הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר איך כוכבי הוליווד עושים את זה ?

השאלה זה איך אתה מגיע לגוף שלו-
terminator4.jpg

קריאטין אחיייייייייייייי ;sddghf

זו לא השוואה, מספיק לראות את התמונות החדשות שלו ולהבין שהוא הזריק.

מי צריך תמונות השאווה כדי לדעת עם בנאדם מזריק?..מי שמזריק רואים את זה.. יש כאלה שלא, ויש כאלה שממש לא בעיה לזהות.

חוץ מזה מאז שהיה מתאבק עוד בשנת 98 הוא היה מזריק, זה לא חדש.. וזה שהוא מזריק זה לא אומר שזה עושה את העבודה.. בנאדם לא גדל רק מסתם לקחת חומרים וזהו.. זה לא מסתכם בזה, ובטח שלא מסייקל 1 או 2 אתה תיהיה רוני קולמן. זה שנים של השקעה הקפדה ותזונה ואימונים.. תכניסו את זה לראש שלכם כבר ותפסיקו לחשוב שזה רק מסתכם בלהזריק, בנאדם על חומרים משקיע פי 4 יותר ממך בהכל..

מי צריך תמונות השאווה כדי לדעת עם בנאדם מזריק?..מי שמזריק רואים את זה.. יש כאלה שלא, ויש כאלה שממש לא בעיה לזהות.

חוץ מזה מאז שהיה מתאבק עוד בשנת 98 הוא היה מזריק, זה לא חדש.. וזה שהוא מזריק זה לא אומר שזה עושה את העבודה.. בנאדם לא גדל רק מסתם לקחת חומרים וזהו.. זה לא מסתכם בזה, ובטח שלא מסייקל 1 או 2 אתה תיהיה רוני קולמן. זה שנים של השקעה הקפדה ותזונה ואימונים.. תכניסו את זה לראש שלכם כבר ותפסיקו לחשוב שזה רק מסתכם בלהזריק, בנאדם על חומרים משקיע פי 4 יותר ממך בהכל..

אני לא מסכים כלל וכלל,אם אתה מזריק ומתאמן השרירים כבר יגדלו לא חשוב מה תעשה :nono:

גם מתאמנים שלא מזריקים משקיעים פי 4 ממני בהכל. וכל החפירה הזאתי שלך מסתמכת על טענה שחומרים עושים את כל העבודה, שזה דבר שלא רשמתי לא רמזתי עליו ואני לא חושב שהוא נכון. לא נשמע לך מטומטם?

אני לא מסכים כלל וכלל,אם אתה מזריק ומתאמן השרירים כבר יגדלו לא חשוב מה תעשה :nono:

כן אה?.. אפילו אם אני לא אוכל אז אני רק הגדל.. או אפילו אם אני התאמן כמו כוסית אני רק נכון.. כי סטרואידים זה קריפטונט..
זה בגלל שקו חשיבה שלך הוא של ילד בן 3.. אני גם חשבתי כמוך "אני יעשה סייקל ויהיה ענק"
תיהיה בטוח שזה לא מסתכם בלהרים משקולות ולהזריק. זה הרבה הרבה מעבר לזה.

1234
זה נאמר באופן כללי על מה שרשמת.. "מספיק לראות את התמונות החדשות ולהבין שהוא הזריק"
זה נשמע שאתה חושב שזה מסתכם בלהזריק וזהו..כל השאר בא לבד 😣

בקיצור כל אלה שחיים בסרט שזה מסתכם בלהזריק וזהו גדלים ונהים ענקים הייתי מציע לכם להזריק קצת ולראות אם זה באמת נכון.

נערך לאחרונה:
אבל זה הורס את הבריאות ואת הלב אני לא מזוכיסט!
והשרירים יגדלו בתנאי שתתאמן נכון ותזריק,החומרים שפה מחליפים את האוכל והם אפילו איכותיים
יותר מהאוכל ובכך רק מאימונים וזריקות יגדלו השרירים,אבל כמובן שאם בכלל לא תוכל אתה תמות וזה אבל
תאורטי אפילו לאכול לא חייב בשביל השרירים

חחח, חזק אחינו, בוא נקצין עוד יותר מי שמזריק מספיק שיישן והוא יגדל.

ידוע לך שמה שאמרת זה שטויות במיץ אננס.😣

מדבריך מבינים שאינך מבין ועל זה נאמר "סיג לחוכמה..."

---------- התגובה התווספה ב 16:55 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:53 ----------

והשרירים יגדלו בתנאי שתתאמן נכון ותזריק,החומרים שפה מחליפים את האוכל והם אפילו איכותיים
יותר מהאוכל ובכך רק מאימונים וזריקות יגדלו השרירים,אבל כמובן שאם בכלל לא תוכל אתה תמות וזה אבל

אחי בשבילך לטובתך פשוט רד מזה... אתה יותר רחוק מהמציאות מאשר מאדים מכדור הארץ.

בסוף יצא לך תדמית של -🤡

יש לך טעות, בגלל זה אתה יכול למצוא אנשים אחרי 2-3 סייקלים שלא יודעים להתאמן/לאכול וזורקים זין ויש מישהו אחר שלא מזריק ויותר חזק/נראה יותר טוב מהם

זה לא מסתכם בלהזריק

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
😆 😆 😆 😆

טרול השנה 🤡

אני לא אתווכח איתכם,יש לי כמה חברים שמזריקים וגודלים טוב מאוד.
הם גם נשארים על אותו משקל שתדעו ואחוז השומן שלהם יורד עקב צבירת שריר
והם מאוד מנופחים אתם אף פעם לא תיהיו כאלה!

Take Care, Bye Bye.

אותי מעניין מה עשו עם קפטן אמריקה...
550w_gs_chris_evans_captain_america_1.jpg

לגם אסטר!אידים במהלך הבישול שלו במכונה.
ולפותח האשכול, שחוזה של מיליונים מפריד בינך לבין קריעת תחת של כמה חודשים, לא הייתה קורע את התחת+משכיר מאמנים אישיים+דיאטנים+קונה ממתק*ם ?

איך אף אחד לא הזכיר פה את מארק וולברג?
בטן שטוחה עם ריבועים כבר אין לו
אפשר לראות שהוא עשה מסה מלוכלכת לפי הראיון לו לסרט פייטר

Back
למעלה תחתית