אחר לאור כל הוויכוחים שרצים פה בזמן באחרון..

😃 אני לא

אתה מעריץ אותי או משהו? יפה שאתה מתעמק ככה לחיים הפרטים
זה לא מרמה או או עבירה על החוק ככה שזה מקובל עליי וזה לא עניינך מה אני עושה
לא, אבל אני מרחם עליך.

😆

אתה באמת טיפש. נשבע.

אחי מאסהההההההההההה יותר חשובה לו משכל וזאת בחירה שלו!

אני לא מבין מה אתה משווה בינך ובינו,

אתה גם משתמש בסטרואידים + שחצן. ובעל גנטיקה ומשמעת אימונים טובה.

אל תשכח שאני רוצה לתת לך מוניטין חיובי על החוב שלך לראק. תיהיה גבר ותעלה את הסרטון.

באמת נראה לך שאכפת לי שילד בן 19 שלא יודע לכתוב מילה בלי שגיאות וכל חייו מסתכמים בלאכול חלבון כל 3 שעות רושם לי שיש לו יותר מאסההההההההההההההההההההה ממני?

הוא חושב שיש עוד אנשים שמאוננים על הגוף שלו חוץ ממנו עצמו, ומוכר תצוגות פוזינג בסקייפ. (זה באמת מה שהוא מוכר)

חחח מה זאת אומרת מוכר בסקייפ פוזינג? גייז שרוצים לראות אותו עושה פוזות משלמים לו על זה מראש? ;gaaahz

כל מתאמן צריך לעשות סקוואט, דדליפט ובנץ' אלא אם כן יש בעיה בריאותית כלשהי שמונעת את זה ממנו, בקשר להתקדמות משם זאת כבר בחירה שלך.
SS היא תוכנית שמאפשרת התקדמות מהירה והעלאת משקלים מאימון לאימון ולכן היא אידיאלית למתחיל, אני לא חושב שיש בכלל ספק בנוגע לכך לפי כל התוצאות של הרבה חברה מכאן - אבל מה זה לא אומר שזאת הדרך היחידית, לא במקרה יש הפרדה בין פאוורליפטינג (באת, הרמת, הלכת) לבין באדיבילדינג ששם יש יותר דגש על גודל ואסתטיקה, האימונים מתמקדים במטרות של כל אחד מהמתאמנים בדיוק כמו שגם ללוחמים באומניות לחימה או כל ספורט אחר יש תוכניות אחרות שדוגלות בעקרונות עליהם עובדים.
בין אם דני טבעי או לא, אני לא חושב שזה רלוונטי בכלל, אם הוא היה עובד על תוכניות כוח אני בספק שהוא היה מגיע לגודל ולאסתטיקה הנוכחית שלו (ולא, אני לא אומר שלא גודלים מתוכניות כוח), אבל מה שכן סביר להניח שהוא היה יותר חזק מהרוב הגדול בפורום פה (מה שגם ככה נכון).
לדעתי הוויכוח הזה ממש מטומטם, שכל אחד יעשה מה שהוא רואה נכון בהתאם למטרות שלו כל עוד הוא משיג תוצאות.

מה בידיוק שטויות בזה?

1. אתה חושב שיותר קל להתאושש מהרבה סטים של חזרות גבוהות לעומת פחות סטים של חזרות נמוכות. זה כל כך לא נכון שאני מתפתה להגיד שבדיוק ההפך הוא הנכון.
2. אתה חושב שסיב שמתכווץ = סיב שעבד מספיק.
3. אתה חושב שיש משמעות לסט אחד מבחינת היפרטרופיה.

MOO,לא פייר,בשיחה פרונטלית לא דיברת ככה מגעיל

אני יסביר,מבנה הגוף הוא שונה מאדם לאדם,כמו כן אורך השריר ומקומות חיבור שלו לעצם נותן מראה שונה מאדם לאדם ,הפאקטורים כמו רגישות שחמצוציות ומערכת איכול- זה על רגל אחד על "בנוי אחרת"

כל השינויים המינורים האלה של איפה השריר שלך מתחבר וכו' זה משפיע על היכולות שלך והמראה, אבל כולנו מגיבים לעומס באותה צורה וההסתגלות עובדת אותו הדבר.

יש מושג,יש תוצאות,יש דינמיקה של שיפור מעונה לעונה.

אז תסביר מה משמעות המושג.

אין לי איך להסביר הכול כי אני גם לא שואל למה אני עושה וזהו, הוא מאמן שלי אני סומך עליו 200% לא גם אם יגיד לי להסתובב על הראש כול היום בלי להתאמן ולאכול במקדונלס אני יעשה את זה ויעלה לבמה..מלא דברים היו נראים לי לא הגיונים בהתחלה שהססתי ופחדתי לעשות
אי אפשר להתווכח אם תוצאות תחרות הזאת אני הולך אחריו בעיינים עצומות.
אל תקבלו את זה זה בעיה שלכם תקשיבו לריפטו המלך הוא הריי אגדייייי

אז בעצם לך אין דעה משלך עצמך או ידע משל עצמך, אתה פשוט עושה מה שאומרים לך. זה מקובל, אבל אל תטיף לאחרים אם אתה בעצמך לא מבין על מה אתה מדבר.

מה הוא חייב לך משהו? לך תפתח קצת מאמרים בנושא

תביא מאמרים.

תלמד מה זה ספאם.

כתבתי כבר שלא הצלחתי יצא לי 140 רק 6 בגלל דיאטה
איזה סטרואידם אני משתמש לעזזל?
בחיים לא לקחתי משהו להעלות במסה...

שש חזרות גם מספיק. תעלה את הסרטון.

הוא חושב שיש עוד אנשים שמאוננים על הגוף שלו חוץ ממנו עצמו, ומוכר תצוגות פוזינג בסקייפ. (זה באמת מה שהוא מוכר)

ואחרי זה מתפלאים שיש ויכוחים וקללות...

אפשר לומר אותו דבר על הצד השני עם ציטוט אחר.

מסכים איתך, למה סתם לרדת אחד על השני בלי סיבה כשאפשר לדבר כמו בני אדם ולנסות ללמוד אחד מהשני, הרי זה למה הפורום קיים בכלל.

1.
כל השינויים המינורים האלה של איפה השריר שלך מתחבר וכו' זה משפיע על היכולות שלך והמראה, אבל כולנו מגיבים לעומס באותה צורה וההסתגלות עובדת אותו הדבר.

אז תסביר מה משמעות המושג.

.

אתה עוד לא מוכן לקבל תורת הויקינגים.רק המובחרים יעברו את הדרך 🤩

1. אתה חושב שיותר קל להתאושש מהרבה סטים של חזרות גבוהות לעומת פחות סטים של חזרות נמוכות. זה כל כך לא נכון שאני מתפתה להגיד שבדיוק ההפך הוא הנכון.
2. אתה חושב שסיב שמתכווץ = סיב שעבד מספיק.
3. אתה חושב שיש משמעות לסט אחד מבחינת היפרטרופיה.

אני לא חושב אפילו אחד מהדברים שאמרתה.
1. אני לא חושב שיותר קל להתאושש מהרבה סטים של חזרות גבוהות לעומת פחות סטים של חזרות נמוכות. בוא אני יסביר לך מה אמרתי שוב- יותר קשה להתאושש מסט של חזרה אחת של משקל מירבי מסט של עשר חזרות, ואני אומר את זה למרות שזה ברור ומטומטם כי כנראה לא הבנתה מה אני אומר. כמה שהסט יותר עצים ככה יותר קשה להתאושש ממנו כלומר באימוני נפח אפשר לתת יותר סטים פחות עצימים. ושמבצעים סט עם 80 אחוז מהכוח המירבי( בערך בין 6-8 חזרות) כל סיבי השריר מתגייסים לעבוד כבר מהחזרה הראשונה. יש ללייל מאמר טוב בנושא.
2. יש חוק הכול או כלום, או שהסיב התכווץ או שלא, לא הבנתי מה אתה חושב שהבנתי, אבל זה מה שהתכוונתי.
3. מה?!1? אני ינסה להסביר שובב תקרא לאט- בסט של 8 חזרות כל הסיבים מתגייסים מהחזרה הראשונה, בידיוק כמו בסט של 5 חזרות. כלומר כל סיב מתכווץ יותר פעמים וגם אפשר לעשות יותר סטים מאשר שעובדים עם 5 חזרות.

ולחברה פה- זה פשוט מטומטם שאתם משווים גודל לפי משקל עבודה
נגיד שהבחור העלה סרטון של הסקוואט, להגיד שיש מישו אחר שיש לו אותו משקל עבודה והוא יותר גדול כי הוא עובד עם אימוני נפח- אז נפח זה יותר טוב זה מטומטם.
כי ברור שלבחור מהאימוני נפח לקח פי 4 זמן להגיע למשקל עבודה הזה.

גם באימוני כוח אפשר להשתמש לעלייה במשקלי עבודה ולעבוד בצורה של
כוח>נפח>כוח>נפח

ככה שבכל מטרה אימוני כוח רק יתרמו...

נערך לאחרונה:
אני לא חושב אפילו אחד מהדברים שאמרתה.
1. אני לא חושב שיותר קל להתאושש מהרבה סטים של חזרות גבוהות לעומת פחות סטים של חזרות נמוכות. בוא אני יסביר לך מה אמרתי שוב- יותר קשה להתאושש מסט של חזרה אחת של משקל מירבי מסט של עשר חזרות, ואני אומר את זה למרות שזה ברור ומטומטם כי כנראה לא הבנתה מה אני אומר. כמה שהסט יותר עצים ככה יותר קשה להתאושש ממנו כלומר באימוני נפח אפשר לתת יותר סטים פחות עצימים. ושמבצעים סט עם 80 אחוז מהכוח המירבי( בערך בין 6-8 חזרות) כל סיבי השריר מתגייסים לעבוד כבר מהחזרה הראשונה. יש ללייל מאמר טוב בנושא.
2. יש חוק הכול או כלום, או שהסיב התכווץ או שלא, לא הבנתי מה אתה חושב שהבנתי, אבל זה מה שהתכוונתי.
3. מה?!1? אני ינסה להסביר שובב תקרא לאט- בסט של 8 חזרות כל הסיבים מתגייסים מהחזרה הראשונה, בידיוק כמו בסט של 5 חזרות. כלומר כל סיב מתכווץ יותר פעמים וגם אפשר לעשות יותר סטים מאשר שעובדים עם 5 חזרות.

אתה משעשע, לך להודעה המקורית שלך ותראה שזה בדיוק מה שכתבת. ועכשיו אתה שוב כותב אותו הדבר. ואני שוב אומר לך, זה לא נכון. יותר קל להתאושש מסט של 1-3RM מאשר סט של 10RM. ויותר קל להתאושש מחמשה סטים של 5 מאשר שלושה סטים של 10.

זה נחמד שיש חוק או הכל או כלום, רק שהוא לא רלוונטי. זה שסיב התכווץ לא אומר שהוא עבד מספיק. וזה גם לא נכון שכל הסיבים יעבדו מהחזרה הראשונה של סט של 8. סט של 8 הוא לא בעצימות מספיק גבוהה.

תקרא את ההודעה שלך שוב לפני שאתה אומר מה אמרת ומה לא אמרת.

אני עדיין מחכה להגדרות של "איכות, עומק, קשיחות,דחיסות לשריר"

אתה משעשע, לך להודעה המקורית שלך ותראה שזה בדיוק מה שכתבת. ועכשיו אתה שוב כותב אותו הדבר. ואני שוב אומר לך, זה לא נכון. יותר קל להתאושש מסט של 1-3RM מאשר סט של 10RM. ויותר קל להתאושש מחמשה סטים של 5 מאשר שלושה סטים של 10.

זה נחמד שיש חוק או הכל או כלום, רק שהוא לא רלוונטי. זה שסיב התכווץ לא אומר שהוא עבד מספיק. וזה גם לא נכון שכל הסיבים יעבדו מהחזרה הראשונה של סט של 8. סט של 8 הוא לא בעצימות מספיק גבוהה.

תקרא את ההודעה שלך שוב לפני שאתה אומר מה אמרת ומה לא אמרת.

מהההה?!?!
אתה רציני?!
את זה באמת אמרתי כי זה נכון! אתה חושב שיותר קל להתאושש מסט של 1-3 חזרות מאשר של 10 חזרות?!

כמה שהסט יותר עצים ככה יותר קשה להתאושש ממנו.
ביגלל זה לדוגמא גם זמן המנוחות יותר ארוך שעושים סט כבד(1-5 חזרות לדוגמא) מאשר שעושים סט של 15 חזרות...

סתם לשם השוואה הרי די ברור שיותר קל להתאושש מאימון עם טווח חזרות גבוהה.
והנה אני ישתמש שוב בהרגל שפיתחתי לעצמי להזכיר את קרוספיט במקומות שלא קשורים
"לדוגמא, מהרמות אולימפיות לחזרות גבוהות אפשר ליצור אימוני מטקון מצוינים שיחסית קל להתאושש מהם"- למה קל להתאושש יחסית? כי הטווח חזרות גבוהה!
כמה שהסט יותר עצים ככה יותר קשה להתאושש זה די ברור לא?

ולגבי זה שסט של 8 חזרות הוא לא בעצימות מספיק גבוהה תתווכח עם לייל לא איתי.
ברור שזה תלוי בסוג האימון וכו', ולטווח של 5 חזרות יש המון יתרונות בעלייה ליניארית במשקלים וכו'
ובלי קשר סט של 8 מספיק עצים..

לייל זה הרפרנס שלך לאימונים?

מהההה?!?!
אתה רציני?!
את זה באמת אמרתי כי זה נכון! אתה חושב שיותר קל להתאושש מסט של 1-3 חזרות מאשר של 10 חזרות?!

כמה שהסט יותר עצים ככה יותר קשה להתאושש ממנו.
ביגלל זה לדוגמא גם זמן המנוחות יותר ארוך שעושים סט כבד(1-5 חזרות לדוגמא) מאשר שעושים סט של 15 חזרות...

סתם לשם השוואה הרי די ברור שיותר קל להתאושש מאימון עם טווח חזרות גבוהה.
והנה אני ישתמש שוב בהרגל שפיתחתי לעצמי להזכיר את קרוספיט במקומות שלא קשורים
"לדוגמא, מהרמות אולימפיות לחזרות גבוהות אפשר ליצור אימוני מטקון מצוינים שיחסית קל להתאושש מהם"- למה קל להתאושש יחסית? כי הטווח חזרות גבוהה!
כמה שהסט יותר עצים ככה יותר קשה להתאושש זה די ברור לא?

ולגבי זה שסט של 8 חזרות הוא לא בעצימות מספיק גבוהה תתווכח עם לייל לא איתי.
ברור שזה תלוי בסוג האימון וכו', ולטווח של 5 חזרות יש המון יתרונות בעלייה ליניארית במשקלים וכו'
ובלי קשר סט של 8 מספיק עצים..

כן, אני רציני לגמרי. אני מזמין אותך לנסות לעשות סטים של 10 במקום סטים של 5 כל אימון 3 פעמים בשבוע. נראה כמה זמן יקח עד שתמות. יותר מזה, אני מזמין אותך לבדוק כמה חזרות עושים אנשים שמתאמנים בתדירות גבוהה (כל יום או פעמיים ביום) ולמה בילדרים רוצים שבוע התאוששות בין אימון לאימון.

קרוספיט הוא לא בדיוק דוגמא לכלום. אנחנו מדברים על אימוני התנגדות. קשה להחשיב עצימות של 40% ומטה כאימוני התנגדות.

באמת שאני מעריך את היידע שלך וכו', והרבה פעמים גם ייעצתה לי ועזרתה שהתחלתי......

אבל בנושא הזה כמעט 100 אחוז שאתה טועה.
חושב שאם אימון היה לדוגמא
סקוואט 3x10
בנצ' 3x10
חתירה 3x10

היה יותר קשה להתאושש? בידיוק ההפך קשה להתאושש מאימון סקוואט- לחיצה-משיכה כי הסטים בו עצימים

שבונים אימון FBW לדוגמא למתאמן מתחיל נותנים לו אימון כמו זה
סקוואט 3x8
בנצ' 3x10
פרס 3x8
חתירה 3x10
יד קדמית
יד אחורית
בטן

שלוש פעמים בשבוע, ולרוב הם מתאוששים בלי בעיה ביכלל, אפילו שבכל אימון יש הרבה יותר נפח מאשר בss למשל, ועדיין קשה להתאושש מss לפחות באותה מידה או יותר (לדעתי די ברור שיותר) ביגלל הסטים העצימים והעלייה במשקלים

וגם אחרי שמוסיפים עוד נפח בAB (אחרי שצוברים קצת משקל על המוט) המתאמן ממשיך להתאושש בד"כ בלי בעיה(בתוכניות כמו שיש בפורטל)...
ואימון רגליים ממוצע בתוכנית פיצולים AB למשל כולל 2-3 תרגילים לרגליים ועדיים המתאמן מתאושש..

אין בעיה, תפוס בן אדם מתחיל מהרחוב, תן לו SS רק תחליף כל מקום שכתוב בו 5 ב 10, ותגרום לו לעלות לינארית. אחרי זה תספר לי כמה זמן זה החזיק.

Back
למעלה תחתית