הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ SS באמת יניב תוצאות ?

HENHRATI15

משתמש מתחיל
85
1
נק' מוניטין:
23
85
1
לאחר 3 חודשים שאני עומד במקום ויותר מידי אנשים דפקו לי את המוח בנוגע לתוכניות אימונים שונות ולא מוצלחות .. הגעתי לכאן רציתי לקבל ייעוץ , וכולם אבל כולם דוגלים באותה שיטה..שיטת הSS והחלב 3% ...התוכנית הזאת , באמת תניב לי תוצאות כמו שכולם אומרים ? הידיים ושאר הגוף באמת ייגדל ? יש מישהו שהתנסה בתוכנית הזאת ויכול לשתף את התהליך שהוא עבר ומה התווצאות שלו ?

כן, עובד ועוד איך.
בעיקר אם אתה מתלבש על טכניקה נכונה שמאפשרת לך להתקדם כמו שצריך.

• פותח/ת השרשור
אז לא חשבתי שזה יהפוך אותי לספיידרמן .. אני שואל רציני , אחרי כמה חודשים שאני נשאר במקום אני שוקל לנסות את זה ואני רוצה לדעת אם כדאי

• פותח/ת השרשור
180
67 ..מתאמן 8 חודשים עליתי 15 קילו ב5 חודשים(שקלתי 52 משהו גועל נפש) וב3 חודשים האחרונים נתקעתי עם המשקל וסתם תוכניות חרא...

אם כולם דוגלים באותה השיטה לדבריך בפורום אז מה אתה מצפה שיגידו לך על התוכנית??

במקרה שלך, לדעתי, אתה צריך לאכול הרבה בלי להתחשבן(אין בריא לא בריא, הכל שטויות, אתה מרים כבד ושום כולסטרול לא מזיז לך).
במקרה שלי, אין לי בעיה בעליה במשקל, אז כל התוכנית אני בערך על 3500-4000 קלוריות, העלתי 14 קילו(מ-81 ל-95) ולא הייתי אומר שסתם השמנתי.

• פותח/ת השרשור
וזה לא מפריע לך שהשמנת ? עלית 14 קילו וזה לא מזיז לך ? עדיין המשכת עם הצורת אכילה הזאת למרות שעלית 14 קילו ?

במקרה שלך, לדעתי, אתה צריך לאכול הרבה בלי להתחשבן(אין בריא לא בריא, הכל שטויות, אתה מרים כבד ושום כולסטרול לא מזיז לך).
במקרה שלי, אין לי בעיה בעליה במשקל, אז כל התוכנית אני בערך על 3500-4000 קלוריות, העלתי 14 קילו(מ-81 ל-95) ולא הייתי אומר שסתם השמנתי.

חבל על הגישה שאתה נותן לו עם האוכל ...שיאכל נכון בלי הרבה שטיות הגישה הזאת לא נכונה להתפוצץ עם אוכל(אני מדבר על שטיות)

חביבי, אני מסביר לך שהמשקל הזה הוא עליה יחסית איכותית, מה שאומר שלא נהייתי בטטה, נהייתי הרבה יותר מאסיבי וחזק והתקדמתי לא רע במשקלי העבודה.
לפעמים מפריע רק שהרגל שלי גדולה בקיץ, מה שגורם לשפשפות ולמצבים לא נעימים לפעמים, זה הכל.

---------- התגובה התווספה ב 16:42 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:41 ----------

חבל על הגישה שאתה נותן לו עם האוכל ...שיאכל נכון בלי הרבה שטיות הגישה הזאת לא נכונה להתפוצץ עם אוכל(אני מדבר על שטיות)

שים לב שקודם שאלתי אותו מה הנתונים שלו, עם הגובה שלו והמשקל שלו לא צריכה להיות בעיה עם זה.
אין בעיה לאכול שטויות(בגבול הטעם הטוב) כי לרוב לא הרבה אנשים מצליחים להשלים את הקלוריות שלהם מאוכל "נורמאלי".

אני לא מדבר על איך שזה עובד עליך...אני מדבר על הגישה הכללית שאנשים באים לתוכנית בקטע של האוכל

כי לרוב, האנשים שבאים לתוכנית הזאת, סתם שחיפים שמתלוננים שהם אוכלים ולא משמינים, ובישבילם צורת האכילה הזאת היא האידיאלית.

יש משהו במה שאתה אומר אבל יש איפשהו הגבלה אחרי זה סתם יוצא לתוכנית שם של שמנים וזאת לא המטרה

יש משהו במה שאתה אומר אבל יש איפשהו הגבלה אחרי זה סתם יוצא לתוכנית שם של שמנים וזאת לא המטרה
זה עצות שנותנים רק לשחיפים. SS לא חדש לי ולא צורת העבודה לו ואם אני לא דוחף אוכל עד שבא לי למות אני לא עולה במשקל.

מה איכפת לך איזה שם יוצא לתוכנית?
העיקר שאתה מתאמן ומתקדם, כל מה שמסביב לא באמת מעניין, אותי אישית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית