הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה תמונות אמצע מאסה!

• פותח/ת השרשור 12344
  • פורסם בתאריך
תנסה יותר חתירות לגב.. בנט אובר, מסור, חתירה בפולי תחתון וכו'.. זה יוסיף לך עובי.. ולעבוד בטווח של 8-12 זה שריר גדול אל תשכח..

לגב תחתון תעשה גוד מורנינג תרגיל מעולה..

אתה כבר לא מתאמן מתחיל, למה אתה לא מנסה תוכנית חדשה?.. אפילו שכולם פה נגד חלוקה וכו'.., ההמלצה אישית שלי כדי לך לתת לזה ניסיון.. אולי תופתע .. בהצלחה גבר
אם זה יוסיף לו עובי, מה יוסיף לו עומק?

• פותח/ת השרשור
תנסה יותר חתירות לגב.. בנט אובר, מסור, חתירה בפולי תחתון וכו'.. זה יוסיף לך עובי.. ולעבוד בטווח של 8-12 זה שריר גדול אל תשכח..

לגב תחתון תעשה גוד מורנינג תרגיל מעולה..

אתה כבר לא מתאמן מתחיל, למה אתה לא מנסה תוכנית חדשה?.. אפילו שכולם פה נגד חלוקה וכו'.., ההמלצה אישית שלי כדי לך לתת לזה ניסיון.. אולי תופתע .. בהצלחה גבר

תוכנית חדשה? מה הכוונה?
יש לך תוכנית לדוגמא?
שיהיה לי תוכנית ABCD או משו בסגנון מוכנה ש"טובי הבילדרים" יגידו לי שאני יגדל בה הכי טוב, אני ינסה אותה לאיזה חודשיים כדי להשוות עם מה שאני עושה עכשיו.

אגב לגב אני עושה בדרך כלל 3X8 חתירה עם מוט ו3X10 מתח באחיזה הפוכה. מה אפשר להוסיף לזה?

תוכנית חדשה? מה הכוונה?
יש לך תוכנית לדוגמא?
שיהיה לי תוכנית ABCD או משו בסגנון מוכנה ש"טובי הבילדרים" יגידו לי שאני יגדל בה הכי טוב, אני ינסה אותה לאיזה חודשיים כדי להשוות עם מה שאני עושה עכשיו.

אגב לגב אני עושה בדרך כלל 3X8 חתירה עם מוט ו3X10 מתח באחיזה הפוכה. מה אפשר להוסיף לזה?

עזוב אותך מה שאומרים כאן בפורום... תנסה בעצמך, ותוכיח את זה לעצמך אם אפשר או לא.. בתכלס אני ממליץ לך על שריר בשבוע אפילו שאתה טיבעי.. מאימון לאימון יש לך טווח התאוששות גדול יותר ומנוחה ארוכה על אותו שריר.

אתה מוסיף עוד תרגילים שאתה לא עושה כרגע, כמובן לאימון לצורך גיון.. נניח לחיצת חזה עליון, פלייס, לחיצה בשכיבה בדאמבלים וכו'.. טווח חזרות בין 8 ל12. שבין כל סט לסט טווח המנוחה הוא דקה לשריר גדול, ולשריר קטן 45 שניות.. אתה תעשה יותר סטים לשריר גדול, וקטן ממה שאתה רגיל עכשיו.. אבל בהתאם כי אתה טיבעי.

זה קצת שונה מהתפיסה שלך ואתה בטח כבר שולל את זה.... אבל אני מבטיח לך שכבר מהאימון הרשאון אתה תרגיש הבדל ופאמפ מטורף.. ובסוף החודש תראה שזה לא ליצנות היקפים יגדלו.. תן לזה חודש נסיון מקס הלך חודש לחינם לא קרה כלום..

ABC אני לא ממליץ הווליום גבוה מאוד וקשה להתאושש.. אפילו שאני באמצע סייקל אני לא חושב לעשות את זה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
חודש זה מספיק כדי לראות שיפור רציני?
אוקיי.
אין לי בעיה לנסות.
יש לך תוכנית להביא לי?

שכחתי לציין שפאמפ ממש לא מעניין אותי.

נערך לאחרונה:
אתה יכול בכיף לנסות פיצולים (אני אפילו חושב שזה רעיון טוב ברוטציה עם תוכניות כוח) אבל לדעתי ומהניסיון של הרבה אנשים, מעבר לABC זה בעיקר בזבוז זמן.

שריר בשבוע זה הדבר הכי דבילי שיש, אלא אם כן אתה רוצה להשאר תקוע איפה שאתה.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול בכיף לנסות פיצולים (אני אפילו חושב שזה רעיון טוב ברוטציה עם תוכניות כוח) אבל לדעתי ומהניסיון של הרבה אנשים, מעבר לABC זה בעיקר בזבוז זמן.

אז למה כן?
אני אמרתי ABCD וזה גם מה שרוב הבילדרים ממליצים. זה יוצא שריר פעם ב6 ימים או משהו כזה...

אז למה כן?
אני אמרתי ABCD וזה גם מה שרוב הבילדרים ממליצים. זה יוצא שריר פעם ב6 ימים או משהו כזה...

שריר פעם בשש ימים זה אומר שיש לך בערך יומיים שאתה עובד קשה (סקוואט ודדליפט) וכל השאר אוננות שלוקח חצי שעה להתאושש ממנה. אני מניח שאתה צריך לנסות את זה כדי לראות שזה לא עובד.

מה שאלכס אמר + אתה תתאושש גם מהימים הקשים יותר מהר ממה שאתה חושב, כל עוד אתה לא הולך לעשות תוכנית מופצצת בסטים סתם כי צריך להרגיש שריפת שריר ופאמפ. שריר פעם בשבוע לאדם טבעי זה במקרה הטוב פאמפ ובמקרה הרע לא מזיז בשביל התקדמות (בסופו של דבר תצטרך להוסיף משקל למוט ו/או חזרות גם שם).

• פותח/ת השרשור
אז כמה ימים כן צריך?
אני עושה כרגע סוג של AB עם פעמיים בשבוע כל שריר.
אם ABC לא יעבוד, וABCD גם לא, איך אני משנה מפה ל"פיצולים"?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית