הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עוד אחד שתקוע במשקל ):

• פותח/ת השרשור ארז
  • פורסם בתאריך

ארז

משתמש קבוע
1,875
141
נק' מוניטין:
3,091
1,875
141
קראתי את הפוסטים האחרונים ככה לכל אלא שיגידו לי לעשות חיפוש תחסכו בבקשה .
אני מתחיל את השבוע השמיני לחיטוב שלי ואני כבר 4 שבועות סביב אותו משקל.
גובה: 161
משקל: סביבות 65-66
א.ש מוערך : 14%
אימונים : ליניארית ביל סטאר , אירובי - סביב 120דק׳ שבויות לערך

מביחנת תזונה :
אין לי ארוחת בוקר כי אני עובד מ10 עד 5 ואני לא טיפוס שמסתובב עם קופסאות אוכל , ובכללי אני לא סובל מרעב , 3 כדורי אומגה 3..
א. צהריים - 200-300 גר חזה עוף עם 2 כפיות שמן זית + עגבנייה או מלפפון
א. ביניים- ביום שיש אימון אני לוקח סקופ אבקת חלבון ביום רגיל קופסת טונה + 3 קפסולות אומגה 3
א. ערב 3 חביתות + כפית שמן זית עם גביע קוטג( 9-5-3% מה שיש )
מוסיף לפעמים גם לקינוח איזה 15 גר חמאת בוטנים
ערכים סופיים נעים סביב :
קל- 1400-1500
חלבון 130-140 גר׳
שומן - 70-90 גר׳
פחמימות- 10-15גר
העמסות כל שישי שבת
כל העמסה עולה משהו כמו 2-3 ק״ג נוזלים שיורדים לי עד יום רביעי- חמישי ואז אני נתקע במשקל 65-66 בערך .
מה לתקן
*

תתחיל לאכול ארוחת בוקר. ואם אתה 4 שבועות באותו משקל תגביר את האירובי שלך וככה תגביר את ההוצאה הקלורית שלך. ולדעתי אתה בגירעון גבוהה מדי.

• פותח/ת השרשור
מה זה משנה אם אני אוכל ארוחת בוקר עם בסופו של דבר אני מכיס את הערכיים הסופיים שלי הכל מקרה.
ודי ניגת את עצמל כי מצד אחד אתה אומר לי לעשות יותר אירובי אבל מצד שני אתה אומר
שהגירעון הקלורי יותר מידי גבוהה ככה שלא הבנתי ממש.

גם לי נראה שהגרעון גדול מדי , זה יוצא בערך 600 קלוריות

נסה להקטין קצת את הגרעון לסביבות 350-400 (לדעתי אפשר גם ע"י הוספת פחמימה)

עזוב אותך מהנוסחאות האלה של הגירעון המקסימלי. תעלה בקלוריות (לסביבות ה-1700-1800) ותראה אם המשקל לא מתחיל לזוז. אני הייתי מציע לך להעלות את זה בפחמימה, 20 גרם פחמימה ליום זה לא משהו שכל גוף מתרגל אליו בצורה נוחה (וגם אם כן, המחזורים של העמסת פחמימות צריכים כנראה להיות יותר קרובים).

• פותח/ת השרשור
עזוב אותך מהנוסחאות האלה של הגירעון המקסימלי. תעלה בקלוריות (לסביבות ה-1700-1800) ותראה אם המשקל לא מתחיל לזוז. אני הייתי מציע לך להעלות את זה בפחמימה, 20 גרם פחמימה ליום זה לא משהו שכל גוף מתרגל אליו בצורה נוחה (וגם אם כן, המחזורים של העמסת פחמימות צריכים כנראה להיות יותר קרובים).

מבחינת העמסות אני עושה כל שישי שבת ,אבל העמסות מלוכלכות ולא מחושבות, אבל קשה לי להאמין שזו הסיבה מה דעתכם?
מבחינת פחמימה באמת שאני מסתדר בלי פחמימה אני לא סובל מרעב כלל בדיאטה ..\:

אני בדיעה של חיים ואולי בהעמסה הקרובה שווה לחשב את הערכים ולראות אם מה שיוצא הגיוני

• פותח/ת השרשור
אז מה נראה לכם לסיכום? כי בכללי אני באמת עובד לפי הספר ככה שאני די אובד
עצות..

• פותח/ת השרשור
מצטער על ההקפצה..
היום יום חמישי יום לפני העמסה והגוף נראה מלא בנוזלים ועוד הפעם אין ירידה במשקל 65 ק''ג..
אם אני יוותר על העמסה (חשוב לציין שאני על 15-20 גר') מחר ויבצע אותה בחמישי הבא זה יעזור ?

נהפוך הוא... זה יגרע.
אתה תפגע לעצמך בחילוף חומרים שגם ככה ניראה קצת פגוע בגלל האי ירידה במשקל שלך..
יכול להיות שפשוט משום מה רמת החילוף חומרים שלך ירדה מאוד או שלא עשית העמסות כמו שצריך ולא אכלת מספיק פחמימה כדי להחזיר את הלפטין, גרלין וכו' וכו' לרמות נורמטיביות וזה בעצם פגע לך בחילוף חומרים -מה שאומר שהגוף פיתח הסתגלות לכמות קלוריות שאתה מכניס ביום.
אתה יכול לצאת לשבועיים ניטרלי. (בהדרגה כמובן)
אולי זה יעזור..

מצטער על ההקפצה..
היום יום חמישי יום לפני העמסה והגוף נראה מלא בנוזלים ועוד הפעם אין ירידה במשקל 65 ק''ג..
אם אני יוותר על העמסה (חשוב לציין שאני על 15-20 גר') מחר ויבצע אותה בחמישי הבא זה יעזור ?

אם אתה בחיטוב כבר יותר מ 3-4 חודשים נסה לצאת ל 10-14 ימים מאזן קלורי נטראלי ולחזור לחיטוב. אם אתה רואה שבכל מקרה אתה לא יורד, תנסה להעלות את האימונים האירובים שלך, תוסיף לדוגמה עוד 40 דקות בשבוע.

• פותח/ת השרשור
אם אתה בחיטוב כבר יותר מ 3-4 חודשים נסה לצאת ל 10-14 ימים מאזן קלורי נטראלי ולחזור לחיטוב. אם אתה רואה שבכל מקרה אתה לא יורד, תנסה להעלות את האימונים האירובים שלך, תוסיף לדוגמה עוד 40 דקות בשבוע.
כשאני יוצא לניטרלי אני אמור להישאר בדל פחמימה ?

---------- התגובה התווספה 19-09-2011 ב 01:31 ---------- התגובה הקודמת הייתה 18-09-2011 ב 23:13 ----------

---------- התגובה התווספה 19-09-2011 ב 01:31 ---------- התגובה הקודמת הייתה 18-09-2011 ב 23:13 ----------

ממש לא.

• פותח/ת השרשור
תנסה אולי לעשות חיטוב עם 100-150 גרם פחמימה. אתה תראה טיפה "נוזלי" אבל זה יכול להחזיר לך את המטבוליזם לקצב נורמלי..כשתרד ל10-12 א.ש תחזור לדל.
אני מבין את הבעיה שלך, גם לי הייתה אותה. אני פתרתי אותה בעזרת אפדרין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית