הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התייעצות- להירשם לחצי שנה או שנה?

• פותח/ת השרשור liavsg
  • פורסם בתאריך

liavsg

משתמש קבוע
1,223
0
נק' מוניטין:
477
1,223
0
תראו, בנתיים הייתי בחדר כושר חודשיים ונגמר לי המנוי, שילמתי לה בשביל חודש+ביטוח ואמרתי לה שאני רוצה להחליט אם להירשם לחצי שנה או שנה
קיצר ההתלבטות שלי היא כזאת
אני מתגייס בערך עוד שנה+-, עדיין אין לי צו גיוס אז אין לי מושג.
בכל מקרה
ההתלבטות שלי היא כזאת, אני רוצה להירשם לחצי שנה, ואז ללכת לאומנות לחימה (MMA או אגרוף תאילנדי) שתמיד רציתי להתאמן בזה
מצד שני אני מאוד רוצה להיות גדול וחזק יותר ממה שאני אוכל להשיג בחצי שנה, ולשלב בין השניים לא בא בחשבון כי אני לומד ולא יהיה לי זמן (אני גם עובד)
מה אתם אומרים?
להירשם לשנה ולא להיכנס לאומנות לחימה או להירשם לחצי שנה וכן להיכנס לאומנות לחימה

תראה, אתה צריך לחשוב לבד אם אתה אוהב אומניות לחימה ומעוניין להתנסות עם זה קצת לפני הגיוס.. או שאתה רוצה רק להתאמן במכון ולהתרכז בזה במשך שנה..
אם אני הייתי במקומך-הייתי נרשם לחצי שנה, אחרי החצי שנה הזאת רואה במה בא לי להתמקד (או נכנס לאומניות לחימה או ממשיך להתמקד באימונים במכון ולהאריך את המנוי..)

אם רוצים אפשר לשלב את הכל, במיוחד בתקופת בית הספר אני בטוח שלא חסר לך זמן.
בכל מקרה, או שתרשם לשנה למכון או שתתחיל עכשיו עם האומנויות לחימה, במידה ואתה מתכנן להתאמן חצי שנה ולהפסיק לגמרי עם האימונים וללכת ללמוד אומנויות לחימה אתה סתם תאבד שריר והאימונים שלך עכשיו לא יהיו שווים שום דבר. במידה ואתה באמת לא יכול לשלב בין השניים תבחר דבר אחד שאתה רוצה לעשות ותלך עליו.

קרבי או גוב?
קרבי -> אומנות לחימה, בח"כ אתה תאבד את רוב כל מה שהשגת, וכמעט אין שום דבר להמשיך לשמור על מסה לפחות שנה, וגם בקו אין שום הבטחה

• פותח/ת השרשור
לא, לא הייתי בגבעת השלושה
אני מתאמן בהרקולס פתח תקווה
וזאת באמת דעתכם? שאם אני מתאמן חצי שנה אחרי שסיימתי SS ואני יהיה על מאזן קלורי נייטרלי ויתאמן בMMA לדוגמה אני יאבד את כל מה שהשגתי?
זה מטומטם לדעתי ולא הגיוני
ואני מתגייס לקרבי

אז חבל על המאמץ שלך. אתה לא תצליח לאכול מספיק חלבון בזמן הטירונות/מסלול, תוסיף לזה חוסר שעות שינה והרבה הוצאה קלורית... אין שום אידיאל במצב הזה לגוף לשמר את השריר.

• פותח/ת השרשור
קיבלתי את העצות, תודה, אבל כרגע אני נהנה מהחדר כושר והעיקר להוסיף כמה שיותר שריר בחצי שנה הזאת ולהיות כמה שיותר חזק, אחר כך אני ימשיך עם אומנות לחימה ואני יעשה מתח עם משקל (לא בעיה לאלתר תיק ולשים בקבוקים עם חול) כנ"ל עם מקבילים, ככה כבר אני יכול לשמור בערך על השריר בפלג גוף עליון בערך
מבחינת רגליים, אני יעשה ספרינטים, כמה זה ישמור על הכוח לא יודע, אבל עד הגיבוש/טירונות אני בטוח ישמור על השריר, מקסימום אחרי זה אני יתחטב, אני יחזור להתאמן אחרי הצבא כמו שצריך

דווקא מסקוואט ודדליפט הרווחתי הכי הרבה בצבא, אני היחידי בהכשרה שלא כאב לו הגב בנשיאת משקלים והרגליים אף פעם לא התעייפו לי ( חוץ מזה שהייתי עושה 30 מתח ואנשים היו בשוק)

• פותח/ת השרשור
תגידו, יש איזה יחידות בצבא שכן צריכים שם כוח ופיזיות יותר מסיבולת?
אחותי אומרת לי שהיא מכירה אנשים שהיו בקרבי בצבא והתחילו שחיפים ויצאו סוסים
אז איזה יחידות קרביות יש שניתן להתאמן בהם בחדר כושר?
מחר יש לי ראיון אישי בצבא אני צריך לדעת מה להגיד להם

יש הרבה יחידות שיש להם חדר כושר בבסיס.
אבל זה שיש שם חדר כושר לא תמיד אומר שיהיה לך זמן ללכת לשם, וחלק מהבסיסים שאני מכיר החדר כושר שם סגור באופן קבוע.
אם אתה כבר הולך לקרבי לדעתי השיקול שלך לא אמור להתבסס על אם יש שם חדר כושר או אין, תראה יחידות שהמסלול שלהם מתאים לך ותבחר בהתאם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית