הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה בפייסבוק

• פותח/ת השרשור 12344
  • פורסם בתאריך

12344

משתמש משקיע
3,703
69
נק' מוניטין:
2,210
3,703
69
מישהו יודע איך אני עושה שמי שלא חבר שלי יוכל לראות רק את התמונות פרופיל שלי אבל לא תמונות אחרות או רשימת חברים?

בבקשה, אני כבר נואש וראיתי שיש אצל אנשים אחרים הגדרות כאלה ואני חייב את זה :(

מניות בעולם הבא מובטחות למי שיעזור!

מישהו יודע איך אני עושה שמי שלא חבר שלי יוכל לראות רק את התמונות פרופיל שלי אבל לא תמונות אחרות או רשימת חברים?

בבקשה, אני כבר נואש וראיתי שיש אצל אנשים אחרים הגדרות כאלה ואני חייב את זה :(

מניות בעולם הבא מובטחות למי שיעזור!
אני נכנסתי להגדרות של כל אלבום
Privacy ואז יש אפשרות ב custom לבחור אנשים שהאלבום לא יופיע להם או שיותר פשוט לעשות רק אנשים בודדים שכן יוכלו לראוצת

כן זה פשוט, יש 2 דרכים: או כמו שציינו מעלי, הגדרות כל אלבום -> custom, לבחור למי לא להראות את האלבום, או שאתה יוצר רשימת חברים חדשה דרך account - Friends (לוחץ על החץ ליד שם ואז עושה new list) ואז אתה יכול להחיל את ההגדרות שלה על כל מיני אנשים שלא ממש בא לך שהם יראו את התמונות/וול/whatever שלך.

• פותח/ת השרשור
אני רוצה שכל מי שחבר שלי יוכל לראות את כל האלבומים ומי שלא רק את תמונות הפרופיל.
אין פה אנשים ספציפיים במקרה שזה השתמע מההודעה שלי.
יעבוד במצב כזה?

• פותח/ת השרשור
טוב הסתדרתי, תודה רבה לחיים.
עכשיו אני צריך שחברים של חברים לא יראו את הוול שלי ואת רשימת החברים שלי, מישהו יכול להסביר לי?
תודה.

• פותח/ת השרשור
טוב הכל עבד חוץ מדבר אחד:
הוול שלי זמין לחברים של חברים.
ניסיתי כבר את הכל, יכול להיות שפשוט אני צריך להגדיר על כל פרסום מי יוכל לראות אותו כשאני מפרסם או משהו כזה?

כשאתה נכנס ל-account settings, תחת control your default privacy זה מסומן friends או public? הם שינו את כל העיצוב שם לפני שבועיים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית