טוב שלום לכולם אני חדש פה, קוראים לי ניב.
1) אני רוצה לגדול באזור השרירים והרחב גבי.
קודם כל בגלל שאני משחק כדורגל אז אני לא הולך לפתח את זה לכיוון של באדיבילדינג מקצועי אבל אני רוצה להתרחב טיפה (אני מקווה שזה לא יפגע קצת בתנועה שלי)
אז איך אני יכול להתרחב? אני יודע שצריך לחשב קלוריות וכל זה אבל אני לא יכול לעשות תקופת מסה כי אין לי זמן לזה. אז יש דרך אחרת כמו לאכול רק את הכמות חלבון בעיקר?
-----------------------------------------------------------------
2) ועוד משהו שאני יודע שאני אשמע טמבל.
אני יודע שמשקולות לא פוגעות בגדילה אבל בכל זאת עדיין יש מחלוקת על כך?
כי אני מפחד לקחת סיכון שזה יפגע לי בגובה.. כי מי יודע אולי עוד כמה שנים כן יראו שזה פוגע.
עד איזה משקל מומלץ להרים בגיל 14~15?
------------------------------------------------------------------
3) עד עכשיו אני מתאמן 4 וחצי חודשים כזה פלוס מינוס ואני לא סוס כזה כי תאמת התחלתי מאפס (חוץ מהכתפיים שאבא שלי היה מכריח אותי לעשות איתו אימון אז רק הכתפיים והגב בעצם גם אבל אין לי גב רחב)
ואני חושב שהבעיה שלי זה שאני מרים משקלים שאני מגיע ל-30/40/50 חזרות.
התחלתי עם משקל של 48~49 קילו שזה משתנה כל פעם
ועכשיו אחרי 4 וחצי חודשים אני שוקל 50 בפעמיים האחרונות שמדדתי זה כמעט 51.
1) אני רוצה לגדול באזור השרירים והרחב גבי.
קודם כל בגלל שאני משחק כדורגל אז אני לא הולך לפתח את זה לכיוון של באדיבילדינג מקצועי אבל אני רוצה להתרחב טיפה (אני מקווה שזה לא יפגע קצת בתנועה שלי)
אז איך אני יכול להתרחב? אני יודע שצריך לחשב קלוריות וכל זה אבל אני לא יכול לעשות תקופת מסה כי אין לי זמן לזה. אז יש דרך אחרת כמו לאכול רק את הכמות חלבון בעיקר?
-----------------------------------------------------------------
2) ועוד משהו שאני יודע שאני אשמע טמבל.
אני יודע שמשקולות לא פוגעות בגדילה אבל בכל זאת עדיין יש מחלוקת על כך?
כי אני מפחד לקחת סיכון שזה יפגע לי בגובה.. כי מי יודע אולי עוד כמה שנים כן יראו שזה פוגע.
עד איזה משקל מומלץ להרים בגיל 14~15?
------------------------------------------------------------------
3) עד עכשיו אני מתאמן 4 וחצי חודשים כזה פלוס מינוס ואני לא סוס כזה כי תאמת התחלתי מאפס (חוץ מהכתפיים שאבא שלי היה מכריח אותי לעשות איתו אימון אז רק הכתפיים והגב בעצם גם אבל אין לי גב רחב)
ואני חושב שהבעיה שלי זה שאני מרים משקלים שאני מגיע ל-30/40/50 חזרות.
התחלתי עם משקל של 48~49 קילו שזה משתנה כל פעם
ועכשיו אחרי 4 וחצי חודשים אני שוקל 50 בפעמיים האחרונות שמדדתי זה כמעט 51.