הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ארגינין מתי בתכלס לקחת אותו

niros1979

משתמש מתחיל
250
1
נק' מוניטין:
-235
250
1
קראתי בכול האשכולות לגבו אבל לא ברור לי כמה דברים
יש חברות שרושמות על המוצר (ארגננין) לקחת בבוקר על בטן ריקה.
מקריאה בפורום הבנתי שזה בכלל נותן פאמפ ויש לקחת 1-3 גרם 40 דקות לפני אימון , וביום ללא אימון לא לקחת.
אז מה הנכון פה ? מתי בתכלס לקחת את המוצר הזה?

• פותח/ת השרשור
אז ארגנין זה רק לפאמפ ? אין אמת של "לקחת בבוקר על קיבה ריקה " ? ומה השיכות שלו שהוא בונה שריר ומונע פרוק שריר ? זה גם קראתי בכול האתרים שמוכרים אותו...יש בזה אמת?

תודה

• פותח/ת השרשור
תודה משה על התשובה . במשקל שלי 94 קילו כמה לדעתך מומלץ לקחת לפני האימון וכמה זמן לפני האימון צריך לקחת? על בטן ריקה גם?

תודה

אפשר לשאול בשביל מה אתה צריך פאמפ? במה זה תורם לאימון?
ולשאלתך, לוקחים אותו בדר"כ כ30-40 דקות לפני אימון על בטן (לפי המלצות של יצרנים שונים).

• פותח/ת השרשור
זה כמו תשאל למה צריך נו אקספלוד או גאק וכו וכו ... כול אלה זה לפאמפ שמביא לפרוק עצים יותר של השריר וכך גדילה גדולה יותר, זה מה שהבנתי על תורת הפאמפים.

מה הכמות שצריך לקחת של ארגנין ? אני שוקל 94 קילו אז לקחת 2 גרם?

נערך לאחרונה:
אולי זה יותר מפאמפ לפי דף יצרן למרות שמשה אמר שזה קישקוש..

תקשיב אני אישית הייתי לוקח בין 4 ל 5 כדורים רבע שעה לפני האימון שמע זה נותן פאמפ אחושרמוטה כן..אבל לא יותר מזה..זה שה חושבימוציא תוורידים וכולי..אבל זה לא מה שיעזור לך לבנות מסת שריר אז תעשה חושבים אם שווה לך להשקיע על זה כסף בשביל הרגשה של שעה בלבד.

• פותח/ת השרשור
הכדורים שלי זה 1000 מ"ג האחד ... אני הבנתי שצריך לקחת בין 1 - 3 גרם , הכודרים שלך בטח היום 500 מ"ג.

• פותח/ת השרשור
לא אמרתי שאני רוצה פאמפ אבל מה בדיוק רע בפאמפ אם כבר ?? כאילו כול הפורמולות של הקריאטין כמו נו אקספלוד וגאק נותנות פאמפ לא ככה?

לא אמרתי שאני רוצה פאמפ אבל מה בדיוק רע בפאמפ אם כבר ?? כאילו כול הפורמולות של הקריאטין כמו נו אקספלוד וגאק נותנות פאמפ לא ככה?

כן אבל ג'ק הוא נותן גם ריכוז ואנרגיה אבל הוא לא כמו קריטין רגיל שבאמת עוזר לבנות מסת שריר,לקחתי את הג'ק וזה באמת עושה את העבודה והיו לי אימונים מדהימים במאסה,אבל זה לא מה שעזר לבנות מאסת שריר,אתה רוצה פאמפ תתאמן חזק מאוד ותגרה את הסיבים ותקבל פאמפ בלי שום תוספים..זה בזבוז כסף נטו.

• פותח/ת השרשור
המצחיק שפתחתי תאשכול בכלל לדעת מתי לקחת ארגנין מכיון שיש כמה דרכים לקחת , בסוף זה הגיע איך שהוא לפאמפים שזה ממש לא המטרה שלי (אני נגד נו אקספלוד וכול הפורמלות המפגרות האלה)ץ

המצחיק שפתחתי תאשכול בכלל לדעת מתי לקחת ארגנין מכיון שיש כמה דרכים לקחת , בסוף זה הגיע איך שהוא לפאמפים שזה ממש לא המטרה שלי (אני נגד נו אקספלוד וכול הפורמלות המפגרות האלה)ץ

אבל זה בדיוק מה שהם עושות..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית