עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני כרגע מעדיף להתמקד בLB. הבעיה היא שאם אני יורד עד ממש מתחת הגב שלי מתעקם בטירוף.בנוגע לLB תרחיב עמידה זה נכון. רד למטה עם התחת אחורה כמה שאפשר עד שממש תרגיש מתיחה רצינית בהמסטרינגס!
אבל בנוגע לHB דווקא עמידה ברוחב כתפיים או אפילו יותר צרה זה מה שצריך להיות בשביל לרדת למטה יותר בקלות עם גב זקוף יחסית. פה אתה יכול להתיישב אחורה עד שאתה מרגיש מתיחה או שלשבת אחורה ואז לשחרר את ההמסטרינגס בשביל עוד כמה סנטימטרים מתחת למקביל.
זה הכול תלוי איזה סגנון אתה רוצה לעשות כי יש הרבה יותר שינויים ממה שרוב האנשים חושבים בין סגנונות הסקווט השונים.
זה נובע מזה שאני לא מתיישב אחורה- אני ינסה לתקן את זה בוידיאו הבא ע"י עמידה רחבה יותר.הוידאו האחרון מראה באמת את הטכניקה שלך וזה לא נראה טוב. אתה שומט חזה וגב תחתון, ואתה לא שובר.
רוצה LB? תעבוד על גמישות ואל תתעצל ושב אחורה כמה שאפשר. אין פה נוסחאות קסם. גמישות תשפר לך את הטכניקה פלאים. בגלל שבLB אתה מגיע למצב שהגב ב45 מעלות אתה צריך להיות פלא גנטי בשביל לרדת הרבה מתחת למקביל, זה לא יקרה וגם אין לך מה להתאמץ כדי שזה יקרה. פשוט תשבור מקביל וישר תעלה.
אבל אצלך הסט אפ בהתחלה לא טוב. אתה נראה כמו איטריה. אתה נראה לא יציב מתחת למוט וזה גורם אצלך להמון המון בעיות. שמור על גב מכווץ ועל שכמות מכווצות כמה שאפשר.