הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר לאור כל הוויכוחים שרצים פה בזמן באחרון..

אני לא מכיר אנשים שעושים את ה FBW בפורטל במטרה להתקדם בה לינארית במשך כמה חודשים. אני מוכן להמר שזה לא יעבוד.

שורה תחתונה מה שאתה אומר זה שהעלייה לא ליניארית(ברור שלא...), אז כנראה שהם לא מתאוששים כמו שצריך או שפשוט לא עובדים קרוב ל RM? וביגלל זה הנפח אפשרי?

אז אפשר לראות את הסימוכין שלך לזה? (אם יש)
חוץ מנסיון עצמי.

אין בתחום הזה סימוכין. כמו שלדייב טייט אין.

אולי אפשר לשאול את ריפ ולראות מה הוא אומר..

אין לך משתמש שם?

הנה משפט מpp על חזרות גבוהות

This growth happens whether
the intent of the training is strength, power, or mass. But by
choosing high-volume and lower-intensity training, one can
maximize muscle mass gains. It is accepted among many
bodybuilders that repeatedly performing five sets of twelve reps
of an exercise with minimal rest between sets is optimal for
producing muscle hypertrophy.
Mass is the primary training goal for bodybuilders.

מצד אחד אני זוכר שקראתי את הספר הוא כתב איזה 7000 פעם על בנייה מטומטמת של תוכניות, שההתקדמות נעשית רק ביגלל שאתה מתחיל ויכול להתפתח מכל דבר כמעט.
ואני די בטוח שהוא חושב שמתחיל בכול מקרה צריך לעבוד עם 5 חזרות והתקדמות לינארית, אבל אני לא מוצא את זה...

נערך לאחרונה:
תסתכל באיזה פרק הוא כתב את זה ויפול לך האסימון

כשאתה מתאמן מתחיל זה כנראה לא יהיה אידיאלי

זה נכון שבפרק של המתחיל ריפטו מסביר על המון עמודים את המטרות של מתחיל, טווח חזרות, איך הוא צריך להתאמן וכו'.
וכנראה ss לדוגמא תתן תוצאות יותר טובות מאשר כל תוכנית אחרת למתחילים...

ועדיין לא צריך לפסול את התוכניות נפח, שאפילו ריפטו שהוא חד וחלק בעד תוכניות כוח אומר דבר כזה.
וזה נכון שיש בעיה עם הבילדרים היום שלא מצדיקים את הגודל שלהם עם משקלי עבודה, ובעיות עם התכנון אימונים של המאמנים בחדר כושר, ובעיה שאנשים מחכים איך מוזרקים מתאמנים למרות שזה לא מתאים להם.

ולמרות עם כמה שאני אוהב תוכניות כוח, ואני באופן אישי יתאמן בתוכניות כוח, לרוב האנשים שנכנסים לחדר כושר אכפת רק מהמראה. אז אימוני נפח יתאימו להם אחרי שהם יעברו 4 חודשים של תוכנית מתחילים...

זה נכון שבפרק של המתחיל ריפטו מסביר על המון עמודים את המטרות של מתחיל, טווח חזרות, איך הוא צריך להתאמן וכו'.

ועדיין לא צריך לפסול את התוכניות נפח, שאפילו ריפטו שהוא חד וחלק בעד תוכניות כוח אומר דבר כזה.
וזה נכון שיש בעיה עם הבילדרים היום שלא מצדיקים את הגודל שלהם עם משקלי עבודה, ובעיות עם התכנון אימונים של המאמנים בחדר כושר, ובעיה שאנשים מחכים איך מוזרקים מתאמנים למרות שזה לא מתאים להם.

ולמרות עם כמה שאני אוהב תוכניות כוח, ואני באופן אישי יתאמן בתוכניות כוח, לרוב האנשים שנכנסים לחדר כושר אכפת רק מהמראה. אז אימוני נפח יתאימו להם אחרי שהם יעברו 4 חודשים של תוכנית מתחילים...

הבעיה שבילדרים כמו דני וכל החברים \מעריצים לא מבינים את זה הם תקועים בתחת של השני ופשוט לא מוכנים להבין דבר בסיסי כזה משווים את עצמם למתמנים מתחילים שעושיםSS

אני אישית ורוב פה לא פוסלים תוכנית נפח עם המטרה לפתח גוף צריך יותר נפח אבל כל עוד אתה חזק מספיק ואתה יודע איך להתאמן..
מתאמן מתחיל לא יודע איך להתאמן נכון עם ABC .וגם חלשים

נערך לאחרונה:
חחחחחח
ינראה פה שהחברה מהאימוני נפח- דני וכו' מזלזלים בכל הנושא, למרות שאם אתה שואל אותי הוא היה יכול להרים את המשקלים שלו ב בoff season תקופה עם אימוני כוח ואז לחזור לנפח, ולקרוא כמה מאמרים של לייל בדרך

אבל מצד שני החברה מהאימוני כוח (ראיתי את זה הרבה באשכול של פיצולים מול ss) מנסים להסביר למה אימוני כוח כל כך טובים, יותר מנפח שבפועל זה משתנה מממטרה למטרה.

אתה יודע מה מצחיק. יש הרבה אנשים שעושים תוכניות כוח אבל הגודל שלהם גם לא מצדיק את המשקלים שהם מרימים.

ל1לז

גוש שיער עם שרירים

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
חחח בוא נתערב שאם הוא עושה הסרת שיער + חיטוב טוב
יהיה לו גוף שלא מבייש בילדר ממוצע?

Back
למעלה תחתית