עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה בכלל לא מרים חזה
עוד לפני שאתה בכלל לוקח את המוט מהכלוב תרים חזה ותשמור עליו מורם
בירידה תשב אחורה לאט ותוציא ברכיים החוצה
אני הולך ב11 וחצי המכון נסגר ב1 היוםבLB תוציא חזה ובאמת אל תתקופף יותר מידי . בHB אתה יורד כמו LB אל תתיישב כלכך אחורה ותנסה להיות יותר מאונך לאורך התנועה.
אגב מתי אתה בא מחר?
אוקיי אז אני רק צריך להוציא יותר חזה כדי הגב לא יהיה כפוףלמאמנים לרוב אין מושג מה זה סקוואט LB. הוא מנסה לגרום לך לעשות HB כי ככה הוא חושב שעושים סקוואט. החזרה הראשונה הייתה בסדר חוץ מזה שאחרי שסיימת את החזרה הגב שלך היה כפוף. תנסה אולי באמת להוציא קצת חזה יותר אבל בכללי זה סבבה
חחח סעמק יש לי אותה בעיה עם המאמן לא נותן לי לעשות LB כל מה שהם מכירים זה HB ואני שונא את זה. חוץ מיזה LB יותר בריא לברכיים לא?
דרך אגב הסקוואט HB שלך ניראה לי סבבה אתה באמת רק צריך לקער יותר תגב שלך ולהקשיח אותו באמצע הירידה הוא מיתעקם. חוק מיספר 1 במישקולות. 😃
הגב שלו בסדר.
איך הגב שלו בסדר סתכל בסירטון הראשון למעלה הוא עושה HB כמו LB
הישבן יותר מידי אחורה הגב זז כמו נחש באמצע הירידה (בקטנה אבל עדיין)
והרגליים יותר מידי בפיסוק. אחי LB וHB שונים לגמרי ב-HB הרגליים עם פחות רווח והכל בכללי צריך לבוא יותר טיבעי בניגוד לLB שאתה חייב לילמוד מלא טכניקה.
שוב אני אומר דגש על הגב
הLB ניראה סבבה לגמרי אבל עוד פעם ניראה לי אתה יכול להחזיק תגב יותר טוב
בוידאו האחרון: תרד קצת יותר לאט ותשמור על גב תחתון מכווץ, הוא מתעגל לך קצת בתחתית