הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לרצים שבינינו- (אלכס?)

LightWeight

משתמש קבוע
1,396
2
נק' מוניטין:
789
1,396
2
אני מתכנן לחזור לרוץ בקרוב באופן שוטף (3 ריצות בשבוע). הריצות יהיו רק ריצות נפח עד שאני אגיע ל10 ק"מ. השאלה היא כזאת- אני מתכוון להתחיל בריצת 3000 ולהעלות את המרחק עם הזמן. כל כמה זמן להעלות מרחק וכמה מרחק להעלות? (אני לאחר חצי שנה של שין ספלינט ON OFF ואני מת מפחד שיחזור לי שוב, במיוחד לפני היום סיירות).

תחזק את האזור הזה של השוק, תשים קרח פעמיים ביום על המקום למשך 15-20 דק' (לפני הריצה ואחרי).
גם לי יש את זה ://

אתה יכול לעלות כל פעם 300-400 מטר , החלק החשוב זה לבצע תחזוקה למקום שכוללת ביצוע תרגילי חיזוק רלבנטיים 3-4 פעמים בשבוע וקרח אחרי הפעילות למשך 15 דק'. אתה יכול גם לבצע עיסוי עצמי של 5-10 דק' לכל רגל באיזור השוקיים(עיסוי כל יום זה בסדר).

מנצל את האשכול לשאלה על נעלי ריצה.

האם מוכר בחנות יכול לאבחן מידת התאמה של נעל ריצה לפי העין או שהבדיקה הממוחשבת באמת חיונית?

מנצל את האשכול לשאלה על נעלי ריצה.

האם מוכר בחנות יכול לאבחן מידת התאמה של נעל ריצה לפי העין או שהבדיקה הממוחשבת באמת חיונית?

מה המשמעות של "מידת התאמה"?

בעיקרון הסקירה הממוחשבת בכל מיני מכונים יכולה לבדוק אם יש לך חוזר איזון מסויים שדורש מדרסים. אח"כ אתה פשוט יכול להגיע לחנות ולבחור את הנעל שהכי נוחה לך+המדרסים נכנסים לשם בקלות.

אני שואל כי אני במכון בזמנים שהעמדות האלה עוד לא פעילות, ובזמן שאני יכול להגיע לחנות לקנות נעלי ריצה שזה בסופי שבוע, גם החנויות שמבצעות בדיקות ממוחשבות לא עושות אותם. אני חייב דחוף נעלי ריצה ורציתי לדעת אם זה מספיק לקנות נעל ריצה רק כי היא נוחה. והאם מוכר מקצועי יכול לזהות בעיות כלשהן לפי העין(צורת הליכה,דריכה או משהו בסגנון)?

אני שואל כי אני במכון בזמנים שהעמדות האלה עוד לא פעילות, ובזמן שאני יכול להגיע לחנות לקנות נעלי ריצה שזה בסופי שבוע, גם החנויות שמבצעות בדיקות ממוחשבות לא עושות אותם. אני חייב דחוף נעלי ריצה ורציתי לדעת אם זה מספיק לקנות נעל ריצה רק כי היא נוחה. והאם מוכר מקצועי יכול לזהות בעיות כלשהן לפי העין(צורת הליכה,דריכה או משהו בסגנון)?

מוכר לא יכול לזהות יותר מדי, תחשוב על זה ככה, לא סתם חנויות מקצועניות מחזיקות מערכת ממוחשבת לבדיקה, כי מן הסתם היא יותר אמינה..

אגב, אם אתה קונה נעליים עם תמיכה(אם יש לך קריסה) אל תשים מדרסים בפנים, הנעל כבר עושה את העבודה בשבילך.

תודה על התגובות.

העניין הוא שאין לי מושג כל כך, כל החיים קניתי נעליים סתם כי הן היו לי נוחות. זה בדיוק מה שרציתי לבדוק

הנעל אמורה להיות נוחה לך. נעלי ריצה טובות : סוקוני,אסיקס,ברוקס,מיזונו. מדרסים , אם צריך, יש להתאים אישית.

בתור אחד שעבר פרק דומה, אני יכול להמליץ לך על מספר דרכים:

תתחיל ממספר נמוך, נמוך *אפילו מתחת ל קילומטר. אם חזרת משין פליטס, אל תתעסק אם זה. תתחיל להרגיל את הרגליים שלך לפחות בשבועיים הראשונים, תעשה מתיחות ספציפיות לאזור השינס לפני ואחרי, ואחרי פעילות תשים קרח ל20 דקות( שים לב, לא משנה עד כמה אתה מרגיש טוב, אפילו אחרי ריצה אחת מסכנה זה יכול לחזור לך, אז אל תהיה חכם)
בזמן הזה תחזק את אזור השוקיים בשני תרגילים שקיימים( מתיחה והליכת ברווז) אתה יכול כל יום
אחרי התקופה הזאת אתה תאכל להתחיל להעלות את הנפח
אתה כל כך תתחרט ( כמו י) שלא התחיל כמו שצריך, אני התחלתי לרוץ אחרי חצי שנה מנוכה, התחלתי עם 4 קילומטר ותוך שני אימונים זה חזר לי ( עכשיו אני אומנם בכושר מצויין אך נושך שפתיים כי זה מלוואן אותי כל הזמן...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית