הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימון שני בSS ותחושה מוזרה

HENHRATI15

משתמש מתחיל
85
1
נק' מוניטין:
23
85
1
עד לא מזמן עבדתי בתוכנית ABC ובכל אימון היו המון תרגילים וסטים ... SS אני עושה כולה 3 תרגילים ובנוסף חימום והכל..אבל אני לא מרגיש את השריר מגורה , כשהייתי עושה 4 תרגילים לכל שריר הייתי מרגיש את השריר מגורה חם וכ'ו...עכשיו לעומת זאת(ואני עובד במשקלים גבוהים ומתאמץ באימון) אני לא מרגיש את המאמץ שאליו אני רגיל...מה אפשרי לעשות ?

זה קורה להרבה וגם לי
בהתחלה חשבץי שהתכנית הזו עושה צחוק מעצמה
אבל עד מהרה אתה עולה למשקלים ופתאום הכל משתנה
3 תרגילים סוחטים אותך

זה שאין תחושת פאמפ בשריר זה לא אומר שהוא לא עובד.

• פותח/ת השרשור
מה זאת אומרת לא אומר כלום ? למה מתעסק בחרא ?
מין הסתם אני לא PL , אני לא רוצה להשמין ולהרים משקלים עצומים .. אני רק רוצה לפתח גוף
הבנץ' פרס 3 סטים מספיק גירוי לשריר בשביל שהוא ייגדל ? הפרס מספיק גירוי לכתפיים ? אין עבודה ישירה על הידיים..

תסיים SS תעשה עוד תוכנית כוח, ואחרי זה יהיה לך בסיס מצויין לפתח את הגוף, כרגע אתה תתפתח בתנאי שאתה עולה במשקלי העבודה ואתה בפלוס קלורי, כמה תשמין זה עניין של כמה קלוריות תכניס ביום.
תעשה מעקב שבועי ותראה איך אתה מתקדם ובהתאם לזה תשנה את התפריט.

מה זאת אומרת לא אומר כלום ? למה מתעסק בחרא ?
מין הסתם אני לא PL , אני לא רוצה להשמין ולהרים משקלים עצומים .. אני רק רוצה לפתח גוף
הבנץ' פרס 3 סטים מספיק גירוי לשריר בשביל שהוא ייגדל ? הפרס מספיק גירוי לכתפיים ? אין עבודה ישירה על הידיים..

כן, בנצ'-פרס מספיק לגמרי 3 סטים של 5 חזרות, אל תשכח שאתה מעלה משקל כל אימון, כנל לגבי כל תרגיל בתכנית.

לגבי הידיים, כתוב על זה במאמר בפורטל, ובספר, תחת תרגילי עזר.

בעזהי"ת

רק להעיר, מהנסיון שלי בהדרכה בחדר כושר שהיו בו לא מעט בודי-בילדרים תחרותיים (מוזרקים עד אימה, כמובן) שהיוו מוקד עניין ומושג לחיקוי מצד כל ילדי הקוביות, שפסיכולוגית היה יותר קל לאלה האחרונים להתמיד ב-Starting Strength, דווקא בגירסה עם תרגילי העזר, למרות היעילות הנמוכה יותר. מה לעשות, לפעמים האויב של הטוב, הוא הטוב מאוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית