סרטון בילדר מדבר על כל מני חומרים

• פותח/ת השרשור Kman
  • פורסם בתאריך
עם מעט פחות נפח אולי, אבל היא טובה כי הבסיס שלה זה 3X5 בתרגיל מורכב.
אף אחד לא אמר שאימון AB או פיצולים זה אימון גרוע, אפשר לעשות פיצולים בצורה טוב

אולי זה רק אני אבל אחרי תרגיל אחד של 5X3 לשריר גדול אתה דיי מתיש את השריר ואם אתה ממשיך לתת עוד תרגילים זה עם משקלים בדיחה

אולי זה רק אני אבל אחרי תרגיל אחד של 5X3 לשריר גדול אתה דיי מתיש את השריר ואם אתה ממשיך לתת עוד תרגילים זה עם משקלים בדיחה

אז כנראה אתה לא ברמה פשוט לתכנית כזאת... אפשרי לעשות 3X5 עם 2 תרגילי עזר במשקלים סבירים/לא בדיחה

אז כנראה אתה לא ברמה פשוט לתכנית כזאת... אפשרי לעשות 3X5 עם 2 תרגילי עזר במשקלים סבירים/לא בדיחה
וזה עובד הפוך ? סתם מסקרנות , אם מישהו יעשה נגיד תרגיל ראשון 3X15 אחרי זה 3X10 ואז 5X3 זה גם יעבוד ?

וזה עובד הפוך ? סתם מסקרנות , אם מישהו יעשה נגיד תרגיל ראשון 3X15 אחרי זה 3X10 ואז 5X3 זה גם יעבוד ?

לא ישאר לך כוח בשביל לעבוד כבד , בסדר הזה .

זה לא סדר אפקטיבי, המטרה היא למקסם את החמישיות הכבדות.
בשבילי לדוגמה אחרי אימון של סקוואט 5X5 ובנץ' 5X5 אין בעיה לעשות בנץ' עם דאמבלים של 40 לסטים של 8-10 או חתירה עם 40 לסטים של 10-15, למתאמן מתחיל זה יהיה קשה/כבד.
ממש כמו שיש כאלה שהסקוואט 5X5 שלי הוא חימום בשבילם או תרגיל עזר אחרי תרגיל אחר.

הכל תלוי ברמה של המתאמן.
מתאמן מתחיל צריך להתמקד ב3X5 כי ככה הוא יתקדם הכי מהר, בלי יותר מדי חכמות.

זה לא סדר אפקטיבי, המטרה היא למקסם את החמישיות הכבדות.
בשבילי לדוגמה אחרי אימון של סקוואט 5X5 ובנץ' 5X5 אין בעיה לעשות בנץ' עם דאמבלים של 40 לסטים של 8-10 או חתירה עם 40 לסטים של 10-15, למתאמן מתחיל זה יהיה קשה/כבד.
ממש כמו שיש כאלה שהסקוואט 5X5 שלי הוא חימום בשבילם או תרגיל עזר אחרי תרגיל אחר.

הכל תלוי ברמה של המתאמן.
מתאמן מתחיל צריך להתמקד ב3X5 כי ככה הוא יתקדם הכי מהר, בלי יותר מדי חכמות.

תודה ועוד עניין שרציתי לשאול , איך זה הגיוני שלמשל בתרגיל ראשון למשל לחיצת חזה אני מרים יותר ממישהו , ואחרי זה בלחיצת חזה בשיפוע הוא מרים יותר (תרגיל שני של שתינו) ? פאק אצלי ?

תודה ועוד עניין שרציתי לשאול , איך זה הגיוני שלמשל בתרגיל ראשון למשל לחיצת חזה אני מרים יותר ממישהו , ואחרי זה בלחיצת חזה בשיפוע הוא מרים יותר (תרגיל שני של שתינו) ? פאק אצלי ?

טכניקה בתרגילים ומבנה גוף, כנראה שההבדלים ביניכם נמוכים יחסית אז יש יתרונות לכל אחד בתרגיל אחר

זה פשוט, הוא פשוט יותר חזק ממך בכתפיים, שפועלות בצורה חזקה בחזה עליון ובפרס.

מישהו ראה את הסרטונים שpsyco פרסם? הבחור מטורף דחף כמויות מפגרות של חומרים. חצי שעה, הוא מסביר מ12 שבועות לפני התחרות עד התחרות עצמה.
לא מדבר על תזונה או אימונים רק חומרים וסינטול

מישהו ראה את הסרטונים שpsyco פרסם? הבחור מטורף דחף כמויות מפגרות של חומרים. חצי שעה, הוא מסביר מ12 שבועות לפני התחרות עד התחרות עצמה.
לא מדבר על תזונה או אימונים רק חומרים וסינטול
אוקיי.
ו....

Back
למעלה תחתית