שלום לכולם...
אני כבר הרבה זמן חושב על זה שבעתיד אין הרבה סיכויים שאני אגור בארץ בגלל שפשוט בן אדם ממוצע, עם תואר שני נראה ככה:
חי על המשכנתא\ שוכר איזה זבל, יש לו איזה מכונית צעצוע כמו יונדאי גטס יד שניה, חי בחברה שהיא זבל.
אני מתכוון שלגור בארץ לא משתלם מהבחינות העיקריות ( כלכלה, חברה, תרבות, בריאות, מזג אוויר ועוד).
איפה נראה לכם אדם בעל השכלה גבוה ( נגיד תואר שני במקצוע נדרש) שטוב במה שהוא עושה יוכל לחיות בכבוד +?
לדוגמא:
יכולת לקנות דירה גדולה ומרווחת מבלי לפשוט את הרגל, מכונית נחמדה, חי בחברה נעימה יותר...
אני לא מחפש קסמים ויודע שאין כזה דבר שהכסף נופל מהשמיים ובכל מקום אף אחד לא מבטיח לך שתצליח, אבל אני מדבר בכללי. אני פשוט לא רוצה לחיות כמו שהזכרתי מקודם ( ראה שורה 3). אבל רמת החיים בישראל חרא. וזאת עובדה
תודה רבה 😉😃
ומי שמתכוון לכתוב: " אחי תילחם על איפה שאתה נמצא\ זאת מדינת היהודים\ רמת החיים פה גבוה| פשוט שלא יגיב פה כי אני נותן לו תשובה:
אני לא רוצה להשאר במקום שלא טוב לי במידה ובמקום אחר יכול להיות יותר טוב. אם זאת ההגדרה של לוותר אז אני וותרן.
שוב תודה
אתה הדגשת בעצמך את המשפט...כתבת במילים אחרות- אני בעל השכלה גבוהה( נגיד תואר שני) איפה אני יוכל לעשות כסף טוב