עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ממתי מדריך כושר נהייה סמכות?חחחחחחחחחח. סבבה הבנתי אותך
היה לי פשוט מוזר שמישהו אמר לי דבר כזה והוא מדריך חדר כושר פשוט ..
משרד הבריאות לעולם לא יאשר מוצר כזה למכירה בארץ בגלל שמשרד הבריאות בישראל יותר מידי שמרני ובור, מה גם שלחברות האמריקאיות אין כוח לכל המסמכים שהם דורשים ולכן אף יבואן שפוי לא יעשה זאת בישראל. אז לשאלה שלך אם זה חוקי או לא, לא זה ולא זה. אין שם שום מרכיב לא חוקי, מצד שני המינונים במרכיבים החוקיים "גבוהים" למשרד הבריאות ולכן הוא לא יאשר את המוצר (יש שם גם blend שהחברה לא מצהירה מה זה וגם לא תצהיר, גם לא למשרד הבריאות).סתם תהיתי כי הוא מוכר תוספי מזון ומוזר לי לשמוע את זה ממישהו שמבין קצת ..
סדר קבלתי את התשובה אפשר לנעול תודה
משרד הבריאות לעולם לא יאשר מוצר כזה למכירה בארץ בגלל שמשרד הבריאות בישראל יותר מידי שמרני ובור, מה גם שלחברות האמריקאיות אין כוח לכל המסמכים שהם דורשים ולכן אף יבואן שפוי לא יעשה זאת בישראל. אז לשאלה שלך אם זה חוקי או לא, לא זה ולא זה. אין שם שום מרכיב לא חוקי, מצד שני המינונים במרכיבים החוקיים "גבוהים" למשרד הבריאות ולכן הוא לא יאשר את המוצר (יש שם גם blend שהחברה לא מצהירה מה זה וגם לא תצהיר, גם לא למשרד הבריאות).
משרד הבריאות לעולם לא יאשר מוצר כזה למכירה בארץ בגלל שמשרד הבריאות בישראל יותר מידי שמרני ובור, מה גם שלחברות האמריקאיות אין כוח לכל המסמכים שהם דורשים ולכן אף יבואן שפוי לא יעשה זאת בישראל. אז לשאלה שלך אם זה חוקי או לא, לא זה ולא זה. אין שם שום מרכיב לא חוקי, מצד שני המינונים במרכיבים החוקיים "גבוהים" למשרד הבריאות ולכן הוא לא יאשר את המוצר (יש שם גם blend שהחברה לא מצהירה מה זה וגם לא תצהיר, גם לא למשרד הבריאות).
ביהומבין יש יהומבין. זה לא פורמולה.
למה לגדל קנאביס לא חוקי בארץ?
התשובה היא שמישהו קם והחליט שזה חומר אסור.
יותר טוב?
יש תרופות שיש בארץ שלא חוקיות במדינות אחרות. ואני מדבר על תרופות ללא מרשם.
כנ"ל ההפך. משרד בריאות למופת.
להבריח קופסאות בקונטיינר ללא אישור של משרד הבריאות לא נקרא ייבוא אלא חאלטורה 🙄הסופר פאמפ בארץ חוקי ומשווק על ידי ********* או האחים רוובו איך שתרצו
תפסיק להספים !למה לגדל קנאביס לא חוקי בארץ?
להבריח קופסאות בקונטיינר ללא אישור של משרד הבריאות לא נקרא ייבוא אלא חאלטורה 🙄
בפעם האחרונה שבדקתי, אני המנהל פה. אז תתחיל להרגע אתה והויני שלך. זה שאתה לא יודע לקרוא או להסיק מסקנות לא אומר שאני מספים.תפסיק להספים !
המוצר לא חוקי (משרד בריאות) אבל זה שטויות
או כמו שאתה תבין: עחי, לו אספמטי. רק עמרתי לא שזה אל עוטו איכרון.