הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון טכניקה פאוור קלין

מצב
השרשור נעול

Alon123

משתמש קבוע
1,301
131
נק' מוניטין:
2,337
1,301
131
עשיתי עם מוט ריק כדי לא לעשות טכניקה לא נכונה עם משקל גבוה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לזה אתה קורא פאוורקלין?
תקרא את הספר ומהר שום דבר ממה שאתה עושה פה כמעט לא נכון

• פותח/ת השרשור
בשביל זה העלתי לפה את הסרטון, כדי שתסבירו מה לא נכון לא כדי שתגיד איזה גרוע

בוא נתחיל מזה שתעשה תנועה אחת רציפה במקום לעשות מין דדליפט ואז לעשות עוד תנועה מוזרה, תמשוך את הטרפזים שלך, תרים את המרפקים זה כל מה שאני ראיתי.

ורבאק תהפוך את הסירטון.

בשביל זה העלתי לפה את הסרטון, כדי שתסבירו מה לא נכון לא כדי שתגיד איזה גרוע
אי אפשר להסביר לך את כל התנועה, תפסיק לשחק אותה ראש קטן שאנחנו נעשה לך את כל העבודה, אתה צריך לקרוא בשביל לדעת, לפחות את הDVD תראה

• פותח/ת השרשור
בוא נתחיל מזה שתעשה תנועה אחת רציפה במקום לעשות מין דדליפט ואז לעשות עוד תנועה מוזרה, תמשוך את הטרפזים שלך, תרים את המרפקים זה כל מה שאני ראיתי.

ורבאק תהפוך את הסירטון.
כן ראיתי שעצרתי באמצע, אני ישפר את זה מחר, וכאילו למשוך את הטרפזים בזמן שהמוט צמוד לגוב ואז להפוך את המוט?
אי אפשר להסביר לך את כל התנועה, תפסיק לשחק אותה ראש קטן שאנחנו נעשה לך את כל העבודה, אתה צריך לקרוא בשביל לדעת, לפחות את הDVD תראה
ראיתי את הDVD חמש פעמים, האנגלית שלי די גרועה אז אני ינסה לקרוא את הספר..
טוב מחר אני יעלה עוד סרטון..

כשהמוט מגיע למעל הברכיים אתה צריך למשוך את הכתפיים למעלה ולקפוץ, זה ידחוף את המשקל למעלה ואז אתה צריך להרים את המרפקים

• פותח/ת השרשור
כשהמוט מגיע למעל הברכיים אתה צריך למשוך את הכתפיים למעלה ולקפוץ, זה ידחוף את המשקל למעלה ואז אתה צריך להרים את המרפקים
אז כאילו להשתמש בטרפזים למשוך את המוט ואז אני מרים את המרפקים בזמן הקפיצה לצורה שהם מצביעים החוצה נכון?

התנועה אמורה להיות ממושכת, תרים מרפקים, תחזיק את הגב ואל תכניס את המוט לבטן המוט אמור להתנגש באזור הרגליים ומשם אתה בעצם מושך עם הכתפיים וקופץ. יש לך עוד המון עבודה.......

• פותח/ת השרשור
התנועה אמורה להיות ממושכת, תרים מרפקים, תחזיק את הגב ואל תכניס את המוט לבטן המוט אמור להתנגש באזור הרגליים ומשם אתה בעצם מושך עם הכתפיים וקופץ. יש לך עוד המון עבודה.......

כן אני יודע פעם ראשונה שאני מנסה פאוורקלין..
לגבי המרפקים ולהתחיל את הקפיצה בחצי ירך הבנתי, אבל מה זאת אומרת תחזיק את הגב?

אתה עושה חתירה בשילוב עם דדליפט ואחרי זה מושך עם הכתפיים.
הקיצר הכל לא טוב

• פותח/ת השרשור
קיצר נראלי שהבנתי איך לתקן, אני צריך למשוך את המוט עם מהטרפזים כשהוא מגיע לחצי ירך ולקפוץ ולהעיף את המרפקים קדימה שהם יצביעו החוצה

תעשה ותצלם שוב, ועצה שלי - לעבוד עם משקל קל על המוט עדיף מעבודה עם מוט ריק אתה צריך קצת התנגדות.

• פותח/ת השרשור
טוב אני יעשה עם 25 קילו או משהו מחר
אגב ראיתי שאתה מחיפה, באיזה מכון אתה עובד?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית