הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון לורנזו בקר

plock88

משתמש פעיל
681
2
נק' מוניטין:
181
681
2
גרייט שייפ
אוקי, יש את לורנזו בקר , כרגע בן 18+ מתאמן כבר כמה שנים טובות.
תראו את הסרטון הבא :

בסרטון הזה אפשר לראות על ההתחלה את השינוי של כל השנים בחצי דקה בסרטון וגם לראות שהוא מאמן ידיים .
ראיתי מלא סרטונים שלו והצלחתי להבין פחות או יותר את שיטת האימונים שלו , הוא קודם כל עובד בשיטת פירמידה (מעלה משקל ,מוריד חזרות,מלא סטים = "פמפום") , יצא לי לראות אותו גם בדרופ סט עובד. יש לו משקלים מכובדים מאוד , לחלק מהמורכבים טכניקה על הפנים אבל זוהי לא הנקודה,הוא גם עובד בפיצול כמובן , לא הצלחתי להבין איזה סוג של פיצול

מה אתם חושבים על שיטת אימונים שכזאת ? היא נותנת תוצאות לטווח קצר ? (אני מתכוון בטווח כמה חודשים, לא יותר מ4) ובאיזה שלב כדאי לקחת את האימונים שלי לכיוון כזה ? אם בכלל..?
כי אני רוצה לסיים לעבוד כוח (עוד כחודשיים) ולעבור לתכנית פיצול לעלות במסת שריר (להמשיך עם המסה לעוד 3 חודשים) , חשבתי שבמהלך הפיצול אני אעבוד עם תכנית / שיטת אימון דומה לשלו , יש טעם בזה או סתם בזבוז זמן ?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אם אתה רוצה לעבוד כמוהו, תזריק כמוהו
אני ומדבר בשיא הרצינות

ואם אני רוצה להיראות כמוהו , גם להזריק ?
ואני מדבר בשיא הרצינות

למה כל דבר מתחיל ונגמר בהזרקות ? לא הגיוני לראות טבעיים שמתאמנים כמו חיות ?

ובכללי , מה אפשר לומר על שיטת אימונים כזאת ? יש טעם בה ? עזוב את הבחור בצד לרגע...

• פותח/ת השרשור
אני לא רוצה להיראות כמוהו..אתם לא קוראים את מה שאני רוצה לעשות ?
אני רק רוצה לדעת אם שיטת אימונים כמו שלו במשך 3-4 חודשים לאחר כוח (SS) במהלכו של מסה יכולה להביא בידוד של שרירים בצורה טובה? הבחור הוא רק כדי להראות לכם למה אני מתכוון..
הוא מתאמן כבר כמה שנים טובות בפירמידה עם משקלים מכובדים (לא אתייחס לעניין ההזרקה) ורואים שיש תוצאות אז הייתי רוצה לדעת עם פיצול בשילוב של פירמידות עצימות ומשקלים לא רעים יכולים להביא לי תוצאות במשך 3-4 חודשי המסה לאחר הכוח או שזה בזבוז זמן ? זה הכל..

נערך לאחרונה:
אני לא אומר שאתה לא יכול להגיע לאיך שהוא נראה עכשיו טבעי
אבל בגיל 17-18 להראות ככה אתה צריך להיות genetic freak or roidaholic

• פותח/ת השרשור
אוקי מובן..
ובקשר לשיטת אימון של פירמידה בAB 3 אימונים שבועיים , יביאו לי בידוד שרירים והעלאה במסת שריר לאחר אימוני כוח באופן מיטבי?

הייתה מביא את השינוי של ג'י קאטלר ושואל אם התוכנית שלו תעבוד אליך.נו מה אתה לא רואה שבן אדם מזריק בכמויות שיכולות להעביר תיכון שלם את גיל ההתבגרות.
לא התוכנית שלו לא תתאים לך.

הוא טבעי

iStock_000001863590Small.jpg

אני לא רוצה להיראות כמוהו..אתם לא קוראים את מה שאני רוצה לעשות ?
אני רק רוצה לדעת אם שיטת אימונים כמו שלו במשך 3-4 חודשים לאחר כוח (SS) במהלכו של מסה יכולה להביא בידוד של שרירים בצורה טובה? הבחור הוא רק כדי להראות לכם למה אני מתכוון..
הוא מתאמן כבר כמה שנים טובות בפירמידה עם משקלים מכובדים (לא אתייחס לעניין ההזרקה) ורואים שיש תוצאות אז הייתי רוצה לדעת עם פיצול בשילוב של פירמידות עצימות ומשקלים לא רעים יכולים להביא לי תוצאות במשך 3-4 חודשי המסה לאחר הכוח או שזה בזבוז זמן ? זה הכל..
אתה יכול לעשות פיצול אבל לא לעבוד באותו נפח כמו שלו.
פירמידה זאת שיטה מפגרת.

• פותח/ת השרשור
הדעות בפורום כל כך קיצוניות , אני מאמין שהוא טבעי , מפצל באופן חייתי עם משקלים מכובדים בהשקעה רצינית של קרוב ל4 שנים עם תזונה נכונה זה הגיוני שינוי כזה לא?(בטבעי)

לפצל אני אפצל , גם לא עם נפח כמו שלא, אני חושב על AB 3 פעמים בשבוע.
ולמה פירמידה שיטה מפגרת כל כך?

הדעות בפורום כל כך קיצוניות , אני מאמין שהוא טבעי , מפצל באופן חייתי עם משקלים מכובדים בהשקעה רצינית של קרוב ל4 שנים עם תזונה נכונה זה הגיוני שינוי כזה לא?(בטבעי)

לפצל אני אפצל , גם לא עם נפח כמו שלא, אני חושב על AB 3 פעמים בשבוע.
ולמה פירמידה שיטה מפגרת כל כך?

תשובה לשאלה ראשונה: לא!

• פותח/ת השרשור
את האמת לא ממש מעניין אותי אם הוא טבעי או לא ..אם הייתי רוצה שהאשכול יילך לכיוון כזה הייתי מפרסם בפורום של סטרואידים ולא פה. רק רציתי להראות לכם דוגמא למה שאני מתכוון , ואף אחד פה לא נותן הסבר כמו שצריך , רק יודע להיות שנון ומצחיק,תנסו להשאיר את הצחוקים לאשכול אחר ולעזור לי , למה פירמידה בפיצול לא יכולה אפקיטיבית במסה ? אם כן יש לכם רעיון אחר שיכול לקדם אותי למטרה שלי ?

• פותח/ת השרשור
ברור שיקשרו,לשיטת האימון ואיכשהוא ניווטתם את האשכול לתוצאה הסופית של הבחור ..
זה תכלס חשבתם שהאשכול ככה : "הנה סרטון של מישהו אם אני אעשה בדיוק כמוהו אני אגיע לאיך שהוא נראה עכשיו? " וברור שלא ,ולא הכוונה שלי והמטרות שלי לא כאלו , אני רק רוצה לדעת למה כדאי להיזהר מלהתאמן בפירמידה במהלך מסה , כי כבר חלק כיוונו אותי לכיוון כזה ועכשיו אתם אומרים ההפך, די התבלבלתי.
אני רק רוצה ייעוץ מאנשים שמבינים , לא ביקורת על השאיפות שלי , על הדעות שלי ולא על המטרות שלי.

זה תכלס חשבתם שהאשכול ככה : "הנה סרטון של מישהו אם אני אעשה בדיוק כמוהו אני אגיע לאיך שהוא נראה עכשיו? " וברור שלא ,ולא הכוונה שלי והמטרות שלי לא כאלו , אני רק רוצה לדעת למה כדאי להיזהר מלהתאמן בפירמידה במהלך מסה , כי כבר חלק כיוונו אותי לכיוון כזה ועכשיו אתם אומרים ההפך, די התבלבלתי.
אני רק רוצה ייעוץ מאנשים שמבינים , לא ביקורת על השאיפות שלי , על הדעות שלי ולא על המטרות שלי.

מה זה שיטת אימון, שיטת אימון היא מכשיר לתוצאה. אם היית מביא סרטון של מישהו שעושה סקוואט 450 לחזרות היו מבינים שאתה רוצה להתקדם לכיוון הזה, אם אתה מביא את לורנזו מתאמן אז אנשים חושבים שזו המטרה שלך.
לגבי המשפט האחרון - אז מה בדיוק נשאר לייעץ, אם אתה לא רוצה ייעוץ לגבי השאיפות, לא רוצה שיתנגדו לדעות ולא למטרות שלך? תנסה להתאמן ככה ותבדוק אם זה עובד עליך.

חחחחחח הרג אותי האשכול,

אני ינסה לענות לשאלות שלך:
אחרי ss אתה יכול לעבור לאימון עם יותר נפח: פיצולים/ התוכנית של לייל(אם הגעתה לרמה...)/HST/טווח חזרות יותר גבוהה וכו'
אתה לא חייב להצמד למקובעות של חברי הפורום. מצד שני תוכל תמיד לחזור לתוכניות כוח. קח בחשבון ש ss היא כולה תוכנית של ארבעה חודשים שמעבירה אותך את השלב של המתחיל, זה לא שמיציתה אימוני כוח או משו...

אם אתה עובר לתוכנית עם יותר נפח צריך לדעת לבנות אותה נכון מבחינת היגיון, שמירה על עצימות עבודה ונפח שתוכל להתאושש ממנו.
אפחד לא יגיד לך פרמידה זה כן טוב או פרמידה זה לא טוב. גם בילי סטאר שם בתוכנית שלו פרמידה.
ובכל זאת אתה צריך לעשות משו שתוכל לשמור על העצימות ותתאושש ממנו אם עכשיו תנסה להרים קרוב לRM בכל אחד מטווחי החזרות 15,12,10,9,7 ואז לעשות דרופ סט וכל זה רק בבנצ', לא תצליח לשמור על עצימות האימון, לא תצליח להתאושש ותוכל להגיע לאובר טריינינג.

אז מה שאני מנסה להגיד הוא שאתה יכול לעבור לאימוני נפח, אבל אם אתה עושה את זה עדיף לך רק אחרי שמיציתה את ss לגמרי, וגם אז לקחת תוכנית שתתאים לך עדיף מהפורטל לדעתי...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית