הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ משהו מוזר ששמעתי היום בחדר כושר ותהיתי אם זה נכון(??) סופר פאמפ-לא חוקי?

• פותח/ת השרשור alpha
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
חחחחחחחחחח. סבבה הבנתי אותך
היה לי פשוט מוזר שמישהו אמר לי דבר כזה והוא מדריך חדר כושר פשוט ..

• פותח/ת השרשור
סתם תהיתי כי הוא מוכר תוספי מזון ומוזר לי לשמוע את זה ממישהו שמבין קצת ..
סדר קבלתי את התשובה אפשר לנעול תודה

סתם תהיתי כי הוא מוכר תוספי מזון ומוזר לי לשמוע את זה ממישהו שמבין קצת ..
סדר קבלתי את התשובה אפשר לנעול תודה
משרד הבריאות לעולם לא יאשר מוצר כזה למכירה בארץ בגלל שמשרד הבריאות בישראל יותר מידי שמרני ובור, מה גם שלחברות האמריקאיות אין כוח לכל המסמכים שהם דורשים ולכן אף יבואן שפוי לא יעשה זאת בישראל. אז לשאלה שלך אם זה חוקי או לא, לא זה ולא זה. אין שם שום מרכיב לא חוקי, מצד שני המינונים במרכיבים החוקיים "גבוהים" למשרד הבריאות ולכן הוא לא יאשר את המוצר (יש שם גם blend שהחברה לא מצהירה מה זה וגם לא תצהיר, גם לא למשרד הבריאות).

• פותח/ת השרשור
משרד הבריאות לעולם לא יאשר מוצר כזה למכירה בארץ בגלל שמשרד הבריאות בישראל יותר מידי שמרני ובור, מה גם שלחברות האמריקאיות אין כוח לכל המסמכים שהם דורשים ולכן אף יבואן שפוי לא יעשה זאת בישראל. אז לשאלה שלך אם זה חוקי או לא, לא זה ולא זה. אין שם שום מרכיב לא חוקי, מצד שני המינונים במרכיבים החוקיים "גבוהים" למשרד הבריאות ולכן הוא לא יאשר את המוצר (יש שם גם blend שהחברה לא מצהירה מה זה וגם לא תצהיר, גם לא למשרד הבריאות).

הכוונה היא לבדיקות שתן . האם יש תוצאה "חיובית" כלשהי
בדומה לג'ק שנמצא חיובי בגלל 1 3 dimethylamylamine

מנצל כדי להידחף: האם התשובה שנתת פה זהה גם לגבי מוצרים אחרים, כמו למשל יהומבין וליפו 6?

התשובה היא שמישהו קם והחליט שזה חומר אסור.
יותר טוב?
יש תרופות שיש בארץ שלא חוקיות במדינות אחרות. ואני מדבר על תרופות ללא מרשם.
כנ"ל ההפך. משרד בריאות למופת.

התשובה היא שמישהו קם והחליט שזה חומר אסור.
יותר טוב?
יש תרופות שיש בארץ שלא חוקיות במדינות אחרות. ואני מדבר על תרופות ללא מרשם.
כנ"ל ההפך. משרד בריאות למופת.

סבבה תודה
עכשיו ברור בהחלט

תפסיק להספים !
המוצר לא חוקי (משרד בריאות) אבל זה שטויות
בפעם האחרונה שבדקתי, אני המנהל פה. אז תתחיל להרגע אתה והויני שלך. זה שאתה לא יודע לקרוא או להסיק מסקנות לא אומר שאני מספים.
או כמו שאתה תבין: עחי, לו אספמטי. רק עמרתי לא שזה אל עוטו איכרון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית