הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר לאור כל הוויכוחים שרצים פה בזמן באחרון..

דבר ראשון גנטיקה
מדיאטה לדיאטה העומק של השריר משתפר הרבה פוזינג
תווח חזרות גבוה אני לא מכיר את כול השיטות יש עוד כמה אבל זה כבר סוד

---------- התגובה התווספה ב 23:22 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:21 ----------

אני יודע שאתם מסטלבתים שאתם שואלים תשאלות האלו וחבל
אבל יום יבוא וניהיה קהילה של מפתחי גוף!

דבר ראשון גנטיקה
מדיאטה לדיאטה העומק של השריר משתפר הרבה פוזינג
תווח חזרות גבוה אני לא מכיר את כול השיטות יש עוד כמה אבל זה כבר סוד

---------- התגובה התווספה ב 23:22 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:21 ----------

אני יודע שאתם מסטלבתים שאתם שואלים תשאלות האלו וחבל
אבל יום יבוא וניהיה קהילה של מפתחי גוף!

אני לא מסתלבט, באמת
אני רוצה להבין איך משפרים כל אלמנט ?
ונניח אם אני עובד ל 12-15 חזרות עם מנוחות קצרות או 8 חזרות ומנוחות יותר ארוכות

יום יבוא ואני אפרוש לבילדינג

דחיסות זה גלוטמין נראה לי.

אתם פשוט לא שמים לב כמה ההתנהגות שלכם מגעילה?
צוחקים, מזלזלים ,לא מעריכים ,שואלים שאלות בזלזול ,מזה צריך להיות?לא נאה לכם אל תדחפו תעף .שישארו פה מי שבאמת זה מעניין אותו ורוצה להתקדם ולשאול שאלות ענייניות .

באלכם ואני יכנס לכם לפורום ויתחיל לצחוק על כול התרגילים שלכם?יהיה מצחיק לא קצת סטאלבתים על פאוור קלין מהביקור האחרון שלי שם האוכלוסיה פה לא ממש שולטת בתכניקה במיוחד BOR לכתף אחורית זה פיגוז 😃

---------- התגובה התווספה ב 01:20 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 01:19 ----------

תמשיכו להיות תקועים בלהתרכז בפלטות בסקואט נרא לאן זה יקדם אותכם...

וזה שכל שאלה שמפנים אליך נענת ב"סטס אמר" זה יותר טוב?

ברור סטס סגן מר עולם. לא רק זה הוא הכין לפחות 50 איש לתחרויות
הוא מבין דבר אחד או שנים בתחרויות אני חושב.לא?
מתי תפסיקו לנסות לעקוץ? ולחפש תרע?

אם אלה התשובות שלך אז זה מצחיק וגורם להסתלבט
קשה לקחת את זה ברצינות

יכול להיות בגלל שאתה מתוסכל?

צוחקים, מזלזלים ,לא מעריכים ,שואלים שאלות בזלזול ,מזה צריך להיות?לא נאה לכם אל תדחפו תעף .שישארו פה מי שבאמת זה מעניין אותו ורוצה להתקדם ולשאול שאלות ענייניות .

באלכם ואני יכנס לכם לפורום ויתחיל לצחוק על כול התרגילים שלכם?יהיה מצחיק לא קצת סטאלבתים על פאוור קלין מהביקור האחרון שלי שם האוכלוסיה פה לא ממש שולטת בתכניקה במיוחד BOR לכתף אחורית זה פיגוז 😃

---------- התגובה התווספה ב 01:20 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 01:19 ----------

דני, מסכים מאוד למרות שאני חושב שאתה טעית בקטע של המשקולנים.

משקולנים לא משקולנים גדולים אולי אבל אי אפשר להשוות אותם אם מפתחי גוף ולהגיד שהם יכולים להשתתף בתחויות של פיתוח גוף זה לא קיים

איזה יופי, חזרנו לימי יוסי יד 50. אתה פשוט לא מבין שהתשובות מכילות רמה כזו של טמטום שאין שום חשק לענות לך ונותר רק לצחוק עליך.

אה, והדבר האחרון שבילדר יכול זה להסתלבט על טכניקה בתרגיל כלשהו.

משקולנים לא משקולנים גדולים אולי אבל אי אפשר להשוות אותם אם מפתחי גוף ולהגיד שהם יכולים להשתתף בתחויות של פיתוח גוף זה לא קיים

לא הבטחת שאתה פורש מהדיון? אולי תקים מחדש את הפורום של סטס? הוא בטח יתן לך לנהל אותו עם הידע העצום שאתה מפגין כאן .

אני אעזור לך.

אתה זורק משפטים לאוויר. החברים פה באמת מנסים להבין את מה שאתה אומר ולכן מבקשים הסברים. עכשיו כששואלים אותך שאלות אתה נשמע כמו מישהו שנכנס לריק וכל מה שאתה אומר זה בלי שום ביסוס או הגיון (חוץ מלהגיד שסטס אמר ואין ספק שהוא המלך האגדי הכל יכול והמדהים). אז אתה לא יכול לצפות שנקבל את זה. העניין הוא שכל פעם מסבירים לך את זה ואתה בכל זאת בוחר להיות מפגר. אז מה שנותר לעשות זה לצחוק עלייך.

תמשיך להיות תקוע בלהתרכז בתחתונים ורודים נרא לאן זה יקדם אותך...

אני לא מבין מה קפצתם על הבן אדם הזה?
אולי הוא לא מתאמן ב SS אבל בתוצאות שלו מרשימות לא פחות ולא רק במסה אלה גם במשקלים.
אין תוכנית חד משמעית למתאמן, כי כל אחד בנוי אחרת.

כן, יש אנשים שיש להם 4 רגליים למשל.

Back
למעלה תחתית