הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם אפשר לעשות ABC 6 פעמים בשבוע? בפורטל רשום רק גג 5

niros1979

משתמש מתחיל
250
1
נק' מוניטין:
-235
250
1
זאת בעצם השאלה , המטרה לעבוד על כול חלק גוף באופן ספציפי פעמיים בשבוע בצורה נוחה (יש לי זמן עכשו)

• פותח/ת השרשור
למה עצרת ב- 6? תעשה כבר 7

2 חלקי גוף פעמים בשבוע + יום מנוחה , אם אין לך במה לקדם את הדיון עדיף שלא תגיב בצורה של בדיחה לשאלה רצינית שלי.

---------- התגובה התווספה ב 17:44 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:44 ----------

מומלץ רק למתקדמים 3 תרגילים לחלק 2 סטים מכל תרגיל עלי זה עובד פצצה

תודה על התשובה , השאלה שלי גם אם זה לא יהיה אובר טריינג מכיון שיש לך רק יום מנוחה אחד בשבוע .

זה תוכנית מאוד עצימה, יהיה לך מאוד קשה בהתחלה
תתחיל מ4 ימים בשבוע, סוג של AB ואז תעלה לאט לאט את הימים
אל תעבור מ-3 ימים ל-6

2 חלקי גוף פעמים בשבוע + יום מנוחה , אם אין לך במה לקדם את הדיון עדיף שלא תגיב בצורה של בדיחה לשאלה רצינית שלי.

---------- התגובה התווספה ב 17:44 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:44 ----------

תודה על התשובה , השאלה שלי גם אם זה לא יהיה אובר טריינג מכיון שיש לך רק יום מנוחה אחד בשבוע .

אם תקפיד לא לעבור את המינון של להתפתות לעשות יותר תרגילים ממה שרשמתי כי זה אימון מהיר קצר עצים 90שניות מנוחה בין סט עד כשל אין בעיה אבל בתנאי שאתה מתאמן מתקדם לא חדש של חצי שנה

---------- התגובה התווספה ב 20:51 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:42 ----------

לדוגמא יום א חזה כתפיים יום ב רגליים יד אחורית. יום ג גב יד קדמית כל חודש וחצי תחליף סדר הימים ותרגילים שונים לכל שריר...

• פותח/ת השרשור
אני מתאמן יותר מחצי שנה גל , ותודה על הרעיונות והעזרה , בסוף נגבש משהוא מכול מה שנרשם .

שאלה נוספת לגל : מה מספר החזרות שאתה ממליץ בתוכנית שלך לשריר גדול , שריר קטן , ושריר מבודד ?

נערך לאחרונה:
אין חוק שאומר כמה פעמים מותר לך לעשות תוכנית מסוימת.

אתה מתאמן מתחיל? מתקדם?

אם אתה מתחיל אז תתחיל מזה שתעשה 3 אימונים בשבוע...
כעבור כמה חודשים אתה תרגיש כבר אם אתה מסוגל להוסיף עוד אימון..
אם אתה מתקדם אתה יכול להרגיש כמה אימונים אתה צריך לעשות בשבוע כדי למקסם את התוצאה שאתה רוצה להגיע אליה

אין לך מה להתאמן 6 פעמים בשבוע, קרוב לוודאי שלא תתאושש וזה מתכון לפציעה.

למה לנסות להמציא את הגלגל? יש לך אחלה תכניות בפורטל..

ABC שש פעמים בשבוע לא מופיעה בפורטל כי אנחנו לא בונים תוכניות למזריקים. מסתבר לפי השמועות האחרונות שיש להם תוכניות סודיות שאסור להם לחשוף בפני הציבור.

אני דווקא כן בעד לפרסם בפורטל תוכניות לאנשים מוזרקים (או להוסיף\לשנות לתוכניות קיימות). זה יתחבר יפה לאשכולות על סטרואידים.

• פותח/ת השרשור
אני דווקא כן בעד לפרסם בפורטל תוכניות לאנשים מוזרקים (או להוסיף\לשנות לתוכניות קיימות). זה יתחבר יפה לאשכולות על סטרואידים.

אני חזק בעד זה גם יתן פרופורציה מה זה אימון לאנשים רגילים ומה זה אימון לאנשים מזריקים, ככה ידעו אנשים מה לא לעשות ..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית