שריר בשבוע זה הדבר הכי דבילי שיש, אלא אם כן אתה רוצה להשאר תקוע איפה שאתה.
באמת?... מעניין שכל המתאמנים המקצועים בעולם, עושים שריר בשבוע ורק מתקדמים.. קולמן,קאטלר,פיל, בראנץ'.. אבל עכשיו תגיד שהם על חומרים, ולמתאמן טיבעי זה דיבלי נכון ?..
1234
אני בעבר הייתי עושה AB, אבל החלפתי לABC וגדלתי די טוב..(אם אתה רוצה לראות תמונות אתה מוזמן, רק תבקש) מה שכן אני חושב שזאת תוכנית מאוד עצימה, ולא לכל אחד מתאימה.. היתרון בשריר בשבוע, שאתה מפציץ במלא סטים ותרגילים אז הזמן מנוחה די ארוך. בכל אימון אתה נותן את ה-100 אחוז.
coldfire
לא יודע קרוב לוודאי להתאמן..
אצלו התרגילים הכי קשים הם סקוואט ודד ליפט 😵
הוא לא באמת עובד אינטנסיבי.. הוא לא משקיע בלחיצות חזה,לחיצות כתפיים,חתירות בגב וכו'.. אז מבחינתו כל השאר זה ליצנות ואוננות.. אתה בנאדם חכם, תפעיל את הראש.. רוב החבר'ה פה נעולים שאי אפשר לגדול מפיצולים, (ראה coldfire) ולעבוד בייספס זה שטות גמורה וכו' וכו'.. הם מתאמנים כמה שנים טובות אבל לא מפרסמים תמונות.. או שבדרך כלל אתה רואה בחור רזה שעושה 200 קילו דד ליפט וסקוואט.. ;gaaahz
מהנסיון האישי שלי מה שעבד עליי בתקופות שהייתי מתאמן טיבעי ב-ABC זה החלוקה הבאה..
חזה+בייספס
גב+טרייספס
כתפיים+רגליים
מנוחה
חזה+בייספס..
בדרך כלל זה היה 12 סטים לשריר גדול,8 לקטן.
תבחר לך מה שיותר נוח לך בפיצולים ואל תקשיב לחארטות פה שכל אחד קובע לך אם תתקדם או לא בגלל שהוא קרא מאמר או שריפטו אמר שאי אפשר לגדול מפיצולים.. העקרונות הם שתשים דגש על 8-12 חזרות... ומנוחות קצרות.. דקה לשריר גדול, 45 שניות לקטן.. ברגליים סקוואטים וכו' אפשר עד דקה וחצי.
הגוף שלך יקבל גירוי שונה וטווח חזרות שונה ממה שהוא רגיל.. וזה מה שאמור בעצם לעזור לך לגדול.
תנסה חודש , עדיף קצת יותר לתת לזה זמן.. אבל אני בכוונה אומר חודש.. כי אתה תראה כבר שינוי.. תמדוד היקפים לפני ואחרי חודש.. תשקיע,תעבוד חזק אין מצב שלא תראה תוצאות.. אומנם לא תרים את אותם משקלים כמו עכשיו בגלל הטווח חזרות והתאוששות מאימון לאימון.. אבל בהחלט תראה שיפור במסה ובהמשך גם בכוח.. אתה מתאמן שנתיים אתה לא מתאמן מתחיל.. ועל זה אני חותם לך.
נערך לאחרונה: