הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
  • פותח/ת השרשור din
  • פורסם בתאריך

din

משתמש פעיל
304
2
נק' מוניטין:
2
304
2
אני כבר 4 חודשים בחיטוב... ואני טיבעי.. חשבתי להישתמש בתוסף לשריפה שומן.
שאלתי אנשים בקשר לתוסף. אמרו לי לא לגעת ביהוימבין לא באפדרין קלן וכו.. אמרו ללכת רק על T3 ואני לא כל כך מבין בשורפי שומן המליצו לי לקחת את הטי3 בכדורים חודש אחד ואני ירד מ15% ל8% הגיוני? מבקש מימכם עזרה כי אני ממש לא מבין בזה ולא רוצה לעשות טעויות.. תודה מראש.. :} וקראתי את המאמר בפורטל על בלוטת הטריס.. וראיתי שיכול להיות שזה יגרום לבעיות לב ולאיבוד מאסת שריר.. אני אדם בריא הבדיקות דם מצויינות השאלה היא עם אני צריך לפחד מהתופעות לוואי... מיצטער על החפירה.. ותודה

גרעון קלורי. אם אתה רוצה תוסיף אירובי. אם אתה עוד יותר רוצה- תעשה פרוטוקולים של שומן עיקש. ואם אתה עוד יותר רוצה הדבר היחיד שאולי הייתי נוגע בו זה אפדרין.
אבל במקומך הייתי עושה גרעון קלורי ואירובי.
T3 זה חומר למתחרים בלבד. תאמין לי שאתה לא רוצה להכנס לזה.

• פותח/ת השרשור
קודם כל EMZ תודה רבה על התגובות המהירות אתה מאוד עוזר לי... אני כבר מעל ל4 חודש בחיטוב... אני כבר בדל פחמימה הרבה זמן... שומר על גירעון קלורי... כמובן עושה העמסות בזמן... אירובי בין 4 ל5 פעמים בשבוע... קראתי את הפרוטוקולים ואני עושה איטרוולים ולייל ממליץ על יהומבין עם הל טירוזין והקפאין.. ואתה בעצם אומר... שאני ביגלל שאני מיתאמן טיבעי.. רק אפדרין.. שהרבה אנשים בתחום אמרו לי לא לגעת באפדרין ביגלל שיש לו את הרוב התופעות לוואי.. גם קראתי עליו מאמרים שגם אומרים ככה.. והוא גם יותר טוב לאחוזי שומן גבוהים.. ואצלי כבר לא גבוהה יחסית.. EMZ אני מאוד מחזיק מימך.. אני קורא הרבה בפורום ולומד מימך המוןןן ומוזר לי שאתה אומר לי דברים כאלה.. מה אתה חושב.. תודה מראש.. :}

מה מוזר? אתה 15 אחוז. או אפדרין או טירוזין וקפאין. אין פה מה לשחק יותר מידי.

איזה תופעות לוואי יש כבר לאפדרין ? סתם ניפחו לך את הראש, תרגע ...
אני עכשיו על אפדרין. הכל טוב ויפה. מדכא את הרעב כמו שצריך, נותן אנרגייה בימים חלשים וגם יש לו תכונות אנטי קטבוליות (לא משהו שאפשר להסתמך עליו, אבל עדיין).
15 אחוז שומן זה לא כזה נמוך, ואם אתה כבר יותר מ4 חודשים בחיטוב, ועוד בדל פחמימה, והגעת רק לזה (בהנחה שלא הייתה 30 אחוז שומן לפני החיטוב), זה דיי עלוב (לא מנסה לבאס או להעליב).
שוב, אתה לא תימצא פה אפילו אחד שימליץ לך להשתמש בחומר הזה.
אתה מתעקש לקחת משהו- קח אפדרין+קפאין+טירוזין.
בהצלחה.

תסביר לי איך שכנעו אותך שT3 יותר טוב לך מאפדרין/קלן/יהומבין בתור חיטוב ראשון שאתה שוקל לקחת משהו

אולי זה שייעץ לך גם מוכן למכור לך T3 ברווח נאה ?

גבר T3 ללא סייקל ישרוף לך המון שריר תיזהר לך לגעת בזה זה משנה את החילוף החומרים בצורה משמעותית .
בודיבילדרים מישתמשים בזה בסוף החיטוב כדי להוריד שומן עיקש ואני מדבר על לפני תחרות

• פותח/ת השרשור
אוקקי חברים תודה רבה על העזרה ירדתי מהטי3. אני מבין שהכי כדאי לי לקחת אפדרין. קראתי מאמרים שהאפדרין הוא אפקטיבי לאחוז שומן גבוהה יחסית.. אני 15% שאמרתם שזה יחסית גבוהה. המטרה שלי זה להגיע ל10% השאלה שלי זה עם האפדרין אפקטיבי למטרה שלי? או שעדיף יהומבין או קלן? ד"א אנבוליזם אמר שהחיטוב שלי לא היה מוצלח.. יכול להיות שהוא צודק כה זה חיטוב ראשון שלי.. תמיד הייתי במאסה ועד ליפני שנה הייתי אוכל ומיתאמן כמו ליצן.. עד שהתחלתי ליקרוא מאמרים על תזונה אימונים וכו.. קראתי את כל המאמרים בפורטל.. ובישראל בודי.. במאסה האחרונה עשיתי SS הגעתי ל140 סקואט 130 דדליפט 100 בנצ' ו70 פרס הייתי די מבסוט בחיים לא הגעתי למישקלים כאלה.. בכל מיקרה אכלתי כמו בהמה.. כמו שריפטו אמר.. כל היום גם חלב ואוראו וכו.. אבל סיימתי את המאסה ב24 אחוז שומן.. אז אני בקצת יותר מ4 חודשים חיטוב ירדתי מ24 אחוז ל15 אחוז 11 קילו ו12 סנט' בהיקף מותניים ביד נישארתי אותו היקף 39 אז ניראה לי שדי שמרתי על המאסה המישקלים קצת ירדו אבל עדיין חזק יחסית.. אני כבר חודש לוקח גאק'ד והוא נותן לי פוש רציני במישקלים בימיוחד שאני בדל פחמימה.. בכל מיקרה.. תודה רבה על העזרה... מיצטער על החפירה.. פשוט חיטוב וראשון ואני צריך את העזרה שלכם.. :}

אם זה המצב אחי אז שאפו, הפתעת אותי לטובה.
4 חודשים זה בסדר גמור אם היית על אחוז שומן כזה ועוד ששמרת יפה על המסה. קבל את התנצלותי.
במצב שלך הייתי לוקח אפדרין (אני גם משתמש עכשיו- פשוט תענוג).
משקלים מאוד יפים, אפשר לומר שמיצית את התוכנית והגיע הזמן להמשיך הלאה (5X5?? 🙄)
אתה יכול להגיע ל10% בחודש-חודשיים, תלוי באיזה חיטוב תבחר. אני בכללי לא ממליץ ולא בעד לעשות חיטוב דל, אלא לאכול קצת פחמימות (בסביבות ה150 גרם ליום)- לפני אימון בסביבות ה70-100 גרם ואחרי אימון עוד 25-30 גרם פחמימה שמגיע מהחלב שאני מערבב עם האבקה.
תנסה ותראה איך זה ישפיע עלייך אם אתה מעוניין. מה גם שברגע שעברתי מחיטוב דל לחיטוב עם קצת פחמימות הרגשתי אפילו יותר מאסיבי ויותר גדול (אולי בגלל שמאגרי הגליקוגן תמיד מלאים עכשיו..) ולא הרגשתי את העייפות המעצבנת הזאת.
אם יש לך עוד שאלות תרגיש חופשי.
בהצלחה.

לפי דעתי אירובי + אימונים עצימים (נפח לא גבוה) + תזונה שלילית עם העמסות. יעשו את העבודה.

ד.א כדאי לשקול שבירת שגרה לאיזה שבוע אחרי 4 חודשים של דיאטה - ז.א. מאזן חיובי עם פחמימה.

• פותח/ת השרשור
אנאבוליזם תודה רבה אחי...
מון לייט תקשיב אני מדריך ספינינג אז אני מעביר 4 אימונים בשבוע.. זה מלא אירובי האימונים שלי עצימים הרבה מישקל קצת חזרות אני תמיד במאזן קלורי שלילי עשיתי כבר פעמיים שבוע של ניטרלי אפילו קצת בחיובי... וכל שבוע אני עושה העמסה 6 יום דל יום אחד העמסה עם יש לך עוד עצות אני אשמח.. כמובן מכולם.. תודה רבה... :}

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית