הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ירידה הדרגתית בפחמימות לפני AD

Reflect

משתמש משקיע
2,114
1
נק' מוניטין:
966
2,114
1
הי,
הייתי בסוג של ניטרלי במשך כחודש, ואני רוצה לחזור ל-AD על כ-15 ג' פחמימה ליום + ירקות ירוקים וסיבים תזונתיים, אפשר לומר שזה בסביבות ה-30 גרם פחמימה - AD קלאסי.

השאלה שלי היא האם באמת יש צורך לרדת בכמות הפחמימות בהדרגתיות עד שמתחילים את ה-AD או שאפשר לקום מחר בבוקר ולהתחיל את התפריט?
בנוסף, רק כדי להיות בטוח, בתחילת ה-AD שבועיים ראשונים ללא העמסה?

תודה:)

זה הרבה מעבר לבעיה של יציאות. AD גורם לי להפסיק ללכת לשירותים, לצמיתות.
הייתי מגיע למצב שאני מחרבן פעמיים-שלוש בשבוע גג, וכל יציאה הייתה לא נעימה בלשון המעטה.
הייתי שותה מלא מים, והייתי מתסף בקונסיל על בסיס יומי, אבל כלום לא עזר...

AD פשוט עובד עלי הכי טוב, ואני מנסה למצוא פתרון אבסולוטי לבעיית היציאות.

בקשר ל-RMR, לטיסימוס צודק, הRMR שלי בקושי 2000, אני רוב שעות היום במשרד ממוזג ואני מתאמן רק 3 פעמים בשבוע + 60~90 דקות אירובי גג בשבוע. בהתחשב בכך שהגרעון המקסימלי שלי הוא 600, תפריט של 1600+- עובד עלי בסדר גמור.

ניסית כדורים נגד עצירות? פעם אחרי ארוחת חג ענקית שאכלתי בה מלא בצק לא הצחלתי לחרבן איזה יומיים שלושה, לקחתי כדור אחד ודי שלשלתי..:bad:

אוקיי. תודה רבה לך, באמת, אני אמשיך אולי לקרא את הספר עד שיימאס, גם ככה אין מה לעשות בחיים...

שאלה אחרונה אני מאמין: למשפחה שלי יש עבר של אירועי לב (לאבא היה התקף לב), והדיאטה הזאת דורשת אכילה רבה של שומן/צריכה גבוהה של כולסטרול. קיים איזשהו סיכון?

אתה צריך להפריד בין נטייה גנטית לאירוע.
זה שלאבא שלך היה התקף לב לא גורר שיש לך נטייה גנטית.
למרות שגם אם יש לך נטייה גנטית, אם תעשה את הדיאטה נכון השינוי אמור להיות לטובה.

אתה צריך להפריד בין נטייה גנטית לאירוע.
זה שלאבא שלך היה התקף לב לא גורר שיש לך נטייה גנטית.
למרות שגם אם יש לך נטייה גנטית, אם תעשה את הדיאטה נכון השינוי אמור להיות לטובה.

טוב תודה רבה על העזרה, אני חושב שאני אתחיל אותה אחרי יום כיפור שיהיה רצוף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית