ייעוץ חלבון וחברות אחרות...

• פותח/ת השרשור zuko
  • פורסם בתאריך

zuko

משתמש פעיל
646
8
נק' מוניטין:
42
646
8
היי חברים,שמעו אני רוצה לקנות חלבון(נגמר לי הדלי),ועשיתי חיפוש באתר לגבי הבדיקות מעבדה,אבל מצעתי רק של iss צמפיון ואינטרקטיב, iss אחרי שטעמתי את העוגיות יותר בחיים אני לא מתקרב לאבקה,חשבתי על אופטימום יש באתר בדיקת מעבדה?,בקיצור אני רוצה לקחת חברה אמינה,איזה חברה הנמכרת ביותר בארה"ב כיום?,כשאתם שומעים את המילה אמינות על איזה אבקה אתם חושבים?
(לא להמליץ לי על אינטרקטיב ניסיתי אותה אבל לאור מה שהולך פה בפורום אני מעדיף להתרחק)

נערך לאחרונה:
קניתי לא מזמן סינטרקס בטעם שוקו וכנראה שזו האבקה היחידה עד כה שלא עושה לי בחילה.

אה, מבחינתי אף אחד לא אמין, אבל תעשה את הבחירות שלך

סינטרקס זאת גם אבקה שאני לא רוצה.

למה אחי ?
אני בדיוק מחפש גם לקנות אבקה והאמת שהסינטרקס שוקו היה נראה לי בחירה טובה..
ד"א ראיתי שאתה קנית בטעם שוקו של אינטראקטיב, איך הטעם ? וקנית את האיזו ?

אני לא חושב שיש בעיות אמינות, רוב החברות אכן אמינות
מה שטעים לך ומה שזול

ולמה אתה מתרחק מאינטראקטיב ? אני משתמש בעוגיות שלהם וזה טעים והמחיר משתלם
גם דימטייז ואופטימום טובים

• פותח/ת השרשור
אני לא חושב שיש בעיות אמינות, רוב החברות אכן אמינות
מה שטעים לך ומה שזול

ולמה אתה מתרחק מאינטראקטיב ? אני משתמש בעוגיות שלהם וזה טעים והמחיר משתלם
גם דימטייז ואופטימום טובים
קניתי 2 קפסאות של אינטרטיב השוקו אכן טעים מאוד,האמת אחרי הפוסט הזה
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=24702
התשבות של הנציג אני מעדיף שלא,מעדיף לשלם עוד כמה עשרות שקלים ולקנות משהו אמין ונמכר יותר בעולם.עכשיו השאלה איזה אבקה? (מבחינת טעמים אני חושב שניסיתי את רוב האבקות חוץ מהדיימנז)

---------- התגובה התווספה ב 13:43 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:42 ----------

סינטרקס זאת גם אבקה שאני לא רוצה.
בדיוק בגלל מה שכבתי אני מחפש חברה בעלת שם ומוניטין.

קניתי 2 קפסאות של אינטרטיב השוקו אכן טעים מאוד,האמת אחרי הפוסט הזה
התשבות של הנציג אני מעדיף שלא,מעדיף לשלם עוד כמה עשרות שקלים ולקנות משהו אמין ונמכר יותר בעולם.עכשיו השאלה איזה אבקה? (מבחינת טעמים אני חושב שניסיתי את רוב האבקות חוץ מהדיימנז)

---------- התגובה התווספה ב 13:43 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:42 ----------

בדיוק בגלל מה שכבתי אני מחפש חברה בעלת שם ומוניטין.

יכול להמליץ לך על אופטימום גולד קרם עוגיות, בדיוק כרגע סיימתי אותו...
מתערבב מעולה, טעם מעולה באמת נהניתי איתו.

• פותח/ת השרשור
לא יצא לי לטעום..
האמת שגם אני עברתי לא מעט חברות.. ISS צ'אמפיון אופטימום.. יש לך איזה משהו להציע ?
משהו שעושה את העבודה ושלא עשוי מזהב ?
אם במילים אחרות אתה מחפש אבקה זולה ומתערבבת טוב וטעימה אז תנסה באמת את האינטרקטיב מוס שוקו (אל תתקרב לוניל ולפינה קולדה של החברה מגיעיל ומלא קצף)
אני מעדיף לוותר עליה בין היתר בגלל הפוסט הזה מוזמן לעיין(בתשובות של הנציג)
אני בדיוק ההיפך מעדיף לשלם קצת יותר אבל לקבל אבקה שהוכיחה את עצמה כאמינה.
לגבי סינטרקס שמע נראה לי המקום היחידי ששמעו על האבקה הזאת זה פה בארץ,לא מצעתי חנות בחו"ל שמוכרת את המוצרים שלה.

נערך לאחרונה:
היי חברים,שמעו אני רוצה לקנות חלבון(נגמר לי הדלי),ועשיתי חיפוש באתר לגבי הבדיקות מעבדה,אבל מצעתי רק של iss צמפיון ואינטרקטיב, iss אחרי שטעמתי את העוגיות יותר בחיים אני לא מתקרב לאבקה,חשבתי על אופטימום יש באתר בדיקת מעבדה?,בקיצור אני רוצה לקחת חברה אמינה,איזה חברה הנמכרת ביותר בארה"ב כיום?,כשאתם שומעים את המילה אמינות על איזה אבקה אתם חושבים?
(לא להמליץ לי על אינטרקטיב ניסיתי אותה אבל לאור מה שהולך פה בפורום אני מעדיף להתרחק)

אני כרגע עם דיימטייז והיא סבבה לחלוטין.
חח תמיד אמרתי פה ש ISS קרם עוגיות עם טעם של סוכרזית שאתה כמעט נחנק ממנו, גם לא התערבבה טוב :🙁

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית