הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי הזמנת קריאטין ואבקת חלבון

• פותח/ת השרשור sag1e
  • פורסם בתאריך

sag1e

משתמש מתחיל
289
1
נק' מוניטין:
150
289
1
חשבתי להזמין את זה מהאתר BODYBUILDING כי זה פשוט הרבה יותר משתלם מלקנות בארץ.
אז יש לי כמה שאלות:
לגבי קריאטין, מה ההבדל בין הקריאטין של דימייטיז לקריאטין JACK3D חוץ מהמחיר ?
ולגבי אבקת חלבון, שווה להזמין את הדלי של ה-2LBS?

ההבדל שבג׳ק יש עוד כל מיני חומרים שהם זבל בשביל פאמפ לך על קריאטין טהור עם התקן creapure וזהו בקשר לאבקה לא יודע לפי מה שנראה לך אבל אסור לדבר על הזמנות מחול עוד מעט ינעלו לך*

• פותח/ת השרשור
אה אוקיי, ובקשר ללקיחת קריאטין, קראתי ב-FAQ שרצוי לקחת 5 גרם ביום בלי השטות של ההעמסה.
וראיתי בעוד מקום שביום אימון לקחת 10 וביום מנוחה לקחת 5.
מה אתם אומרים?
אה ועוד משהו, לשתות את זה בבוקר עם הארוחת בוקר?

תקח 5. גרם בלי העמסה ובלי כלום ואני חושב שתיקח את זה או לפני אימון או אחרי אימון זה לא ממש משנה וביום ללא אימון אתה יכול לקחת בבוקר

העמסה זה עדיף , אתה תוך 5 יום מגיע לטעינה של השריר ומוכנות מלאה לניצול הקריאטין , בשיטה של 5 גרם ביום כול הזמן , אתה תגיע לניצול של התוסף תוך 3-4 שבועות... תעשה תחשבון לבד מה עדיף בשבילך.

לגבי המשלוח זה לא 6 דולר מה שרשמת אלה 19.77$ , תשנה את מיקום המשלוח מארה"ב לישראל

חג שמח ושנה טובה

נערך לאחרונה:
אני מבקש לשמור על חוקי האתר. אין דיבור על הזמנות מחו"ל באתר ובטח שלא לפרסם קישורים.

• פותח/ת השרשור
אוקיי משה, אני אדע לפעם הבאה.
וניר, אני מדבר רק על המשלוח של הקריאטין זה יוצא 6$.
ככה יוצא לי די בזול האמת. והחלטתי הסוף ללכת על הקריאטין של אופטימום כי שמעתי כמה חוות דעת שליליות על הקריאטין של דימייטיז... מה אתם אומרים?

אוקיי משה, אני אדע לפעם הבאה.
וניר, אני מדבר רק על המשלוח של הקריאטין זה יוצא 6$.
ככה יוצא לי די בזול האמת. והחלטתי הסוף ללכת על הקריאטין של אופטימום כי שמעתי כמה חוות דעת שליליות על הקריאטין של דימייטיז... מה אתם אומרים?

שטויות. קריאטין זה קריאטין נ-ק-ו-ד-ה !

• פותח/ת השרשור
פשוט היו כמה שאמרו שהקריאטין שלהם לא באמת מיקרונייזד.
למרות שזה נראה לי שטויות שחברה כמו דימייטיז ישקרו לגבי דבר כזה.

אחלה קריאטין הדיימטייז אחי מנסיון ! וכמו שאמרו כבר הרבה פעמים קריאטין זה קריאטין לא משנה איזה חברה.

שמע שגיא , אני השתמשתי פעמיים בקריאטין של NSI שהוא זול בטרוף ואפשר להשיג אותו באתר של ויטה קוסט בשם הזה (לא NSI) מכיון שמעכשו NSI = וויטה קוסט , עשו התחברות 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית