הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איכות חיים

דווקא אלפא רומיאו הולך שם חזק... לא בטוח לגבי מיטו.

הרבה ניידות משטרה שם הן אלפא רומיאו חדשות.

Thor יש לך אזרחות אירופאית שנסעת ללמוד שמה?
יש לי אזרחות גרמנית ואני צריך דעות אם כדאי לי ללכת ללמוד בארופיה(כנראה בגרמניה או אנגליה)באוניברסיטה שמה.
אני בן 17 וחצי אבל יש לי 21 בצבא מסיבות רפואיות. וחשבתי אולי במקום להיות בצבא באיזה עבודה משרדית שלא תועיל לאפחד שאני אסע ללמוד

באנגליה לא מתחשבים בזה שיש לך אזרחות גרמנית, זאת אומרת הלימודים לא בחינם או משהו כמו בחלק מדינות באירופה שיש לך אזרחות בהם

• פותח/ת השרשור
באנגליה לא מתחשבים בזה שיש לך אזרחות גרמנית, זאת אומרת הלימודים לא בחינם או משהו כמו בחלק מדינות באירופה שיש לך אזרחות בהם

וואלה? הייתי בטוח שאפשר ללמוד שם בחינם\ בזול כמו רוב מדינות האיחוד.

וואלה? הייתי בטוח שאפשר ללמוד שם בחינם\ בזול כמו רוב מדינות האיחוד.

הלימודים הזולים/מסובסדים/חינם ניתנים לרוב לאזרחי המדינה ודוברי השפה. האוניברסיטאות היום הבינו שתוכניות לימודים לסטודנטים זרים הן מקור הכנסה גדול והלימודים מתייקרים משנה לשנה (תלוי ביקוש ורמת האוניברסיטה) בהרבה מדינות - ראה ערך הונגריה: שכ"ל רפואה נכון להיום עומד על 15,000$~.

מה שכן, יש מדינות באיחוד כמו למשל שבדיה שתומכת כלכלית בסטודנטים שנוסעים ללמוד במדינה אחרת באיחוד ... אז אם יש לך אזרחות שבדית ... 😃

נערך לאחרונה:
בכל זאת יש בה חוקים אחרים או משהו כזה, אני יודע שהלימודים שם לא בחינם לתושבי אירופה כמו בכמה מדינות באירופה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית