הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך העולם ייראה ב2030

קראתי את הספר שלו "הפיזיקה של הבלתי אפשרי" חוצמזה שהוא קצת לוקה בסרקזם מאוד נהנתי לקרוא את הספר, הוא מסביר דברים בצורה יפה ופשוטה, בהחלט ספר מומלץ למי שאוהב את התחום.

הספר השני שלו "עולמות מקבילים" מחכה לי על המדף בבית שאני אגיע אליו 😃

בהחלט אפשר להגיד שהוא תותח בתחום

קראתי את הספר שלו "הפיזיקה של הבלתי אפשרי" חוצמזה שהוא קצת לוקה בסרקזם מאוד נהנתי לקרוא את הספר, הוא מסביר דברים בצורה יפה ופשוטה, בהחלט ספר מומלץ למי שאוהב את התחום.

הספר השני שלו "עולמות מקבילים" מחכה לי על המדף בבית שאני אגיע אליו 😃

בהחלט אפשר להגיד שהוא תותח בתחום

לכל מי שמרים גבה , אני נכשלתי בפיזיקה ואפילו אותי הספר עניין .
שווה קריאה גם אם צריך קצת אינטרנט כדי להבין .

הוא מדבר על הרבה פרוייקטים שהם רק בחיתולים שלהם וחצי מהם יכשלו, ככה שהייתי לוקח את הדברים בערבון מוגבל.

• פותח/ת השרשור
הוא מדבר על הרבה פרוייקטים שהם רק בחיתולים שלהם וחצי מהם יכשלו, ככה שהייתי לוקח את הדברים בערבון מוגבל.

מה אתה מצפה ? הוא תיאורטיקן 😃

ועדיין אם החצי הנוסף יצליח זה בהחלט יהיה מעניין.

מה שהוא אומר נשמע כמו חלום ,לי לפחות, מה גם שאני בספק אם חלק מהם יהיו בעשר-עשרים שנה הקרובים. אם כן, בהחלט מדהים.
בכל מיקרה, איך שהוא מציג את הדברים זה מדהים הוא יודע לדבר לעניין ולשלב ציניות וזה משהו מאוד יפה בתחום שהוא עוסק.

כשהוא דיבר על טלפורט זה באמת גרם לי לחשוב על מה אנחנו בעצם? האם אני סתם מידע מהלך?
אם אני אשגר את עצמי בכך ש"אהרוג" את עצמי ו"ארכיב" את עצמי במקום אחר - האם זה עדיין יהיה אני? או שאני ימות ויווצר תעתיק שלי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית