הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה לגביי תזונה בחיטוב

• פותח/ת השרשור edig85
  • פורסם בתאריך

edig85

משתמש מתחיל
233
0
נק' מוניטין:
29
233
0
אני נמצא בחיטוב וכרגע אוכל בסביבות ה1700-1900 קלוריות ליום

בן 26 1.72 שוקל 65-66.RMR 1600 לפי בדיקה במכון ספורט
א.ש בערך 13-14

3 פעמים בשבוע אימון FBW ולאחר כל אימון 10 דקות אירובי(קרוסטריינר) עם שינוי קצב(דקה וחצי עוצמה 4 וחצי דקה עוצמה מקסימלית 20) בטח לא אומר לכם הרבה העוצמות אז לפי הדופק
בזמן העוצמה המתונה עומד על בערך 140-145 ומאמץ שיא עומד על 163-167.

ועוד 2-3 אירובי בשבוע בימים שללא 35 דקות בקרוס( דופק 150-160)

2 שאלות:

1) הגרעון גדול מספיק או שצריך לקצץ עוד קצת?
2) אני לא עובר את ה130 גרם פחמימה ביום. אולי פעם בכמה זמן מגיע ל150. יש צורך בהעמסות כלשהן על כמות כזאת?

1) אם אתה יורד במשקל אז כנראה שלא. אם אתה מרגיש שיש האטה תתחיל לקצץ או להוסיף אירובי.
2) בכל תפריט חיטוב יש צורך בהעמסה. במקרה שלך אתה צורך הרבה פחמימה יחסית לתפריט חיטוב, לכן הייתי ממליץ להעמיס אחת לשבועיים ושההעמסה תהיה לפי הספר ולא התפרעות מטורפת.

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובה.

זה באמת נחשב הרבה פחמימה? ברוב הימים אני בקושי מגרד את ה100, מה גם שרוב הפחמימות
זה פירות(3 ביום) וירקות

לפי דעתי יהיה יעיל יותר על פחות מ50 גרם פחממה ליום אבל אם אתה מצליח לחטב ב150 גרם אז אתה בכוון הנכון

תודה על התגובה.

זה באמת נחשב הרבה פחמימה? ברוב הימים אני בקושי מגרד את ה100, מה גם שרוב הפחמימות
זה פירות(3 ביום) וירקות

אין דבר כזה באמת "הרבה פחמימה". מעט פחמימה לא תוריד אותך בהכרח ביותר שומן, לפחות לא עד שתהיה באחוז שומן נמוך. תעשה העמסה פעם ב 10-14 ימים, בהתאם להרגשה שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית