עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אי אפשר להסביר לך את כל התנועה, תפסיק לשחק אותה ראש קטן שאנחנו נעשה לך את כל העבודה, אתה צריך לקרוא בשביל לדעת, לפחות את הDVD תראהבשביל זה העלתי לפה את הסרטון, כדי שתסבירו מה לא נכון לא כדי שתגיד איזה גרוע
כן ראיתי שעצרתי באמצע, אני ישפר את זה מחר, וכאילו למשוך את הטרפזים בזמן שהמוט צמוד לגוב ואז להפוך את המוט?בוא נתחיל מזה שתעשה תנועה אחת רציפה במקום לעשות מין דדליפט ואז לעשות עוד תנועה מוזרה, תמשוך את הטרפזים שלך, תרים את המרפקים זה כל מה שאני ראיתי.
ורבאק תהפוך את הסירטון.
ראיתי את הDVD חמש פעמים, האנגלית שלי די גרועה אז אני ינסה לקרוא את הספר..אי אפשר להסביר לך את כל התנועה, תפסיק לשחק אותה ראש קטן שאנחנו נעשה לך את כל העבודה, אתה צריך לקרוא בשביל לדעת, לפחות את הDVD תראה
אז כאילו להשתמש בטרפזים למשוך את המוט ואז אני מרים את המרפקים בזמן הקפיצה לצורה שהם מצביעים החוצה נכון?כשהמוט מגיע למעל הברכיים אתה צריך למשוך את הכתפיים למעלה ולקפוץ, זה ידחוף את המשקל למעלה ואז אתה צריך להרים את המרפקים
התנועה אמורה להיות ממושכת, תרים מרפקים, תחזיק את הגב ואל תכניס את המוט לבטן המוט אמור להתנגש באזור הרגליים ומשם אתה בעצם מושך עם הכתפיים וקופץ. יש לך עוד המון עבודה.......