הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נעלי ריצה חדשות - המלצות?

• פותח/ת השרשור anoREX
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
מבאס קצת (העובדה שיש הבדל ניכר בין הברוקס והאסיקס), אני מתכוון לקנות את ה-GTS11, שלא אמורות להיות יותר מדי שונות מה-10..

איפה אתה רץ עם הקיאנו?

שאלה:
מי שיש לו פלטפוס והוא שם מדרסים בנעל, זה אומר שהוא לא ירגיש את כל הקטע של "אתה מרגיש שאתה הולך על ג'לי" ?

לי יש מדרסים, ונעלי אסיקס עם ג'ל.
מדדתי אותם גם בלי מדרסים וגם עם מדרסים ואין כל כך הבדל אם בכלל. אתה לא ממש מרגיש שאתה הולך על ג'ל אבל זה פשוט נוחות שאי אפשר להאמין ( לפחות לי) ממליץ מאוד עליהם.

גם ברוקס טובים, אבל יש איזה 2 דגמים שהם בין הנעליים הכי גרועות שהיו לי בחיים. השאר בסדר.

ועכשיו:
זה אינדוידואלי כל העניין הזה, מישהו אחד יגיד זה גרוע ומישהו אחר יגיד זה מעולה. זה עניין של טעם ומבנה רגל.
לכו תמדדו במין האנגרים שיש כמה מותגים ותבחרו. כדי לקחת מידה ולהזמין מחו"ל.

מבאס קצת (העובדה שיש הבדל ניכר בין הברוקס והאסיקס), אני מתכוון לקנות את ה-GTS11, שלא אמורות להיות יותר מדי שונות מה-10..

איפה אתה רץ עם הקיאנו?

שוב, אצלי הרגשתי את ההבדל לטובת האסיקס, אני מכיר לא מעט רצים ביניהם גם כאלה שמתחרים בטריאתלונים שרצים שנים עם ברוקס ולא מוכנים להחליף, לדעתי זה כבר עניין של טעם אישי..

אחד הדברים שאני אוהב באסיקס זה שהם עמידות יחסית(בטח יחסית לנייק\אדידס וכ'ו..) מתבטא בזה שאני אונס אותם בשטח והם לא מתפרקות, אני רץ לפעמים על כורכר, לפעמים על אספלט, הרבה מאוד בשטח(יער שליד הבית) ולפעמים גם על המכשיר במכון, ואם יוצא אפשר גם בחוף הים.

הם מצויינות לכל שטח, שזה לדעתי עוד יתרון. אתה מרגיש את הנוחות של הנעל בכל משטח שלא יהיה, וזה משהו שקשה לי להאמין שתוכל להגיד על כל נעל.

פעם שהייתי משנה משטח ריצה למשל מאספלט לחול ים יום אחרי היו לי כאבים באיזור כף הרגל והקרסול, כנראה כתוצאה מהמשטח השונה, עם האסיקס זה לא קורה, לפחות לא לי 😃

שוב, אצלי הרגשתי את ההבדל לטובת האסיקס, אני מכיר לא מעט רצים ביניהם גם כאלה שמתחרים בטריאתלונים שרצים שנים עם ברוקס ולא מוכנים להחליף, לדעתי זה כבר עניין של טעם אישי..

אחד הדברים שאני אוהב באסיקס זה שהם עמידות יחסית(בטח יחסית לנייק\אדידס וכ'ו..) מתבטא בזה שאני אונס אותם בשטח והם לא מתפרקות, אני רץ לפעמים על כורכר, לפעמים על אספלט, הרבה מאוד בשטח(יער שליד הבית) ולפעמים גם על המכשיר במכון, ואם יוצא אפשר גם בחוף הים.

הם מצויינות לכל שטח, שזה לדעתי עוד יתרון. אתה מרגיש את הנוחות של הנעל בכל משטח שלא יהיה, וזה משהו שקשה לי להאמין שתוכל להגיד על כל נעל.

פעם שהייתי משנה משטח ריצה למשל מאספלט לחול ים יום אחרי היו לי כאבים באיזור כף הרגל והקרסול, כנראה כתוצאה מהמשטח השונה, עם האסיקס זה לא קורה, לפחות לא לי 😃

+10,000
מחזק בכל מילה

• פותח/ת השרשור
טוב, קניתי את הברוקס, הן היו ממש נוחות בחנות, רצתי איתן חצי שעה (6 ק"מ), והיו לי כאבים בכף רגל ימין לאורך כל הריצה.. אני סיכוי שאני אסבול ככה יותר, אני יודע שצריך להתרגל לנעל ולתת לה לקבל את הצורה של הרגל, יכול להיות שזה פסיכולוגי אבל אחרי ששמתי את האסיקס אני יודע שהן שוות עוד 200 ש"ח, הן עוטפות את הרגל בצורה מושלמת.

אני מקווה שיחזירו לי את הכסף מחר בברוקס (הנעל חדשה לחלוטין ואני לא מוכן לסבול את הכאב) ואני אלך לאסיקס ואקנה את הקיאנו 17.

טוב, קניתי את הברוקס, הן היו ממש נוחות בחנות, רצתי איתן חצי שעה (6 ק"מ), והיו לי כאבים בכף רגל ימין לאורך כל הריצה.. אני סיכוי שאני אסבול ככה יותר, אני יודע שצריך להתרגל לנעל ולתת לה לקבל את הצורה של הרגל, יכול להיות שזה פסיכולוגי אבל אחרי ששמתי את האסיקס אני יודע שהן שוות עוד 200 ש"ח, הן עוטפות את הרגל בצורה מושלמת.

אני מקווה שיחזירו לי את הכסף מחר בברוקס (הנעל חדשה לחלוטין ואני לא מוכן לסבול את הכאב) ואני אלך לאסיקס ואקנה את הקיאנו 17.

תנקה אותם טוב טוב שלא יהיה ריח ולכלוך, תגיד שלא נגעת בהם. יחזירו לך את הכסף

שמע אני עובד בתור מוכר נעליים בחנות ספורט, אני יודע מה נחשב לטוב ומה לא.
בגלל שקנית כבר נעל אין טעם להמליץ לך על אחרת, אבל מה שכן, אתה יכול להשים מדרס שיכול לפתור את הבעיה. ולפי הבעיה שאתה מספר עליה זה טוב שלקחת אסיקס, הטכנולוגיה של הג'ל תתאים לך.

שמע אני עובד בתור מוכר נעליים בחנות ספורט, אני יודע מה נחשב לטוב ומה לא.
בגלל שקנית כבר נעל אין טעם להמליץ לך על אחרת, אבל מה שכן, אתה יכול להשים מדרס שיכול לפתור את הבעיה. ולפי הבעיה שאתה מספר עליה זה טוב שלקחת אסיקס, הטכנולוגיה של הג'ל תתאים לך.

אתה יכול להמליץ בכל זאת בלי קשר לפותח האשכול?
גם אני מחפש לקנות נעליים לריצה בטווח של 500-700 שקל.
אם זה משנה משהו יש לי קשת גבוהה מן הרגיל ברגל ויש לי מדרסים מותאמים.

כן. קח בחשבון שכל נעל היא אנדווידואלית לרגל אחרת, יש רגליים רחבות יותר, צרות יותר וכו'.
בברוקס הייתי מציע לך על האנדרנלין GTS 11, מתאימה לרוב סוגי הרגליים בגלל התמיכה המוגברת שנמצאת בנעל.
בסאקוני מניסיון היו לי את הOMNI שהיו מאוד נוחות לריצה אבל אחרי קצת יותר מחצי שנה היה חור בסולייה.
יש לי עכשיו את האנדרנלין והן עושות את העבודה, ממליץ.

• פותח/ת השרשור

אם יש לך קשת גבוהה האדרנלין GTS 11 יהיו מושלמות עבורך.

החלפתי היום לקיאנו של אסיקס, נעל מדהימה, שמתי לב שבגלל שהנעל מאוד רכה ומרופדת הריצה בהליכון קשה יותר (נדרש יותר מאמץ), כשירדתי מההליכון הרגשתי כמו בפעם הראשונה שרצתי על הליכון (מעין ריחוף כזה).

דבר שצריך לשים לב אליו, הרבה אנשים מתלוננים ברשת שהחלק הפנימי של הקיאנו (באיזור העקב) עשוי מחומר זול יחסית ולפעמים מתפורר, ברגע שזה קורה חובה ללכת להחליף את הנעל (יכול לגרום ליבלות ושחיקה).

את הנעל הבאה שלי אני אזמין מחו"ל, בזה אני בטוח..

אם יש לך קשת גבוהה האדרנלין GTS 11 יהיו מושלמות עבורך.

החלפתי היום לקיאנו של אסיקס, נעל מדהימה, שמתי לב שבגלל שהנעל מאוד רכה ומרופדת הריצה בהליכון קשה יותר (נדרש יותר מאמץ), כשירדתי מההליכון הרגשתי כמו בפעם הראשונה שרצתי על הליכון (מעין ריחוף כזה).

דבר שצריך לשים לב אליו, הרבה אנשים מתלוננים ברשת שהחלק הפנימי של הקיאנו (באיזור העקב) עשוי מחומר זול יחסית ולפעמים מתפורר, ברגע שזה קורה חובה ללכת להחליף את הנעל (יכול לגרום ליבלות ושחיקה).

את הנעל הבאה שלי אני אזמין מחו"ל, בזה אני בטוח..

דבר ראשון תתחדש ! הן נשמעות אחלה נעליים ואני בדיוק מחפש נעלי ריצה , כמה עלו ? ומזאת אומרת שעדיף להזמין מחו"ל לא כלכך הבנתי למה התכוונת

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון תתחדש ! הן נשמעות אחלה נעליים ואני בדיוק מחפש נעלי ריצה , כמה עלו ? ומזאת אומרת שעדיף להזמין מחו"ל לא כלכך הבנתי למה התכוונת

בחו"ל האדרנלין שעליהן המלצתי לך עולות 100$, מחיר המחירון בארץ הוא 700 ש"ח, מדובר בחצי מחיר (כמובן שאפשר לקבל הנחות אם אתה/הורה/דוד/סבא שייכים לארגון כל שהוא שזכאי להנחות).

האסיקס עלו לי 630 ש"ח, כשמחיר המחירון שלהם הוא 900 ש"ח (קיבלתי 30% הנחה כי אני חייל), בחו"ל הן עולות 130-140$, שזה סביבות ה-500~ שקל, ככה שזה די מתקרב למחיר ששילמתי, וכדי לקבל אחריות לא אכפת לי לשלם עוד 100 שקל..

האמת שמדדתי היום את האסיקס kayano 17, גם עם הג'ל, נעל מדהימה, היא עוטפת את הרגל בצורה מושלמת וההרגשה היא באמת כאילו צפים על ג'ל. עולה בארץ 900 ש"ח, 600 אחרי כל מיני קומבינות, בחו"ל היא עולה 100$.

+1
נעל נהדרת.
אפשר להמליץ לך רק בקווים כלליים, אתה תצטרך לנעול כל אחת מהן ולהרגיש מי מהן הכי נוחה לך.

לא יודע מה איתך אני עם האסיקס ג'ל-קיאנו 16 כבר כמעט שנה ובאמת נעליים מדהימות...
תחושה כל כך נוחה בכף רגל ובולם זעזועים שנבחר כהכי טוב בעולם אם אני לא טועה !

חברה,מה אתם אומרים על הנייק פרי 3.0?
אחי רוצה להתחיל לרוץ,קראתי שהכי טוב זה לרוץ יחף,וזאת נעל שמתאימה.

אל תרוץ יחף, באמת שלא.

כל הזעוזעים והמכות בריצה יחפה עוברים לגוף שלך ובמקום שהבולמים בנעליים יספגו את המכה הגוף שלך סופג.

לא סתם מחליפים נעליים כי הבולמים נשחקים.

רק אם זה במשטח ממש רך כמו חול רך.
באספלת\ דשא\ עפר תרוץ עם נעליים. וגם לרוץ יחף בפארק? 🤡🤯:stop:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית