הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה תמונות אמצע מאסה!

• פותח/ת השרשור 12344
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
איך בדיוק אני עושה 12 סטים לחזה בלי לעבוד על יד אחורית?
אלא אם האימון נראה: פרפר במכונה, בכבלים, במשקולות, בגומיות, בחזרות שליליות, בשיפוע חיובי ובשיפוע שלילי?

איך בדיוק אני עושה 12 סטים לחזה בלי לעבוד על יד אחורית?
אלא אם האימון נראה: פרפר במכונה, בכבלים, במשקולות, בגומיות, בחזרות שליליות, בשיפוע חיובי ובשיפוע שלילי?

מי אמר שאתה לא אמור לעבוד על היד האחורית כשאתה עושה חזה? אתה מודע לזה שאתה עושה תרגילים מרוכבים ואי אפשר באמת לבודד כל שריר כמו שכמה אנשים חושבים?

למה אתה מגיב על התמונות שהייתי טיבעי ?.. תסתכל כמה תגובות לפני, פירסמתי תמונות מסוף הסייקל של החיטוב.. אבל הינה אני הקצר לך את החיפוש..ואפרסם גם בפעם ה-2
http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=333815&postcount=62

ובסה"כ עשיתי 2 סייקלים בפעם ה-2 שאני חוזר על זה.
1 של חיטוב. וה-2 של המסה.. שהתחלתי לפני שבועיים בערך.. ומאז 2 התמונות האלה עליתי 7 קילו ו2 אחוז שומן בערך..

ואתה גם מוזמן לעלות תמונות, נשמח לראות עד כמה אתה מרשים:s49:

אתה מציע תוכנית למתאמן טבעי במקרה שלא שמת לב, ואם התוצאות שלך בתור "טבעי" לא מרשימות יותר ממתאמן ממוצע שעובד על כוח, אז מה הטעם להקשיב לך?

התוצאות שם נחמודות מאוד לתקופה של 4 חודשים.. וזה לא היה השיא שלי בתור מתאמן טיבעי.. אבל נניח והם לא היו מרשימות יותר ממתאמן כוח ממוצע, אז למה להקשיב לך ?.. אם אתה רוצה עוד תמונות אתה מוזמן לצור איתי קשר בפרטי, ואני אשמח להעמיק איתך את השיחה..

לגבי מה שהצעתי..גם MOO הסכים איתי.. ודיברנו על זה קצת בהרחבה.. אני עדין ממליץ שריר בשבוע..בגלל המנוחה.. פתוח הפוסט מעדיף ABC.. אז כל השאר נשאר לאחל לו בהצלחה.. אני חושב שאפשר לסכם את הוויכוח הווירוטאלי הזה ולהפסיק להספים..

1234
אין בעיה לעשות חזה ויד אחורית ביחד. פשוט לקצץ בסטים בהתאם..
אני מעדיף חזה בייספס
גב ואחורית.
כתפיים רגליים.

אל תזיין לי תשכל בבקשה.
התוצאות שם נחמודות מאוד לתקופה של 4 חודשים.. וזה לא היה השיא לי בתור מתאמן טיבעי. אם אתה רוצה עוד תמונות אתה מוזמן לצור איתי קשר בפרטי, ואני אשמח להעמיק איתך את השיחה..

לגבי מה שהצעתי..גם MOO הסכים איתי.. ודיברנו על זה קצת בהרחבה.. אני עדין ממליץ שריר בשבוע..בגלל המנוחה.. פתוח הפוסט מעדיף ABC.. אז כל השאר נשאר לאחל לו בהצלחה.. אני חושב שאפשר לסכם את הוויכוח הווירוטאלי הזה ולהפסיק להספים..

1234
אין בעיה לעשות חזה ויד אחורית ביחד. פשוט לקצץ בסטים בהתאם..
אני מעדיף חזה בייספס
גב ואחורית.
כתפיים רגליים.

מי מזיין לך בשכל, יש תמונות כאן של moo שהוא משמעותית יותר מרשים ממך והוא בכלל עובד על כוח ועוד משחק פוטבול, והוא לא הדוגמה היחידה.

עכשיו אולי תגיד שבשיא היית 30 קילו יותר רק שלא צילמת את זה? או שזה תמונות של אחרי יומיים במכון ואפילו בלי אפקת חלבון? מה התירוץ הבא?

אגב, אם לא אכפת לך מהמוניטין, למה ביטלת אותו? אתה מפחד שאנשים ידעו שיש להם עסק עם ליצן חרטטן?

חבל שמכל הרוח והצלצולים, בסוף מחקת את ההודעות שלך כולל את התמונות וגם ביטלת את מערכת המוניטין (אחרי שאמרת שלא מזיז לך. אז מסתבר שכן מזיז לך). סתם הוכחת שלא צריך להתחשב בדעתך.

יפה מאוד, התקדמות נקייה יחסית כמו שזה נראה, כמו שזה נראה אתה יכול להמשיך עד הקיץ הבא..

• פותח/ת השרשור
תודה,
מחמיא לי שפתחת משתמש וההודעה הראשונה דווקא אצלי.

ברמה החובבנית מתאמני כוח יהיו יותר גדולים וחזקים

לא בטוח יותר גדולים
הבעיה ברוב המתאמנים שהם לא יודעים לתכנן תכנית כמו שצריך

תודה,
מחמיא לי שפתחת משתמש וההודעה הראשונה דווקא אצלי.

חח בכיף

ברמה החובבנית מתאמני כוח יהיו יותר גדולים וחזקים

תגדיר גדולים..
גדול יכול להיות אחד 100 קילו 20 אחוז שומן ומצד שני אחד 90 קילו 12 אחוז שומן...
הכל עניין של הגדרה של מי שמסתכל לדעתי.
לדעתי ברמה החובבנית מתאמני כוח יהיו יותר חזקים אבל לא בטוח יותר גדולים איך שאני רואה את זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית