הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר לאור כל הוויכוחים שרצים פה בזמן באחרון..

אז אתה חושב שאחרי תוכנית כמו SS צריך להתחיל תוכנית "בילדרים"?

---------- התגובה התווספה ב 14:54 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:51 ----------

לפי המאמר (אם הבנתי נכון), מתאמן אשר המטרה שלו היא היפרטרופיה וגדילה צריך להתאמן בצורה כזו של ווליום גבוהה, 6-12 חזרות כל סט, מנוחה שלא עוברת את ה90 שניות, ולהגיע בחלק מהסטים לFAIL ?

הבנת נכון את העיקרון של המאמר. אני אישית חושב שזה לא כזה שחור לבן אבל כן זה העיקרון

בוא נגיד ככה:
בנאדם שהגיע כבר למשקלים ממוצעים כאלה-
סקוואט 130
דדליפט 150
בנץ 90
פרס 60
קלין 80
מה אתה אומר בשבילו ?
מה טווחי החזרות במשקלים האלה.

אני אומר לך מה התוכנית הכי טובה.

תלמד את הגוף שלך מה שמשפיע עליך הכי טוב, אף אחד לא ידע יותר טוב בשבלך

עם הזמן תצבור ניסיון ותדע

על חלק ישפיע 5X5 ועל חלק 30 חזרות.
מחזק אבל לא הייתי מגזים עד כדי כך

חח כן. ההגזמה הייתה כדי להמחיש 😃

אני אומר לך מה התוכנית הכי טובה.

תלמד את הגוף שלך מה שמשפיע עליך הכי טוב, אף אחד לא ידע יותר טוב בשבלך

עם הזמן תצבור ניסיון ותדע

על חלק ישפיע 5X5 ועל חלק 30 חזרות.

כל אחד הוא מיוחד אחי.

pickup-line-panda-meme-generator-are-you-retarded-cause-you-look-special-to-me-112526.jpg

נו ומה הקשר לתמונה המפגרת הזו עכשיו ?
יצאת גבר רצח אחי !!!

נמאס לי מהודעות מפגרות. כן, כל אחד הוא מיוחד, יש לו פיזיולוגיה של חייזר, סיבים ירוקים ועובד עליו משהו אחר. בואו נסגור את הפורום ונחליף אותו בהודעה:

"אתה מיוחד, מצא את מה שעובד עליך".

חלאס עם השטויות.

זה פורום עם אורנטציה לכוח ולתוכניות כוח - זה המצב. יש פה פתיחות גם לדברים נוספים אבל הנק' שמועלות צריכות להתבסס על דברים אחרים ולא על שמועות של דילרים שמוכרים סמים לקטינים.

אבל השחצנות של ההולכים בחוטיני וורוד יוצרת סוג של אנטגוניזם.

מונלייט אתה צודק בכל מה שאתה אומר, חוץ מענין השחצנות. שחצנות, לפחות בפורום הזה, לא שמורה רק לחבר'ה עם החוטיני.

עמרי- אולי תעשה דירוג שחצני הפורום?

כל המשקלים הם לחמישייה.

דעתי האישית שזה לא מספיק (במשקלים האלה לבנאדם בריא כנראה שיש טכניקה לא טובה, או שהמשקל גוף שלו יחסית נמוך ועוד יש לו לאן להתקדם).

---------- התגובה התווספה ב 19:26 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:22 ----------

כמה סבבים של טקסס לא יקחו לך איזה שנתיים טובות 😛?

זה בדיוק תמצית העניין, אנשים רוצים להיות בודיבילדרים תוך חודשיים מהרגע שהם נכנסו לחדר כושר. זה לא הולך ככה. פיתוח גוף זה דבר שלוקח שנים על גבי שנים, במיוחד אם הגנטיקה שלך בינונית ומטה. אז לפי דעתי עדיף להשקיע בבסיס טוב של כוח, אחרי זה תקבל בסיס טוב יותר לתוכניות עם נפח גבוה יותר.

• פותח/ת השרשור
אז מתי לדעתך צריך לתחיל תוכנית של "בילדר" ? שהמשקלים שלך עוברים את ה200 קילו ומעלה ?

זה בדיוק תמצית העניין, אנשים רוצים להיות בודיבילדרים תוך חודשיים מהרגע שהם נכנסו לחדר כושר. זה לא הולך ככה. פיתוח גוף זה דבר שלוקח שנים על גבי שנים, במיוחד אם הגנטיקה שלך בינונית ומטה. אז לפי דעתי עדיף להשקיע בבסיס טוב של כוח, אחרי זה תקבל בסיס טוב יותר לתוכניות עם נפח גבוה יותר.

להיות בילדר וענק זה בכלל לא המטרה שלי אלה גוף סביר וכוח (אסור משקל גדול מידי בגלל שבעתיד אני רוצה להתחרות באגרוף וזה לפי משקל) ובכללי כושר. הבעיה שאדם הרוצה לפתח גוף ולהתאמן כמו בילדר אמיתי יכול להתבאס מכלכך הרבה אימוני כוח אז אולי במקרה שלו עדיף לעבור מוקדם יותר איפלו אם הכוח לא מספיק גדול.

עמרי- אולי תעשה דירוג שחצני הפורום?

אתה יודע הרי שבשמחה הייתי עושה (או עורך) מצעד כזה.
רק שאין לי לאחרונה הרבה זמן פנוי...שזה מילא, אבל כמו שאני מכיר חלק מהנפשות פה יהיו אח"כ תלונות ו'למה לא דירגת אותי גבוה יותר' וכו'. אז לא כרגע, סורי ;maeq

אין אם מי לדבר אני פורש חברה :\

• פותח/ת השרשור
הכוונה שיסביר למה היא עדיפה בשביל היפרטרופיה.

אז הכל כתוב בלינק שפרסמתי תקרא הכל מוסבר שם לפרטי פרטים עם גיבוי של מחקרים.

לא יודע. לא מעניין אותי כבר. והוא לא כולה חיטב, גם בחיטוב הוא העלה מסת שריר אני מאמין.

אי אפשר לעלות במסת שריר במאזן קלורי שלילי.. גם לא אם טסט' וטרן ביחד.. וויניסטרול עוזר לשמר מסה, זה לא סטרואיד שמעלה מסה, אלה כוח.. וכוח עולה רק במאזן חיובי.

לגבי הנשוא..
אני תמיד התאמנתי בתוכניות של "בודיבילדרים".. וראיתי אחלה תוצאות עוד לפני שהתחלתי עם חומרים והכל.

ב-SS
בהחלט אפשר לעלות מסה, אבל לא כמו בתוכנית של BB שמתאימה למתאמן טיבעי ולהפך.. על כל אחד הרוטנית אימונים משפיע אחרת. יש כאלה שתוכניות כוח יגיבו עליהם יותר טוב, ויש רוב של אנשים שתוכניות BB יהיו יותר טובות.

עוד לא ראיתי מתאמן SS שנראה מסאיבי ועל אחוז שומן נמוך.. הרוב מסאיבים אבל שמנים, שאתה באיזור ה-20 אחוז שומן אני לא חושב שאפשר לקרוא לזה מסאיבי..

ובנוסף מי אמר ש-SS זאת התוכנית אידאלית עבורך?.. אתה בסה"כ ניזון מתגובות של אנשים בפורום. ולא ע"י מחקר אישי שאתה עשית על הגוף שלך, ובדקת מה יותר טוב עבורך וכו'. בגלל שכולם ספציפית כאן תומכים ב-SS החלטת שהתוכניות BB לא מתאימות עבורך בלי לבדוק אותם.

SS
מתאים למתאמן מתחיל שרק נכנס לחדר כושר.. זה יגיב יותר טוב מאשר לעשות ABC על ההתחלה.

אבל שוב פעם.. תפסיקו לחשוב שהחומרים עושים את כל העבודה.. אני חשבתי בדיוק ככה שכל המוזרקים רק מזריקים וגדלים, זה בכלל לא נכון. ההשקעה בתזונה מ-100 אחוז עולה ל300 אחוז. העצימות באימונים קשה יותר, התוספים והחומרים וכל העסק היקר הזה הוא לא פשוט.

אין ספק שאדם שמתמש בחומרים יתקדם יותר, אבל לא צריך לשלול תוכניות אחרות בגלל שאתה לא משתמש.

חבר שלי כל החיים שלו עבד בתוכניות כוח, ולא ממש גדל. וברגע שהוא שינה את התפיסה שלו הוא התקרנף ברמות... יש כאלה שתוכניות כוח לא משפיעות עליהם..

בשורה התחתונה?!..
כל המידע שאתה קורא בפורום כאן, ובאינטרנט הודות תוכניות כוח.. מדברות על ניסיון של אנשים בעלי גנטיה שונה משלך, אתה לא יכול לדעת מה הכי טוב עבורך אם לא תנסה בעצמך.. תחשוב על זה שאם היית נכנס עכשיו בפעם ה-1 בחייך, לפורום מסוימם והיית קורא בו שרק תכניות BB יגדילו אותך ואז היית שומע SS בלי לנסות אותה והיית ישר שולל אותה, למה?!?. כי זה מה שכל הפורום אומר..

Back
למעלה תחתית