הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ BOR או מתח?

yosi231

משתמש פעיל
710
2
נק' מוניטין:
159
710
2
הולמספלייס
רק התחלתי SS ומה עדיף מתח או BOR (חתירה)? אני לא יכול ללמוד קלין...
וגם אם אני יעשה חתירה אז נגיד שאני יסים 10 כל צד עם מוט אולימפי וכל חזרה צריך לסים את המוט חזרה לרצפה אז זה לא היה נמוך מידי עם 5\10 כל צד?
אבל תכלס יותר כיף לי מתח גם עם הטכניקה אבל אם BOR יותר טוב אז אני יעבור לBOR...

וגם עדיין לא ענו לי לפני הSS חודשיים ברצף כבר עליתי קילו בכל חודש 2.5 זה נחשב סבבה?

מה מצב המתח שלך כרגע? לדעתי אם אתה חלש במתח עדיף מתח. כמה עליות אתה עושה כרגע?

• פותח/ת השרשור
אם ממש בלי להזיז את הרגליים לרדת ממש עד הסוף ולעלות עד מעל הסנטר (אפילו עד לחזה העליון) אז איזה 3 סטים של 10... אבל תכלס אולי עדיף לעלות רק עד הסנטר וזהו? אז לפי המידע שנתתי לך מה עדיף לעשות?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא עוד ליפני שהתחלתי SS חודשיים לפני עליתי בכל חודש של החודשיםם 2.5 קילו... (רק ליפני יום אתחלתי SS)
אז זה טוב? ומה לגבי המתח זה עדיף מBOR?

• פותח/ת השרשור
שמעו עדיין לא הבנתי מה עדיף? וגם לא הבנתי בדדליפט מעלים 10 או 5 כל אימון ואם 10 אז גם ילד בן 15 יצליח? וגם עדיין לא הבנתי איך לשעות חימום בדד ליפט? הרי אני עושה 60 קילו ואם אני יוריד זה יהיה נמוך מידי לא?

תראה,מתח עובד ממש טוב על פלג הגוף העליון ועל הרחב גבי,בור גם עובד
על הרבה שרירים,חוץ מזה הוא עובד יותר על הרגליים והגב התחתון.
אתה מחליט,אם יש לך גב ורגליים חלשות ואתה מעדיף לעבוד עליהם קח בור
אם לא ממש אכפת לך אז לדעתי מתח עובד יותר טוב על פלג גוף העליון.
לגבי דדליפט,אם אתה עובד עם 60 קילו,תעשה חימום קודם כל עם מוט ריק,ואז תעלה
קצת עד ל 40-50 בערך.כשזה משקל ממש קל תעשה 5 חזרות כשזה מגיע למשקל העבודה
תוריד ל 3 ככה לפי דעתי.
אם לא הבנת משהו תשאל פה אני יגיב מחר

• פותח/ת השרשור
טוב תודה ולמה הבור עובד על הרגליים? אתה בטוח ששאתה יודע מה זה? אתה לא מזיז אותם אתה רק מושך מהריצפה את המוט לחזה... קיצר אני פשוט יעשה מתח וזהו במלא דדליפט וסקווט עובד טוב על הרגיים אבל איך אני יעשה דדליפט חימום עם מוט ריק? זה לא גבוה מספיק לא? ואם לא הבנתה אני עושה SS

נערך לאחרונה:
טוב תודה ולמה הבור עובד על הרגליים? אתה בטוח ששאתה יודע מה זה? אתה לא מזיז אותם אתה רק מושך מהריצפה את המוט לחזה... קיצר אני פשוט יעשה מתח וזהו במלא דדליפט וסקווט עובד טוב על הרגיים אבל איך אני יעשה דדליפט חימום עם מוט ריק? זה לא גבוה מספיק לא? ואם לא הבנתה אני עושה SS

"עובד" כי יש מתיחה בהמסטרינגס

כשאני ניסיתי בור הרגליים שלי אחרי הסט כאבו בכל מקרה בבור הרגליים עובדות לא כמו בסקוואט
אבל עובדות וכמובן גם זוקפי הגב.
ולא אמרתי לעשות בור או שבור עדיף אמרתי שהוא עובד גם על הרגליים קצת ועל זוקפי הגב
ולעומתו מתח עובד על יותר שרירים בפלג גוף העליון.בקיצור תעשה מתח וזהו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית