דיון אימונים משפיעים על הגנטיקה והתורשה?

PomFect

משתמש משקיע
2,611
277
נק' מוניטין:
2,313
2,611
277
▪█───█▪
השאלה לא נשאלת מבחינת מסת שריר, כי בסופו של דבר מסת שריר זה דבר נרכש וכל אחד יכול לפתח מסת שריר, להשמין או להיות אנרוקס.
השאלה היא דווקא אם מבנה העצמות, כלי הדם שמתרחבים, דברים כאלו (שניתן להשיג בעיקר מאימוני כוח) עוברים בתורשה, בעיקר ממתיחת הגבול הגנטי?
ובפשיטות - אם אני אתחזק, הילד יצא חזק יותר מאשר ילד שיצא במידה ואני לא אתאמן?

התשובה היא לא.
ואתה כן יכול להשפיע על המטען הגנטי שלך על ידי מוטציות מוירוסים, קרצינוגנים, וכו'.

• פותח/ת השרשור
הורדתם לי את החשק להתאמן..
אתה מבזבז את רוב החיים שלך כדי להתחזק (זה כיף והכל אבל עדיין) ובסוף אתה מת מבלי להוריש את כל הכוח הזה למישהו..

הורדתם לי את החשק להתאמן..
אתה מבזבז את רוב החיים שלך כדי להתחזק (זה כיף והכל אבל עדיין) ובסוף אתה מת מבלי להוריש את כל הכוח הזה למישהו..
אבל אתה כן יכול להקנות את כל הידע שתרכוש בתזונה ואימונים לילדים שלך, ובכך להוריש להם חיים בריאים ועשירי חלבון 😃

השאלה לא נשאלת מבחינת מסת שריר, כי בסופו של דבר מסת שריר זה דבר נרכש וכל אחד יכול לפתח מסת שריר, להשמין או להיות אנרוקס.
השאלה היא דווקא אם מבנה העצמות, כלי הדם שמתרחבים, דברים כאלו (שניתן להשיג בעיקר מאימוני כוח) עוברים בתורשה, בעיקר ממתיחת הגבול הגנטי?
ובפשיטות - אם אני אתחזק, הילד יצא חזק יותר מאשר ילד שיצא במידה ואני לא אתאמן?

התשובה היא לא.

ואני רשמתי:

שום דבר שתעשה לא ישפיע על המטען הגנטי שלך.

שזה בפשטות לא.

אז איך יצאתי מטומטם בדיוק?

• פותח/ת השרשור
חח לא באמת שירד לי החשק, אני מתאמן בשביל עצמי קודם כל. אף אחד גם לא מבטיח שהבא בתור יאהב את התחום בכלל.. בכל מקרה חבל שאי אפשר להעביר כוח בתורשה 😛
והאלה שכתבו "חחחח" מה אתם רוצים?

דוד אם דברת אליי אז אני לא דברתי על המסת שריר, חבל שאתה קופץ עם תשובות בלי לקרוא מה שכתבתי.
אני דברתי על הגבול הגנטי. ברגע שאתה מותח אותו בתור מתאמן, מגיע לשיאים מכובדים מאוד ומותח את הגבול הגנטי, אז חשבתי שבעצם מי שירש את הגנטיקה יתחזק בקלות יותר, יגיע לשיאים אפילו גדולים יותר וכו'.

נערך לאחרונה:
ואני רשמתי:

שזה בפשטות לא.

אז איך יצאתי מטומטם בדיוק?
אתה מצטט רק חלק מהתגובה של אלירן.
סתם לשם הוויכוח אם אין בכוחנו לשנות את המטען הגנטי איך אבולוציה מתקיימת? ואני לא מדבר על שינוי מודע או כזה שקורה ב-100 שנה. בסופו של דבר הגוף שואף לייעל את עצמו ברמת המאקרו.

מה זה אומר "מותח את הגבול הגנטי"? אם הכוונה היא שככל שאתה מתקדם התקרה שלך עולה אז אתה לא באמת "מותח את הגבול הגנטי" , אתה רק מתקרב אליו.

אתה מצטט רק חלק מהתגובה של אלירן.
סתם לשם הוויכוח אם אין בכוחנו לשנות את המטען הגנטי איך אבולוציה מתקיימת? ואני לא מדבר על שינוי מודע או כזה שקורה ב-100 שנה. בסופו של דבר הגוף שואף לייעל את עצמו ברמת המאקרו.

כמו שהוא רשם, מוטציות.
שזה דבר שאתה לא יכול לשלוט בו, ולא משנה מה תעשה זה לא יגרום לילדים שלך להיות יותר ס1סים.

יכולות להיות מוטציות שתומכות בזה, פשוט לא תתרחש שום ברירה או סחף גנטי אז המוטציה פשוט תעלם.
מה שכן יש כאן כמה ציטוטים נחמדים. 🤡
ד"א REFLECT, הגוף לא "שואף" לייעל את עצמו, נוצרות מוטציות באופן אקראי לגמרי ואם הן יתרמו לשרידה של אותו אדם הוא יוכל להיברר ולהגדיל את הסיכויים להמשך המוטציה הזאת.
אבל זה כמובן רק בשביל תנאים של שרידה על כדור הארץ, אז יותר נכון יהיה לקרוא לזה "להתאים".

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית