הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר לאור כל הוויכוחים שרצים פה בזמן באחרון..

אני התרשמתי רק מרן שהוא בשל לקבל את התורה הסודית.זה לא לכל ילד. רק 4 פלטות וצפונה.

אני בשל:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לא יודע אם דני קלינה וכו מזיריקים וגם אם כן זה לא משנה אם תוצאות לא ניתן להתווכח אנשים הגיעו לרמה מאוד גבהה של פיסול הגוף

עוד דבר גם PL מזריקים מי ראה את הסרט אמריקה אומה על סטרואידים יוככח שלא רק בילדרים מזיריקים אז כל מי שיגיד הוא מזירק לא חכמה זה לא מדויק יש המון עבודה קשה וההזרקה היא רק כלי

בכל אופן דני וקלינה ומפתחי גוף אחרים לא ניתן להתווכח איתם אז הם לא חזקים כמו PL הטכניקות שונות למשל בבנץ הם לא מחפשים אייך לקצר תתנועה עם גב עגול מרפקים קדימה על מנת להכניס יותר יד אחרוית הם עובדים פרופר ונקי על השריר אותו הם רוצים לפתח

לא מבין מה כל הוויכוח המפגר פה
יש תכניות שעובודת לבילדינג יש כאלה לכח
בסופו של דבר כל אחד והמטרה שלו
יש רוצים כח
יש רוצים להראות בילדרים
יש כאלה פיטנס

איין לזלזל באף אחד מהמטרות אולי אדם רוצה ריבועים ולא להרים 200 קילו סקווט וזה לגיטימי
אולי ההפך מה זה משנה איין לזלזל באף אדם

תשוו את זה לגבר שצריך לבחור ביין שלוש נשים (כולם כוסיות במידה שווה) מזרחית,אשכנזיה,זרה

אולי הוא מת על היופי המזרחי אולי מעדיף אשכנזיה או זרה

זה בדיוק אותו דבר כל אחד עושה מה שמטרתו מובילה אותו תפסיקו לזלזל קשקשו פחות תתאמנו יותר

נערך לאחרונה:
אתה חסר מסת גוף אם כבר
חשבתי שאתה לפחות מייצג משהו מעצמך אם דיבור כמו שלך
מה הקטע אנחנו עובדים אותם משקלים רק מספר חזרות אחר
תרא אותי תרא אותך.... ואתה אומר שגדלים מתוכניות כוח בצורה דומה...
אתה אפילו לא גבוהה אתה ארוך :(

נערך לאחרונה:
ואתה חסר מוח.
תנחש מה יותר חשוב ומי במצב יותר טוב.

רוץ מהר לעשות לג פראסססססססססססססס 30 חזרות

---------- התגובה התווספה ב 15:38 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:37 ----------

מן הסתם שאני אל תיעלב ועל תתחיל למצוא סיבות אני מתאמן רק חצי שנה ובלה בלה בלה זה מה יש..

אתה חסר מסת גוף אם כבר
פרט, נמק והסבר בבקשה

זה גבוה
93217805831.jpg

זה ארוך
skinnymain.jpg

---------- התגובה התווספה ב 15:51 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:51 ----------

זה סלנג של מפתחי גוף

וואו.
העיקר שאתה מתפלא למה שונאים אותך.

מה שלום התפוח? הצלחת לפצח אותו עם הבייספ?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הוא חושב שיש עוד אנשים שמאוננים על הגוף שלו חוץ ממנו עצמו, ומוכר תצוגות פוזינג בסקייפ. (זה באמת מה שהוא מוכר)

קשה להגיד את זה אבל אני נוטה להסכים אם אנטון חחח.. דבר אחד אני רוצה להבין מכל ה PL שממממ מדברים פה
על מה ולמה אתם חושבים שתכניות כח עדיפות על תוכניות ווליום? אני אשמח להסבר אמיתי ומפורט אני לא בא להטריל אני באמת רוצה לדעת מאיפה הגישה הזאת. טענות כמו "זה יהפוך אותך ליותר חזק וככה תוכל להרים יותר משקל" לא יתקבלו אנחנו מדברים פה על עדיפות לפיתוח השריר ולא על איזה תוכנית תהפוף אותי ליותר חזק. ועוד דבר "דחיסות שריר" זאת פונקציה של מסה.

אני יגיד לך בשיא הרצינות את דעתי.

תוכנית עם נפח גבוה תהיה טובה למתאמן מתקדם ולא לילד בן 15 עם 40 קילו סקוואט.

לדני יש משקלי עבודה מספיק גבוהים כדי לעבוד בפיצולים ובנפח.

בשלב מסוים כל אחד צריך להתאמן במה שהוא רוצה להתמקצע בו, בין עם זה כוח או מאסת שריר. מה שכן בשלב הזה הסגנון אימונים שאתם דוגלים בו כן יכול להתאים במידה והמטרה היא מאסת שריר.....

אתה חסר מסת גוף אם כבר

אני לא מבין מה אתה משווה בינך ובינו,

אתה גם משתמש בסטרואידים + שחצן. ובעל גנטיקה ומשמעת אימונים טובה.

אל תשכח שאני רוצה לתת לך מוניטין חיובי על החוב שלך לראק. תיהיה גבר ותעלה את הסרטון.

תשמעו אני חייב לציין שאתם סתם נופלים עליו.

בכל מקרה בהנחה והמשקל היה מה שהכי חשוב בבניית מסה אני מניח שחלק גדול מהפורום היה נראה אחרת. לא בקטע של זלזול, אבל זה ככה. מה לעשות.

אני לא מבין מה אתה משווה בינך ובינו,

אתה גם משתמש בסטרואידים + שחצן. ובעל גנטיקה ומשמעת אימונים טובה.

אל תשכח שאני רוצה לתת לך מוניטין חיובי על החוב שלך לראק. תיהיה גבר ותעלה את הסרטון.
כתבתי כבר שלא הצלחתי יצא לי 140 רק 6 בגלל דיאטה
איזה סטרואידם אני משתמש לעזזל?
בחיים לא לקחתי משהו להעלות במסה...

תשמעו אני חייב לציין שאתם סתם נופלים עליו.

בכל מקרה בהנחה והמשקל היה מה שהכי חשוב בבניית מסה אני מניח שחלק גדול מהפורום היה נראה אחרת. לא בקטע של זלזול, אבל זה ככה. מה לעשות.

+1

בסדר, הבנו, הבנאדם לא מתאמן כמו שאנחנו - וככה טוב לו, לא צריך לנסות לעקוץ על כל שטות.

---------- התגובה התווספה ב 19:15 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:15 ----------

כתבתי כבר שלא הצלחתי יצא לי 140 רק 6 בגלל דיאטה
איזה סטרואידם אני משתמש לעזזל?
בחיים לא לקחתי משהו להעלות במסה...

140 ל6 גם מכובד, תעלה את הסרטון בקשה.
אתה לא צריך להגיב לכל שטות שאומרים זה לא יעזור.

לנהל איתו דיאלוג זה כמו לנהל מונולוג.

אם אין לו 8 אז החוב לראק נשאר לא ?חוב זה חוב (חוקים שלכם לא אני המצאתי)

Back
למעלה תחתית