הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אימון פליאומטרי לשיפור ניתור

Blabla144

משתמש מתחיל
196
9
נק' מוניטין:
16
196
9
מישהו יכול להביא לי דוגמאות לתרגילים שאני יכול להשתמש בהם ולתוכנית טובה בעניין?
או אפילו סתם תוכנית לדוגמא שהוא עבד איתה פעם..

סבבה. מה הנתונים שלך? כמה אתה חזק ביחס למשקל הגוף? אם אין לך מספרים מכובדים בסקוואט ודדליפט, אימוני פליאומטרי יכולים להיות קצת מיותרים כרגע.

ממליץ לקרוא את The Vertical Jump Bible של Kelly Baggett.

סבבה. מה הנתונים שלך? כמה אתה חזק ביחס למשקל הגוף? אם אין לך מספרים מכובדים בסקוואט ודדליפט, אימוני פליאומטרי יכולים להיות קצת מיותרים כרגע.

ממליץ לקרוא את The Vertical Jump Bible של Kelly Baggett.

לא מסכים איתך .
אימונים פולימטרים בשילוב עם אימוני כח יביאו לשיפור גדול יותר בזינוק מאשר רק אחד מבין השניים .
בקשר לתרגילים מסויימים יש הרבה חומר ברשת , אתה יכול לקרוא פה http://www.defrancostraining.com/articles/38-articles/53-top-15-exercises-for-higher-vertical-jumps.html

וכאן יש סרטונים http://il.youtube.com/view_play_list?p=D816703ABECA342A

זה הרבה סרטונים לא יודע למה זה מראה סרט אחד .

• פותח/ת השרשור
דאוס, באיזה צורה ניתן לשלב בין האימונים כי האימון הפליאומטרי יבוא אצלי רק לרגליים,בהתחלה חשבתי להחליף אותו באימונים במכון כושר (הכוונה לא לאמן רגליים במכון) אבל לפי מה שאתה אמרתה לתוצאות טובות יותר ניתן לשלב ביניהם.

דאוס, באיזה צורה ניתן לשלב בין האימונים כי האימון הפליאומטרי יבוא אצלי רק לרגליים,בהתחלה חשבתי להחליף אותו באימונים במכון כושר (הכוונה לא לאמן רגליים במכון) אבל לפי מה שאתה אמרתה לתוצאות טובות יותר ניתן לשלב ביניהם.

אתה יכול לבצע אימון אחד כבד במכון . ואימון שני קל שתשלב תרגילי קפיצה לרגליים .

• פותח/ת השרשור
אני עובד ABC
אימון לרגליים מורכב אצלי מסקוואט של 8 חזרות לחיצת רגליים בשיפוע 12 חזרות
וכפיפת רגליים ל10 חזרות 3 כל תרגיל,בנוסף לעוד 6 סטים תאומים, 2 תרגילים שונים.
באותו שבוע לבצע את האימון הנוסף באיזה מרווח בערך?

אני עובד ABC
אימון לרגליים מורכב אצלי מסקוואט של 8 חזרות לחיצת רגליים בשיפוע 12 חזרות
וכפיפת רגליים ל10 חזרות 3 כל תרגיל,בנוסף לעוד 6 סטים תאומים, 2 תרגילים שונים.
באותו שבוע לבצע את האימון הנוסף באיזה מרווח בערך?

3 ימים יתנו לך מספיק זמן להתאושש .

לא מסכים איתך .
אימונים פולימטרים בשילוב עם אימוני כח יביאו לשיפור גדול יותר בזינוק מאשר רק אחד מבין השניים .
בקשר לתרגילים מסויימים יש הרבה חומר ברשת , אתה יכול לקרוא פה http://www.defrancostraining.com/ar...p-15-exercises-for-higher-vertical-jumps.html

וכאן יש סרטונים http://il.youtube.com/view_play_list?p=D816703ABECA342A

זה הרבה סרטונים לא יודע למה זה מראה סרט אחד .

לא אמרתי שלא. זה הכל תלוי במה בדיוק חסר לו בשביל המטרה. אם חסר לו הרבה כוח, ושאר הפרמטרים בסדר אז יכול להיות שעדיף להתמקד בכוח. יכול להיות גם שלא.

לא אמרתי שלא. זה הכל תלוי במה בדיוק חסר לו בשביל המטרה. אם חסר לו הרבה כוח, ושאר הפרמטרים בסדר אז יכול להיות שעדיף להתמקד בכוח. יכול להיות גם שלא.
מסכים.
זה יהיה קצת מפגר לצפות לניתור גבוה אם אתה לא מספיק חזק.

• פותח/ת השרשור
מסכים.
זה יהיה קצת מפגר לצפות לניתור גבוה אם אתה לא מספיק חזק.
כח הוא יחסי אני יכול להראות לך אנשים שהניתור שלהם הוא ממש גבוה אבל הסקוואט שלהם על הפנים מבחינת משקל.
עכשיו לנושא יש דוגמאות לתוכניות עבודה כאלה?

אתה תוכל למצות את הפוטנציאל שבחוזק שלך ע"י שימוש מלא שלו בכוח, אבל אם תגדיל את החוזק מן הסתם שתגדיל גם את הכוח.

זה קצת מסובך להבין בקריאה ראשונה.

כח הוא יחסי אני יכול להראות לך אנשים שהניתור שלהם הוא ממש גבוה אבל הסקוואט שלהם על הפנים מבחינת משקל.
עכשיו לנושא יש דוגמאות לתוכניות עבודה כאלה?

זאת דוגמא גרועה. אל תשווה את עצמך לאחרים, רק לעצמך. יש לך יותר פונטציאל לנתר גבוה אם יש לך מספיק כוח (סקוואט פי 1.5-2 ממשקל גוף). זה כמובן לא קובע את גובה הניתור, אבל זה אחד המרכיבים.

• פותח/ת השרשור
אתה תוכל למצות את הפוטנציאל שבחוזק שלך ע"י שימוש מלא שלו בכוח, אבל אם תגדיל את החוזק מן הסתם שתגדיל גם את הכוח.

זה קצת מסובך להבין בקריאה ראשונה.
הבנתי, והסקוואט שלי הוא קצת יותר ממשקל גוף...אבל בכל זאת היתי רוצה לנסות להתחיל תוכנית אימון פליאומטרי,אשמח לדוגמאות של תוכניות כאלה שיהיה לי כיוון.

ב- NBA ובקפיצה לרוחק כולם עושים סקואט כפול ממשקל הגוף?
PL קופצים יותר גבוה מהם?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית