הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שילוב אימוני אירובי בהיום התאוששות או ביום עבודה

MetalHead

משתמש פעיל
431
0
נק' מוניטין:
198
431
0
רציתי לשאול אם אני משלב אימוני אירובי (איגרוף) עם SS אז כדאי שהאימוני איגרוף יהיו בימי מנוחה או בימי עבודה (3-5 שעות אחרי האימון משקולות) כי בשניהם היה לי אותה הרגשה באיגרוף ויותר נוח לי מבחינת ימים ששניהם ביחד.

זה עניין בעייתי. התוכנית SS עצימה מאוד בפני עצמה. להוסיף עוד אימונים יכול לפצוע אותך.
אני באמת לא יודע איך זה יכול לעבוד ביחד. אני חושב שהרע במיעוטו הוא שתעשה את האימונים באותו היום. אבל זה אומר מנוחה מוחלטת ביום שאחר כך.

אישית הייתי הולך על SS עד שתתקע כמה פעמים - ואז לעבור לתוכנית שיותר תתאים לשגרת האימונים שלך.

• פותח/ת השרשור
אני ממשיך SS ולא פרוש מאיגרוף אז אין סיבה לייעץ בקשר לזה. השאלה היא האם לשים את האיגרוף בימי מנוחה או 3-5 שעות אחרי אימון SS (האיגרוף רק פעמיים בשבוע)

כן שמתי לזה לב עכשיו. השאלה היא לגבי ההשפעה של האימונים של האגרוף על האימוני כוח. אני הייתי מנסה את האפשריות השונות ובוחר מה שהכי מתאים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית