השאלה זה איך אתה מגיע לגוף שלו-
![]()
קריאטין אחיייייייייייייי ;sddghf
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
השאלה זה איך אתה מגיע לגוף שלו-
![]()
קריאטין אחיייייייייייייי ;sddghf
זו לא השוואה, מספיק לראות את התמונות החדשות שלו ולהבין שהוא הזריק.
מי צריך תמונות השאווה כדי לדעת עם בנאדם מזריק?..מי שמזריק רואים את זה.. יש כאלה שלא, ויש כאלה שממש לא בעיה לזהות.
חוץ מזה מאז שהיה מתאבק עוד בשנת 98 הוא היה מזריק, זה לא חדש.. וזה שהוא מזריק זה לא אומר שזה עושה את העבודה.. בנאדם לא גדל רק מסתם לקחת חומרים וזהו.. זה לא מסתכם בזה, ובטח שלא מסייקל 1 או 2 אתה תיהיה רוני קולמן. זה שנים של השקעה הקפדה ותזונה ואימונים.. תכניסו את זה לראש שלכם כבר ותפסיקו לחשוב שזה רק מסתכם בלהזריק, בנאדם על חומרים משקיע פי 4 יותר ממך בהכל..
אני לא מסכים כלל וכלל,אם אתה מזריק ומתאמן השרירים כבר יגדלו לא חשוב מה תעשה :nono:
אני לא מסכים כלל וכלל,אם אתה מזריק ומתאמן השרירים כבר יגדלו לא חשוב מה תעשה :nono:
אבל זה הורס את הבריאות ואת הלב אני לא מזוכיסט!
והשרירים יגדלו בתנאי שתתאמן נכון ותזריק,החומרים שפה מחליפים את האוכל והם אפילו איכותיים
יותר מהאוכל ובכך רק מאימונים וזריקות יגדלו השרירים,אבל כמובן שאם בכלל לא תוכל אתה תמות וזה אבל
תאורטי אפילו לאכול לא חייב בשביל השרירים
אבל זה הורס את הבריאות ואת הלב אני לא מזוכיסט!
והשרירים יגדלו בתנאי שתתאמן נכון ותזריק,החומרים שפה מחליפים את האוכל והם אפילו איכותיים
יותר מהאוכל ובכך רק מאימונים וזריקות יגדלו השרירים,אבל כמובן שאם בכלל לא תוכל אתה תמות וזה אבל
תאורטי אפילו לאכול לא חייב בשביל השרירים
טרול השנה 🤡
Never attribute to malice that which is adequately explained by stupidity.
if i am stupid,so you are super stupid
מה קשור טיפשות לפסיכי?
אם שמים את הכוס של אמא שלך בנחליאלי הוא היה בא באביב.
😃
מה קשור?!
אותי מעניין מה עשו עם קפטן אמריקה...
![]()