הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יש קשר בין נשירת שיער לתזונה

aviad13

משתמש פעיל
645
1
נק' מוניטין:
-2
645
1
זאת שאלה שאני מחפש עליה תשובה הרבה מאוד זמן וחשבתי לשאול פה כדי לקבל תשובות מבוססות על מחקרים ולא סתם חארטות ומיתוסים

יש לי נשירת שיער, יכול להיות שאני צריך ויטמינים?

תלוי איך חפפת ובאיזה מינון ולכמה זמן.
לפעמים עוברים תרופה. ובמקרים חמורים לוקחים טיפול סיסטמי.
פנה לרופא עור.

תלוי איך חפפת ובאיזה מינון ולכמה זמן.
לפעמים עוברים תרופה. ובמקרים חמורים לוקחים טיפול סיסטמי.
פנה לרופא עור.

אתה מכיר במקרה רופא עור טוב בתל אביב? פשוט שלי גרוע ( אני חושב)
ורופא בוחרים רק מביקרות של אנשים

זאת שאלה שאני מחפש עליה תשובה הרבה מאוד זמן וחשבתי לשאול פה כדי לקבל תשובות מבוססות על מחקרים ולא סתם חארטות ומיתוסים

יש לי נשירת שיער, יכול להיות שאני צריך ויטמינים?
אני האמת השתמשתי בשמפו של pilexil ומחכה 5 דקות במקלחת לפני שטיפה, האמת שזה לא עזר בהתחלה כי לא הייתי מקפיד מאוד. לאחרונה התחלתי להקפיד יום יום ואני התחלתי לראות מעט מאוד תוצאות ואז החלטתי גם כדי לחזק את התוצאות לצרף(ממש השבוע צירפתי) את הספריי של pilexil שעולה 200 שקל כמעט(זאת הסיבה שלא קניתי לפני כי זה די יקר) ואני לא חושב שזה פסיכולוגי לפני שאני הולך לשינה אני עושה ככה- 15-20 התזות ואני כבר חושב שאני רואה תוצאות של התעבות שיער בשבוע-
אני יודע שזה נשמע מוגזם, מקווה שזה לא פסיכולוגי אבל אני כמעט בטוח שיש תוצאות- עשיתי גם צילומים וזה אכן נראה ככה, אבל זה עדיין מוקדם להגיד בוודאות של 100 אחוז

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית