הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קפאין 4EVERFIT וגיינר

• פותח/ת השרשור Star
  • פורסם בתאריך

Star

משתמש פעיל
404
2
נק' מוניטין:
67
404
2
קניתי קפאין 4EVERFIT ,עכשיו היום השתמשתי בו ולקחתי כדור אחד רבע שעה לפני האימון ובאימון עצמו לא הרגשתי שינוי כלכך,זה ככה בהתחלה או שעשיתי משהו לא נכון?ובגיינר של הסופר מאס של דיימטיז יש קריאטין 1 גרם במנה ,זה יעזור במשהו בשילוב עם הקפאין?

תזמין קפאין של פרולב
זה הפריוורקאאוט שלי לפני אימון כבר המון זמן וזה לא מאכזב...
וגבי הגיינר,לא
מציע לך לקנות קריאטין מונו טהור

• פותח/ת השרשור
קניתי כבר של 4EVERFIT ,מה אני אמור לעשות איתו?ולמה הוא לא טוב כאילו?ראיתי ממליצים עליו הרבה.

קניתי כבר של 4EVERFIT ,מה אני אמור לעשות איתו?ולמה הוא לא טוב כאילו?ראיתי ממליצים עליו הרבה.

זה בסדר. יש כל חברה משפיע אחרת על כל בן אדם זה אינדיבידואלי יש בן אדם שפרולב
יעשה את העבודה אחד 4everfit ויש אחד שallmax.
אם את שותה קפה\ נס ביום יום מומלץ לעשות הפסקה של כשבוע לערך ואז תנסה לקחת עוד הפעם כדור קפאין.

במבה אתה טוען שקפאין של חברות שונות הוא קפאין אחר שמשפיע אחרת?
בגלל זה כשאני שותה 3 כוסות קפה שחור חצי שעה לפני אימון זה לא משפיע עליי?
לדעתך פרולב חזקים?

תגידו שאלה על שאלה אם כבר...
קפאין הבנתי לוקחים על בטן ריקה? אם כן איך אפשר לקחת אותו לפני אימון בזמן שאני אוכל שעתים וחצי לפני אימון...? וקפאין לוקחים שעה לפני האימון...מתי מומלץ לקחת?

• פותח/ת השרשור
זה בסדר. יש כל חברה משפיע אחרת על כל בן אדם זה אינדיבידואלי יש בן אדם שפרולב
יעשה את העבודה אחד 4everfit ויש אחד שallmax.
אם את שותה קפה\ נס ביום יום מומלץ לעשות הפסקה של כשבוע לערך ואז תנסה לקחת עוד הפעם כדור קפאין.

וואלה באמת יוצא לי ביום לקחת כוס נס וכוס קפה וזה בלי הליטר וחצי קולה חח ,אז כדאי להפסיק עם הנס והקפה אתה אומר?הרגשתי קצת יותר אנרגתי באימון אבל לפי BODYBUILDING.COM אני אמור להיות פצצת אנרגיה
במבה אתה טוען שקפאין של חברות שונות הוא קפאין אחר שמשפיע אחרת?
בגלל זה כשאני שותה 3 כוסות קפה שחור חצי שעה לפני אימון זה לא משפיע עליי?
לדעתך פרולב חזקים?

הקפאין אותו דבר כמעט,פשוט תהליך הייצור שונה,אבל הרבה פה טענו שזה לא החברה זה איך משפיע הקפאין על אותו בנאדם
תגידו שאלה על שאלה אם כבר...
קפאין הבנתי לוקחים על בטן ריקה? אם כן איך אפשר לקחת אותו לפני אימון בזמן שאני אוכל שעתים וחצי לפני אימון...? וקפאין לוקחים שעה לפני האימון...מתי מומלץ לקחת?

כן על בטן ריקה,אתה אוכל נגיד שעתיים לפני האימון ואז כאילו אחרי שעה וחצי אני אישית מרגיש שהבטן ריקה קצת אז לוקחים תקפאין וסגרנו עניין חח,ולוקחים לדעתי חצי שעה-שעה לפני האימון.

תודה STAR 😃

אגב

בקשר לקפאין , כבר ראיתי שהזכירו את זה בפוסט אחר , מלבד הקפאין יש עוד הרבה אלמנטים בפנים , לדעת אנשים פה זה נותן גם בוסט ללא קשר לקפאין.

לי יש את ה4EVERFIT ואני משלב אותו עם ל-טירוזין וזה מטיס אותי באימון..
ממליץ על השילוב של השניים.

אגב אם אתה שותה הרבה קפה אז יהיה עדיף שתעשה הפסקה מהקפה ומהקפאין ואחרי שבוע בערך תתחיל יומיים כן ויומיים לא כדי שהגוף לא יתרגל ושתמיד תהיה השפעה.

אם לא הרגשתה אותו בכלל כנראה שלקחתה אותו על קיבה מלאה,אתה צריך לקחת אותו על קיבה ריקה,ו40-60 דקות בערך לפני אימון...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית