הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אימונים משפיעים על הגנטיקה והתורשה?

PomFect

משתמש משקיע
2,611
277
נק' מוניטין:
2,313
2,611
277
▪█───█▪
השאלה לא נשאלת מבחינת מסת שריר, כי בסופו של דבר מסת שריר זה דבר נרכש וכל אחד יכול לפתח מסת שריר, להשמין או להיות אנרוקס.
השאלה היא דווקא אם מבנה העצמות, כלי הדם שמתרחבים, דברים כאלו (שניתן להשיג בעיקר מאימוני כוח) עוברים בתורשה, בעיקר ממתיחת הגבול הגנטי?
ובפשיטות - אם אני אתחזק, הילד יצא חזק יותר מאשר ילד שיצא במידה ואני לא אתאמן?

אתה מצטט רק חלק מהתגובה של אלירן.
סתם לשם הוויכוח אם אין בכוחנו לשנות את המטען הגנטי איך אבולוציה מתקיימת? ואני לא מדבר על שינוי מודע או כזה שקורה ב-100 שנה. בסופו של דבר הגוף שואף לייעל את עצמו ברמת המאקרו.
גבר אתה מדבר שטויות
מאיפה הפלצת את זה
תורת האבולציה היא של דרווין והיא מבוססת על הברירה הטבעית(החזק שורד)
המטען הגנטי לא ישתנה בגלל שתרים משקולות

אף אחד פה לא במצב שיכול לענות לך על זה מדוייק.
יכול ליהיות שהילד שלך יהיה חזק יותר אם תתאמן ויכול ליהיות שלא.
אני לא מדבר על השרירים

"החזק שורד", פתאום כולם נשמעים כמו בריאתנים. 😛
(המתאים שורד*)
אז בוא אני יתקן אותך ילדון למרות שהבגרות בביולוגיה שלי ההיתה לפני 6 שנים זכרתי נכון
תריץ חיפוש בגוגל או משהו ותראה שזה החזק ולא "המתאים"

liorc לפני שאתה מצטט בבורות אמרות של אחרים, נסה להסיק בעצמך מה יהיה יותר נכון לומר.
אני אנסה להציג לך דוגמה:
האם באוכלוסיה של חיפושיות ירוקות החיות על גזע עץ חום, גודלה או "חוזקה" של החיפושית ישפר את שרידתה יותר? האם לא יצודו אותה יותר ציפורים? ודאי שיצודו.
אם כן, האם דווקא חיפושיות שקיבלו מוטציה לצבע חום(צבע הגזע) הם אלו שישרדו? יפה, הסוואה.
אם כך ניתן להסיק בקלות שאין שום קשר לגודל או לחוזק של אותו המין, אלא אך ורק התאמה למצב הנוכחי התורמת לשרידתו של המין.😃

liorc לפני שאתה מצטט בבורות אמרות של אחרים, נסה להסיק בעצמך מה יהיה יותר נכון לומר.
אני אנסה להציג לך דוגמה:
האם באוכלוסיה של חיפושיות ירוקות החיות על גזע עץ חום, גודלה או "חוזקה" של החיפושית ישפר את שרידתה יותר? האם לא יצודו אותה יותר ציפורים? ודאי שיצודו.
אם כן, האם דווקא חיפושיות שקיבלו מוטציה לצבע חום(צבע הגזע) הם אלו שישרדו? יפה, הסוואה.
אם כך ניתן להסיק בקלות שאין שום קשר לגודל או לחוזק של אותו המין, אלא אך ורק התאמה למצב הנוכחי התורמת לשרידתו של המין.😃

נכון אתה צודק במאה אחוז, זה גם הייתה הכוונה שלי
פשוט שעשיתי תבגרות בביולוגיה דחפו לנו לראש שהמושג המקובל זה החזק השורד
גם בהיסטוריה אם אני לא טועה הנאצים השתמשו בתיאוריה הזאת של החזק שורד
טוב וויכוח מטומטם כולנו מתכוונים לאותו הדבר 🚬🤪🚬

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית