סרטון בדיקת טכניקה סקוואט HB

Alon123

משתמש קבוע
1,301
131
נק' מוניטין:
2,337
1,301
131
אף אחד לא עונה באשכול של הפאוורקלין אז פתחתי חדש.

לפי מה שראיתי, החזה קצת קורס ואני מתיישב למטה במקום אחורה ואז הברכיים גולשות
איך לעזאזל אני אמור למנוע מהחזה לקרוס ככה? זה קורה לי גם עם מוט ריק

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אז אתם אומרים שלהרחיב את העמידה יעזור לי להתיישב אחורה? ואני מחזיק את הגב והחזה, הם פחות קורסים לי ממקודם

בנוגע לLB תרחיב עמידה זה נכון. רד למטה עם התחת אחורה כמה שאפשר עד שממש תרגיש מתיחה רצינית בהמסטרינגס!

אבל בנוגע לHB דווקא עמידה ברוחב כתפיים או אפילו יותר צרה זה מה שצריך להיות בשביל לרדת למטה יותר בקלות עם גב זקוף יחסית. פה אתה יכול להתיישב אחורה עד שאתה מרגיש מתיחה או שלשבת אחורה ואז לשחרר את ההמסטרינגס בשביל עוד כמה סנטימטרים מתחת למקביל.

זה הכול תלוי איזה סגנון אתה רוצה לעשות כי יש הרבה יותר שינויים ממה שרוב האנשים חושבים בין סגנונות הסקווט השונים.

הוידאו האחרון מראה באמת את הטכניקה שלך וזה לא נראה טוב. אתה שומט חזה וגב תחתון, ואתה לא שובר.

• פותח/ת השרשור
בנוגע לLB תרחיב עמידה זה נכון. רד למטה עם התחת אחורה כמה שאפשר עד שממש תרגיש מתיחה רצינית בהמסטרינגס!

אבל בנוגע לHB דווקא עמידה ברוחב כתפיים או אפילו יותר צרה זה מה שצריך להיות בשביל לרדת למטה יותר בקלות עם גב זקוף יחסית. פה אתה יכול להתיישב אחורה עד שאתה מרגיש מתיחה או שלשבת אחורה ואז לשחרר את ההמסטרינגס בשביל עוד כמה סנטימטרים מתחת למקביל.

זה הכול תלוי איזה סגנון אתה רוצה לעשות כי יש הרבה יותר שינויים ממה שרוב האנשים חושבים בין סגנונות הסקווט השונים.
אני כרגע מעדיף להתמקד בLB. הבעיה היא שאם אני יורד עד ממש מתחת הגב שלי מתעקם בטירוף.
הוידאו האחרון מראה באמת את הטכניקה שלך וזה לא נראה טוב. אתה שומט חזה וגב תחתון, ואתה לא שובר.
זה נובע מזה שאני לא מתיישב אחורה- אני ינסה לתקן את זה בוידיאו הבא ע"י עמידה רחבה יותר.
תודה על העזרה

רוצה LB? תעבוד על גמישות ואל תתעצל ושב אחורה כמה שאפשר. אין פה נוסחאות קסם. גמישות תשפר לך את הטכניקה פלאים. בגלל שבLB אתה מגיע למצב שהגב ב45 מעלות אתה צריך להיות פלא גנטי בשביל לרדת הרבה מתחת למקביל, זה לא יקרה וגם אין לך מה להתאמץ כדי שזה יקרה. פשוט תשבור מקביל וישר תעלה.

אבל אצלך הסט אפ בהתחלה לא טוב. אתה נראה כמו איטריה. אתה נראה לא יציב מתחת למוט וזה גורם אצלך להמון המון בעיות. שמור על גב מכווץ ועל שכמות מכווצות כמה שאפשר.

• פותח/ת השרשור
רוצה LB? תעבוד על גמישות ואל תתעצל ושב אחורה כמה שאפשר. אין פה נוסחאות קסם. גמישות תשפר לך את הטכניקה פלאים. בגלל שבLB אתה מגיע למצב שהגב ב45 מעלות אתה צריך להיות פלא גנטי בשביל לרדת הרבה מתחת למקביל, זה לא יקרה וגם אין לך מה להתאמץ כדי שזה יקרה. פשוט תשבור מקביל וישר תעלה.

אבל אצלך הסט אפ בהתחלה לא טוב. אתה נראה כמו איטריה. אתה נראה לא יציב מתחת למוט וזה גורם אצלך להמון המון בעיות. שמור על גב מכווץ ועל שכמות מכווצות כמה שאפשר.

אני לא יציב בגלל שהמוט מחליק לי אז אני נוטה קצת קדימה אבל אני מנסה להתיישר כמה שאני יכול. אני ינסה לשים מגנזיום על הידיים והמוט כדי שהוא לא יחליק פעם הבאה. ולעבוד על גמישות זה כאילו לעשות מתיחות להאמסטרינג (נגיד לשבת עם רגליים פסוקות ולגעת עם היד הנגדית ברגל)?

אין דבר כזה שהמוט מחליק... אתה חייב להרים את המרפקים כדי שיווצר מעין מדף מהשרירי הכתף האחורית שלך שיחזיק את המוט במקום בלי שיחליק לכן גם גמישות בפלג גוף עליון חשובה.

ולא לא רק המסטרינג... גמישות כוללת... מפרקים של הידיים, כתפיים, קרסול ובנוסף לזה המסטרינג וקוודס.

זה ייקח זמן אבל אתה תרגיש בהבדל. אל תפסיק עם סקווטים אלא פשוט לפני שאתה מתחיל אימון תקח לעצמך איזה רבע שעה של מתיחות דינמיות לפני שאתה ניגש לסקווט, ובימים בלי אימון תעבוד על מתיחות סטטיות.

• פותח/ת השרשור
אז בקיצור אני יסכם-
לשמור על הגב יותר, עמידה קצת יותר רחבה ולהתיישב אחורה
מתיחות לשיפור גמישות לפני אימון

---------- התגובה התווספה 01-10-2011 ב 00:54 ---------- התגובה הקודמת הייתה 30-09-2011 ב 22:40 ----------

על הדרך אני יעלה את הכישלון שלי בפרס- שכחתי שצילמו אותי

הטכניקה לדעתי סבבה חוץ מזה שאני נכנס מתחת למוט מאוחר מידי..

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית