הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פרוטוקול השומן העיקש

HaMBurGer

משתמש קבוע
1,400
1
נק' מוניטין:
502
1,400
1
שלום לכולם.
קראתי את המאמר על פרוטוקול השומן העיקש ולא הבנתי איזה פרוטוקול אני צריך....

התפריט שלי מורכב מ 25% פחמימה בערך.... אני יתחיל להוריד לאט
לא לוקח יוהימיבין\ אפדרין\ קפאין או כל תוסף\חומר כזה או אחר.

3 אימוני משקולות בשבוע....
אין לי אפשרות לבצע אירובי בוקר.

אז איזה פרוטוקול מתאים לי?

וכן אני בטוח שאני צריך את זה.

תודה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא יודע בידיוק, אני רוצה להתחיל את הפרוטוקול עוד שבועיים- שלוש בערך, לא מעניין אותי מספר ואין לי איזה צורך להגיע לאחוז שומן נמוך מאוד, פשוט באלי להוריד את השומן העיקש.
ושוב, אני בטוח שזה שומן עיקש עד לפני שנתיים הייתי שמן מאוד ורזיתי וזה נשאר עד עכשיו....

אם אתה 1-12 א.ש בתפריט כזה פרוטוקולים 2-4 יתאימו.

• פותח/ת השרשור
אם אתה 1-12 א.ש בתפריט כזה פרוטוקולים 2-4 יתאימו.

כן אבל הקטע שבכולם כתוב לקחת את אחד החומרים האלה, מה שאני לא עושה.
האם זה חובה? אם אני לא אקח לדוגמא 0.2 מ"ג לכל קילו של יוהימבין, האקפט יהיה יותר חלש?

תודה

הנה תשבתו של לייל למה ששאלת

Tom Venuto: if someone is die-hard natural and doesn’t want to take any drugs, including yohimbine, will the cardio protocol and dietary suggestions still do the trick?
Lyle McDonald: As I sort of alluded to above, the four different protocols give sufficient options so that someone who can’t or won’t use a given supplement or diet can still get results. Only one of the four protocols absolutely requires any supplement such as yohimbine, the others may benefit from it but it isn’t required.

http://www.bodybuildingsecrets.com/articles/the_stubborn_fat_solution_pt2.php

אני מתחיל לערער ביכולות של יוהימבין לעשות משהו, גם ב % שומן נמוך. בתאכלס עד הלום יש רק מחקר אחד על שחקני כדורגל שהראה ירידה מ 9% ל 7% שומן ב-3 שבועות עם 20 מ"ג יוהימבין מבלי לשמור על כל חוקי האינסולין (או לפחות זה לא פורט במסמך ולכן סביר להניח שהם לא עשו זאת). מנגד, יש בעיה של בקרה קלורית במחקר ולך תדע מה כל קבוצה אכלה. אולי הקבוצה שלקחה יוהימבין אכלה פחות? קשה לדעת... בכל מקרה יש פה ובעוד מספר רב של אתרים דיווחים שזה כן עזר וזה כן עובד ולייל רשם על זה כמה דפים שלמים בספר על השומן העיקש אבל אני עדיין סקפטי..

ואני לא מבין למה לקחת את שניהם - כי זה סתם טיפה של עזרה לעומת תזונה מוקפדת.

לי החומרים האלה עבדו בצורה משמעותית מכיוון שהם החזיקו לי את המטבוליזם שנוטה לרדת בדיאטות.
יותר מזה אני לא רואה השפעה אחרת.

יש מצב שהכל חרטא. שנה הבאה שווה לנסות שוב דיאטה דלת פחמימה בלי התוספים ולראות לגבי התוצאות. אני לא בטוח שיש משהו משמעותי בשימוש בהם.

אני חושב שאם באופניים משתמשים בקלן כמו במים יש להם מספיק הוכחות שהוא עובד.
ואופניים בניגוד לBB זה ספורט וכל גרם בו הוא חשוב.
הדברים עובדים, השאלה היא באיזה אחוז שומן ומה טיב החומר וכמובן תפקוד הרצפטורים שלך והמטבוליזם של התרופה.

לך תדע - בספורט תחרותי משמעותי כמו באופניים - המזרקים עובדים שעות נוספות. לך תדע כמה באמת ההשפעה של הקלן חשובה. אבל נכון ברמות גבוהות כל פסיק חשוב ומהווה יתרון מול היריב.

קלן זה מהדברים שתמיד תופסים. כך שאם הם מתעקשים על זה, אני מניח שיש לזה סיבה טובה. אבל שוב, יש להם איזה 6 אחוז שומן.

כדי לשמור על מסת שריר גבוהה יחסית לאירובי המטורף שלהם. ומשקל גוף נמוך. אבל זה ניחוש הגיוני שלי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית