עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה לא מדוייק.סקוואט...
סבבה. מה הנתונים שלך? כמה אתה חזק ביחס למשקל הגוף? אם אין לך מספרים מכובדים בסקוואט ודדליפט, אימוני פליאומטרי יכולים להיות קצת מיותרים כרגע.
ממליץ לקרוא את The Vertical Jump Bible של Kelly Baggett.
דאוס, באיזה צורה ניתן לשלב בין האימונים כי האימון הפליאומטרי יבוא אצלי רק לרגליים,בהתחלה חשבתי להחליף אותו באימונים במכון כושר (הכוונה לא לאמן רגליים במכון) אבל לפי מה שאתה אמרתה לתוצאות טובות יותר ניתן לשלב ביניהם.
אני עובד ABC
אימון לרגליים מורכב אצלי מסקוואט של 8 חזרות לחיצת רגליים בשיפוע 12 חזרות
וכפיפת רגליים ל10 חזרות 3 כל תרגיל,בנוסף לעוד 6 סטים תאומים, 2 תרגילים שונים.
באותו שבוע לבצע את האימון הנוסף באיזה מרווח בערך?
לא מסכים איתך .
אימונים פולימטרים בשילוב עם אימוני כח יביאו לשיפור גדול יותר בזינוק מאשר רק אחד מבין השניים .
בקשר לתרגילים מסויימים יש הרבה חומר ברשת , אתה יכול לקרוא פה http://www.defrancostraining.com/ar...p-15-exercises-for-higher-vertical-jumps.html
וכאן יש סרטונים http://il.youtube.com/view_play_list?p=D816703ABECA342A
זה הרבה סרטונים לא יודע למה זה מראה סרט אחד .
מסכים.לא אמרתי שלא. זה הכל תלוי במה בדיוק חסר לו בשביל המטרה. אם חסר לו הרבה כוח, ושאר הפרמטרים בסדר אז יכול להיות שעדיף להתמקד בכוח. יכול להיות גם שלא.
כח הוא יחסי אני יכול להראות לך אנשים שהניתור שלהם הוא ממש גבוה אבל הסקוואט שלהם על הפנים מבחינת משקל.מסכים.
זה יהיה קצת מפגר לצפות לניתור גבוה אם אתה לא מספיק חזק.
כח הוא יחסי אני יכול להראות לך אנשים שהניתור שלהם הוא ממש גבוה אבל הסקוואט שלהם על הפנים מבחינת משקל.
עכשיו לנושא יש דוגמאות לתוכניות עבודה כאלה?
הבנתי, והסקוואט שלי הוא קצת יותר ממשקל גוף...אבל בכל זאת היתי רוצה לנסות להתחיל תוכנית אימון פליאומטרי,אשמח לדוגמאות של תוכניות כאלה שיהיה לי כיוון.אתה תוכל למצות את הפוטנציאל שבחוזק שלך ע"י שימוש מלא שלו בכוח, אבל אם תגדיל את החוזק מן הסתם שתגדיל גם את הכוח.
זה קצת מסובך להבין בקריאה ראשונה.
זה אחד מהפרמטרים.ב- NBA ובקפיצה לרוחק כולם עושים סקואט כפול ממשקל הגוף?
PL קופצים יותר גבוה מהם?