שלום לכולם , אני חדש פה בפורום , שמתי לב שיש פה הרבה אנשים איכותיים וזה אחלה פורום
אז החלטתי להצטרף ולשתף אתכם בבעיה שלי.
ובכן, להלן קצת נתונים עליי...
בן 25 , 173 ס"מ , 72ק"ג , 19% שומן (לקחת בערבון מוגבל כי נמדד ע"י משקל מאפן כזה)
וזוהי התוכנית AB שלי :
A
חזה
בנץ' 3x6
מקבילים 3x7
בנץ' חיובי 3x10
כתפיים
פרס 3x8
הרחקה לצדדים 3x10
יד אחורית
מוט W בשכיבה למצח 3x8
B
בטן
כפיפות בטן בשיפוע 3x20
הנפת רגליים לפנים 3x15
רגליים
סקוואט 3x6
לאנג'ים 3x8
כפיפות האמסטרינגס על מכשיר 3x10
גב
מתח 3xMAX
T-BAR 4x8
כפיפה בשיפוע לגב תחתון 3x12
יד קדמית
דאמבלים בישיבה 3x8
או קיי , אז ככה.. אימון B כמו שאתם רואים ארוך משמעותית מאימון A בגלל הסטים של הבטן
האם זה בסדר? עצות ודגשים לשיפור התוכנית יתקבלו בברכה.
ועוד דבר , באימון B אחרי הלאנג'ים אני פשוט מרוקן מאנרגיה , ממש ממש תשוש ואחרי זה כשאני עושה את המתח אני בכלל מקבל סחרחורות , באימון האחרון הייתי מאוד קרוב להתעלף והייתה לי בחילה נוראית אבל זה לדעתי קרה בגלל שעוד הייתי קצת חולה בשפעת, בכל אופן מה עושים עם זה? כדאי להוריד את הלאנג'ים לטובת המשך האימון?
תודה וסליחה על החפירה 🙌
אז החלטתי להצטרף ולשתף אתכם בבעיה שלי.
ובכן, להלן קצת נתונים עליי...
בן 25 , 173 ס"מ , 72ק"ג , 19% שומן (לקחת בערבון מוגבל כי נמדד ע"י משקל מאפן כזה)
וזוהי התוכנית AB שלי :
A
חזה
בנץ' 3x6
מקבילים 3x7
בנץ' חיובי 3x10
כתפיים
פרס 3x8
הרחקה לצדדים 3x10
יד אחורית
מוט W בשכיבה למצח 3x8
B
בטן
כפיפות בטן בשיפוע 3x20
הנפת רגליים לפנים 3x15
רגליים
סקוואט 3x6
לאנג'ים 3x8
כפיפות האמסטרינגס על מכשיר 3x10
גב
מתח 3xMAX
T-BAR 4x8
כפיפה בשיפוע לגב תחתון 3x12
יד קדמית
דאמבלים בישיבה 3x8
או קיי , אז ככה.. אימון B כמו שאתם רואים ארוך משמעותית מאימון A בגלל הסטים של הבטן
האם זה בסדר? עצות ודגשים לשיפור התוכנית יתקבלו בברכה.
ועוד דבר , באימון B אחרי הלאנג'ים אני פשוט מרוקן מאנרגיה , ממש ממש תשוש ואחרי זה כשאני עושה את המתח אני בכלל מקבל סחרחורות , באימון האחרון הייתי מאוד קרוב להתעלף והייתה לי בחילה נוראית אבל זה לדעתי קרה בגלל שעוד הייתי קצת חולה בשפעת, בכל אופן מה עושים עם זה? כדאי להוריד את הלאנג'ים לטובת המשך האימון?
תודה וסליחה על החפירה 🙌