הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תרומות לכבוד החג, קדימה קמצנים.

Mike Bikov

מנהל אתר
103,264
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,264
12,426
מה אפשר לעשות בשביל לעזור לאייל ולמשפחתו לקראת החג? לתרומת ארוחת חג בשווי 10 ש"ח שלחו סמס עם המילה "לתת" למספר 8855 או 03-6833388, שלוחה 139,או - דרך האתר: www.latet.org.il
הפעם הסירטון מדבר בעד עצמו,בבקשה חברים תירמו בכידי שאייל,ועוד המון אנשים יוכלו לקבל ארוחת חג.
מחצית מילדי הנזקקים נאלצים לוותר על ארוחות בשל המצוקה הכלכלית של
הוריהם. אנחנו כאן בשביל שבחג הזה זה לא יקרה.

סירטון:
http://static.ak.fbcdn.net/rsrc.php/v1/yS/r/wKjaP4AL37H.swf?v=1979720303062&ev=0

קרדיט לאף אקס פי.

מאותו עקרון שאף אחד באתר הזה לא משאיר טיפ.. כן היה אשכול על זה ו90% רשמו שהם לא משאירים טיפ מתוך עקרון
מה?!?!?!?!?
מה הקשר??????
מי שאמר שהוא לא משאיר טיפ זה בגלל שהוא חושב שהעבודה צריכה לספק את הכסף לעובד ולא אתה.
בוא תסביר לי מה הקשר בין זה לבין לא לתרום לנזקקים

מצד אחד - רוב בעמותות האלה מוציאות חלק נכבד מהכסף שהן אוספות על פרסום ומשכורות. מצד שני, הסרטון מציג מצב שאינו באשמת האנשים עצמם. מקווה שהילדים יגדלו להיות אנשים טובים.

מתוך העקרון שאחר כך תצטרך להסביר לאמא על מה אתה מבזבז את הכסף שלה?
בדיוק.

מתוך עיקרון שאני לא הולך לממן אנשים שהביאו את עצמם למצב הזה. לכל המשפחות הרעבות והמסכנות האלה יש אייפון 4 לכל בן משפחה, ראיתי כבר כל כך הרבה כאלה כשהתנדבתי בלתת שזה פשוט הגעיל אותי.

בדיוק.

מתוך עיקרון שאני לא הולך לממן אנשים שהביאו את עצמם למצב הזה. לכל המשפחות הרעבות והמסכנות האלה יש אייפון 4 לכל בן משפחה, ראיתי כבר כל כך הרבה כאלה כשהתנדבתי בלתת שזה פשוט הגעיל אותי.

אתה מודע לזה שיש אנשים שהם באמת נולדו עניים ואין להם מה לאכול, כן?

אבל זה ברור שאתה לא יכול לתרום כסף של אמא.

בדיוק.

כמה זמן התנדבת ובאיזה איזורים ? אתה מתאר כאילו כל מי שנזקק משחק אותה מסכן סתם?

בדיוק.

אייפון 4 שהם גנבו בשביל למכור ולקנות אוכל :(

אתה מודע לזה שיש אנשים שהם באמת נולדו עניים ואין להם מה לאכול, כן?

אבל זה ברור שאתה לא יכול לתרום כסף של אמא.
מישהו אמר להורים האלה להביא ילדים לעולם כשהם לא יכולים לכלכל את עצמם אפילו? זה PURE ברירה טבעית, עם כל הכבוד, וההורים האלה צריכים לשבת בכלא לפי דעתי.

מאותו עקרון שאף אחד באתר הזה לא משאיר טיפ.. כן היה אשכול על זה ו90% רשמו שהם לא משאירים טיפ מתוך עקרון
הסתכלתי על הדיון הזה, לפי מה שראיתי המסקנות שעולות ממנו אינן תקפות לגבי הנושא הנ"ל.
דובר על נורמה חברתית, על כך שלא תפקידנו לממן את העובדים, שטיפ מגיע רק לשירות יוצא מהכלל וכדומה.
אני מאמין ששנינו מסוגלים לראות שאף אחת מן המסקנות הללו אינה תקפה לגבי תרומות לאנשים במצב שכזה, באף מובן.
בואו נודה באמת, יש אנשים שנולדו מסיבות כאלו ואחרות, ואין להם באמת סיכוי להגיע למשהו בחיים...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית