עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שאלה:
מי שיש לו פלטפוס והוא שם מדרסים בנעל, זה אומר שהוא לא ירגיש את כל הקטע של "אתה מרגיש שאתה הולך על ג'לי" ?
מבאס קצת (העובדה שיש הבדל ניכר בין הברוקס והאסיקס), אני מתכוון לקנות את ה-GTS11, שלא אמורות להיות יותר מדי שונות מה-10..
איפה אתה רץ עם הקיאנו?
שוב, אצלי הרגשתי את ההבדל לטובת האסיקס, אני מכיר לא מעט רצים ביניהם גם כאלה שמתחרים בטריאתלונים שרצים שנים עם ברוקס ולא מוכנים להחליף, לדעתי זה כבר עניין של טעם אישי..
אחד הדברים שאני אוהב באסיקס זה שהם עמידות יחסית(בטח יחסית לנייק\אדידס וכ'ו..) מתבטא בזה שאני אונס אותם בשטח והם לא מתפרקות, אני רץ לפעמים על כורכר, לפעמים על אספלט, הרבה מאוד בשטח(יער שליד הבית) ולפעמים גם על המכשיר במכון, ואם יוצא אפשר גם בחוף הים.
הם מצויינות לכל שטח, שזה לדעתי עוד יתרון. אתה מרגיש את הנוחות של הנעל בכל משטח שלא יהיה, וזה משהו שקשה לי להאמין שתוכל להגיד על כל נעל.
פעם שהייתי משנה משטח ריצה למשל מאספלט לחול ים יום אחרי היו לי כאבים באיזור כף הרגל והקרסול, כנראה כתוצאה מהמשטח השונה, עם האסיקס זה לא קורה, לפחות לא לי 😃
טוב, קניתי את הברוקס, הן היו ממש נוחות בחנות, רצתי איתן חצי שעה (6 ק"מ), והיו לי כאבים בכף רגל ימין לאורך כל הריצה.. אני סיכוי שאני אסבול ככה יותר, אני יודע שצריך להתרגל לנעל ולתת לה לקבל את הצורה של הרגל, יכול להיות שזה פסיכולוגי אבל אחרי ששמתי את האסיקס אני יודע שהן שוות עוד 200 ש"ח, הן עוטפות את הרגל בצורה מושלמת.
אני מקווה שיחזירו לי את הכסף מחר בברוקס (הנעל חדשה לחלוטין ואני לא מוכן לסבול את הכאב) ואני אלך לאסיקס ואקנה את הקיאנו 17.
שמע אני עובד בתור מוכר נעליים בחנות ספורט, אני יודע מה נחשב לטוב ומה לא.
בגלל שקנית כבר נעל אין טעם להמליץ לך על אחרת, אבל מה שכן, אתה יכול להשים מדרס שיכול לפתור את הבעיה. ולפי הבעיה שאתה מספר עליה זה טוב שלקחת אסיקס, הטכנולוגיה של הג'ל תתאים לך.
כן. קח בחשבון שכל נעל היא אנדווידואלית לרגל אחרת, יש רגליים רחבות יותר, צרות יותר וכו'.אתה יכול להמליץ בכל זאת בלי קשר לפותח האשכול?
גם אני מחפש לקנות נעליים לריצה בטווח של 500-700 שקל.
אם זה משנה משהו יש לי קשת גבוהה מן הרגיל ברגל ויש לי מדרסים מותאמים.
אתה יכול להמליץ בכל זאת בלי קשר לפותח האשכול?
גם אני מחפש לקנות נעליים לריצה בטווח של 500-700 שקל.
אם זה משנה משהו יש לי קשת גבוהה מן הרגיל ברגל ויש לי מדרסים מותאמים.
אם יש לך קשת גבוהה האדרנלין GTS 11 יהיו מושלמות עבורך.
החלפתי היום לקיאנו של אסיקס, נעל מדהימה, שמתי לב שבגלל שהנעל מאוד רכה ומרופדת הריצה בהליכון קשה יותר (נדרש יותר מאמץ), כשירדתי מההליכון הרגשתי כמו בפעם הראשונה שרצתי על הליכון (מעין ריחוף כזה).
דבר שצריך לשים לב אליו, הרבה אנשים מתלוננים ברשת שהחלק הפנימי של הקיאנו (באיזור העקב) עשוי מחומר זול יחסית ולפעמים מתפורר, ברגע שזה קורה חובה ללכת להחליף את הנעל (יכול לגרום ליבלות ושחיקה).
את הנעל הבאה שלי אני אזמין מחו"ל, בזה אני בטוח..
דבר ראשון תתחדש ! הן נשמעות אחלה נעליים ואני בדיוק מחפש נעלי ריצה , כמה עלו ? ומזאת אומרת שעדיף להזמין מחו"ל לא כלכך הבנתי למה התכוונת
האמת שמדדתי היום את האסיקס kayano 17, גם עם הג'ל, נעל מדהימה, היא עוטפת את הרגל בצורה מושלמת וההרגשה היא באמת כאילו צפים על ג'ל. עולה בארץ 900 ש"ח, 600 אחרי כל מיני קומבינות, בחו"ל היא עולה 100$.
חברה,מה אתם אומרים על הנייק פרי 3.0?
אחי רוצה להתחיל לרוץ,קראתי שהכי טוב זה לרוץ יחף,וזאת נעל שמתאימה.
חברה,מה אתם אומרים על הנייק פרי 3.0?
אחי רוצה להתחיל לרוץ,קראתי שהכי טוב זה לרוץ יחף,וזאת נעל שמתאימה.
רק אם זה במשטח ממש רך כמו חול רך.
באספלת\ דשא\ עפר תרוץ עם נעליים. וגם לרוץ יחף בפארק? 🤡🤯:stop: