עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לגבי ארנולד שוורצנגר- לא הייתי לוקחת את המקרה שלו בתור דוגמא. הוא נולד עם מום בשסתום ואי אפשר להגיד שהגורם זה סטרואידים.מה מפחיד פה ? זה חלק מ"התופעות לוואי" של סטרואידים,תראה בילדרים ברמה העולמית מתים בגיל 45-60 , קח לדוגמא את ארנולד עבר כמה ניתוחי לב.
האנשים שלוקחים סטרואידים מודעים לסיכון הזה,כל אחד עושה את הבחירה שלו אם לקחת או לא
פעם ראשונה שאני שומע על זה האמת אך עדיין הרבה מאוד באדיבילדרים ברמה העולמית מתו בגיל צעיר מאיזה שהיא בעיה בלב,בכליות והרשימה עוד נמשכת.לגבי ארנולד שוורצנגר- לא הייתי לוקחת את המקרה שלו בתור דוגמא. הוא נולד עם מום בשסתום ואי אפשר להגיד שהגורם זה סטרואידים.
פעם ראשונה שאני שומע על זה האמת אך עדיין הרבה מאוד באדיבילדרים ברמה העולמית מתו בגיל צעיר מאיזה שהיא בעיה בלב,בכליות והרשימה עוד נמשכת.
הינה סירטון בנושא
הבעיות יתחילו בגיל 45?... יש בגוף האדם איזה בורר שעובר בגיל 45 ל-"בעיות"?ובפורום פה כל האנשים שעברו סייקלים הם יודעים כנראה שבגיל 45 יתחילו בעיות ?
הם לא חוששים קצת?
לא הייתי רוצה לשמוע על מישהו פה בפורום שאיבד את חייו בגלל זה. זה עצוב
ממש לא נכון,מה מפחיד פה ? זה חלק מ"התופעות לוואי" של סטרואידים,תראה בילדרים ברמה העולמית מתים בגיל 45-60 , קח לדוגמא את ארנולד עבר כמה ניתוחי לב.
האנשים שלוקחים סטרואידים מודעים לסיכון הזה,כל אחד עושה את הבחירה שלו אם לקחת או לא
רודי פייפר נראה לך כמו אחד שהשתמש בסטרואידים ?ידוע שכולם השתמשו בסטרואידים
איך זה שאף אחד לא עובר את גיל 60
אגדת ה-WWE רודי פייפר הלך לעולמו
לא מפחיד קצת ?
אז אתה שולל את האפשרות שאם הם לא היו מכניסים לגוף כמויות אדירות של חומרים הם לא יכלו לסחוב עוד עשר, עשרים שנה ?וזה ממש לא ״הרבה״ בילדרים ברמה העולמית שמתים בגיל 45 ולרוב אלו אנשים שגם כנראה ללא שימוש בסטרואידים היו מתים בגיל מוקדם יחסית.
פעם ראשונה שאני שומע על זה האמת אך עדיין הרבה מאוד באדיבילדרים ברמה העולמית מתו בגיל צעיר מאיזה שהיא בעיה בלב,בכליות והרשימה עוד נמשכת.
הינה סירטון בנושא
אין לי בעיה בכלל עם סטרואידים,אנשים משתמשים בזה בכל תחומי הספורט וזה נותן להם את היכולת להיות הכי טובים בתחום שלהם,אמרתי שכל אחד יעשה את הבחירה שלו בסוף היום זה החיים שלואתה יודע כמה אנשים מתים מידי יום בכל העולם בכל הגילאים ? מגיל 8 עד גיל 50(ואין להם קשר לפיתוח גוף בכלל) מתים מסרטן / התקף לב / או בעיה אחרת ?! פשוט במקרה שלהם אומרים הכל בה מלמאלה.. הכל גנטיקה ...
ובמקרה של מפתחי גוף ישר מאשימים את הסטרואידים. לא תמיד זה קשור אחד לשני.
ברור מעליו שברמות הגבוהות של המתחרים שהולכים אם זה עד הסוף זה לא בריא במיוחד כל התחרויות האלה החומרים והמשתנים שזה עוד יותר מסוכן. זה לא סוכריות מנטוז אבל תלא יכול להאשים בזה רק את הסטרואידים.
הרבה חברה מ- WWE משתמשים והשתמשו בסמים קשים וזה לא סוד גדול. כנל לגבי מספר מפתחי גוף שהופיעו בסרטון.
הבדל עצום בין העובדה שסטרואידים לא בריאים לבין למות בגיל 45. בוודאי שניתן להרוג עצמך ע"י שימוש בסטרואידים. גם ע"י שימוש בנורופן... העניין הוא שבמקרה הזה אותה הסיבה ששמה מפתחי גוף בפרונט בנוגע לשימוש בחומרים (למרות שהוא קיים בכל ספורט עצים) היא זאת שיוצרת פוסטים כאלה... מראה חיצוני ודעה קדומה.אז אתה שולל את האפשרות שאם הם לא היו מכניסים לגוף כמויות אדירות של חומרים הם לא יכלו לסחוב עוד עשר, עשרים שנה ?
ושרשמתי תופעת לוואי התכוונתי שרוב הסיכויים שתכניס לגוף כמות כזאת מסיאבית לגוף זה כן יפגע לך בבריאות מתישהוא,ואתה צודק אני לא מבין גדול אבל זה הגיון כי אם סטרואידים היו בריאים כולם היו לוקחים אותם ולא היה את הסיכון הזה
לא הבנתי הכוונה שפשוט מתייחסים בעיקר למפתחי גוף כי אצלהם זה הכי בולט או שאין קשר בין מוות בגיל צעיר לבין שימוש בין סטרואידיםהבדל עצום בין העובדה שסטרואידים לא בריאים לבין למות בגיל 45. בוודאי שניתן להרוג עצמך ע"י שימוש בסטרואידים. גם ע"י שימוש בנורופן... העניין הוא שבמקרה הזה אותה הסיבה ששמה מפתחי גוף בפרונט בנוגע לשימוש בחומרים (למרות שהוא קיים בכל ספורט עצים) היא זאת שיוצרת פוסטים כאלה... מראה חיצוני ודעה קדומה.
לגבי החלק הראשון, מדובר בערך בכוונה. בנוגע לקשר, אני מעדיף שיועלה פוסט שמדגים את הקשר, כל השאר סתם רכילות צהובה...לא הבנתי הכוונה שפשוט מתייחסים בעיקר למפתחי גוף כי אצלהם זה הכי בולט או שאין קשר בין מוות בגיל צעיר לבין שימוש בין סטרואידים
נתתי באדיבילדרים כדוגמא ובאחת התגובות למעלה רשמתי שכולם משתמשים בכל ספורטהבדל עצום בין העובדה שסטרואידים לא בריאים לבין למות בגיל 45. בוודאי שניתן להרוג עצמך ע"י שימוש בסטרואידים. גם ע"י שימוש בנורופן... העניין הוא שבמקרה הזה אותה הסיבה ששמה מפתחי גוף בפרונט בנוגע לשימוש בחומרים (למרות שהוא קיים בכל ספורט עצים) היא זאת שיוצרת פוסטים כאלה... מראה חיצוני ודעה קדומה.
אנשים משתמשים בזה בכל תחומי הספורט