יואוו העליתם בי עכשיו זכרונות ילדות.
אבל מה, אני לא זוכר את רודי פייפר, הוא היה לפני WWE גם ב WWF? כי אחרי זה נראה לי הפסקתי לראות
הוא היה בתחילת שנות התשעים ב wwe וקצת ב wcw
האמת שעד היום אני רואה אבל אין את אותה רמה למעט מתאבקים בודדים
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יואוו העליתם בי עכשיו זכרונות ילדות.
אבל מה, אני לא זוכר את רודי פייפר, הוא היה לפני WWE גם ב WWF? כי אחרי זה נראה לי הפסקתי לראות
לקרוא לזה "קרבות" זה כמו לקרוא לאופניים "אירובי" 😃אתמול באירובי העברתי חצי שעה על אופניים בלראות ביוטיוב קרבות שלו ושל ריק פלייר והאלק בוגן
לא אומרים דברים כאלה149eg:לקרוא לזה "קרבות" זה כמו לקרוא לאופניים "אירובי" 😃
הדבר היחיד שהיה קרבי בברט הארט היה הסמחטה שהוא הביא על וינס מקמהן שגנב לו את האליפות (העביר לשון מייקלס אם אני זוכר נכון).חוץ מזה, אם אתה באמת מחפש קרב (כן, קרב!😉) אתה יכול לראות את הקרב של ברט הארט נגד מר. פרפקט.. אחד הקרבות היפים שהיו.
באמת.
תקרית מונטריאול - 1997 אם אני לא טועה. כשברט עבר ל WCW ורצה לעבור עם האליפות אבל מקמהן לקח לו במרמה....הדבר היחיד שהיה קרב בברט הארט היה הסמחטה שהוא הביא על וינס מקמהן שגנב לו את האליפות (העביר לשון מייקלס אם אני זוכר נכון).
מיסטר פרפקט (אללה ירחמו, אם מדברים על מתאבקים שהולכים מהר) - טוב, באתי ללכלך עליו, אבל אחרי שנזכרתי שהוא כבר לא פה, אני לא יכול.למיסטר פרפקט הייתה טכניקה אחת הטובות..והנקיות ב WWF בזמנו.
הגזמת.טוב, באתי ללכלך עליו, אבל אחרי שנזכרתי שהוא כבר לא פה, אני לא יכול.
כל מילה בסלע.מישהו דיבר על אנדרטייקר? הבנאדם היה תופעה שבדקה שוב ושוב את גבולות התמימות האמריקאית.
התחיל כנסיך האופל שחוזר מדי פעם ל-dark side לדבר עם רוחות (ולמעשה, כולם יודעים שהוא בבית הבראה עובר CT לגב הכואב שלו).
עבר להיות כוכב all american, כשאפילו הדיבור השקט והאפל נעלם - כאילו שהוא כחכח בגרון ואמר "או, חיכיתי שזה יתנקה כבר שנים!".
התחיל להכנס לזירה עם אופנוע, ג'ינס ובנדנה - ועדיין לקרוא לעצמו הקברן (WTF? את מי אתה קובר בלבוש כזה?).
וכשהחליט שהגיע הזמן לקאמבק - חזר ללבוש שחור, לאפר את העיניים במסקרה, ולחזור לחיק השדים והרוחות שהוא נטש.
ועם כל זה - האמריקאים המפגרים המשיכו להריע לו ולקנות כל מילה (וכל מרצ'נדייז שהוא מוכר).
אף אחד לא יכול להוכיח שהם מתו מהסייקלים.הנקודה פה חברים זה שתשמרו על עצמכם. הנה דוגמא לאנשים שעשו מספר סייקלים ומתו בגיל מקסימום 60.
במילים אחרות - חבר'ה, אל תפסיקו לעשות סייקלים, אנשים מתים כך!אף אחד לא יכול להוכיח שהם מתו מהסייקלים.
לא כשזה כל כך הרבה שנים אחרי, והם כבר שנים שלא השתמשו בכלום או בקושי התאמנו לצורך העניין.