מאזן נטרלי לרצים

ליאור ליאור

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
הגובה שלי 1.78 שוקל 62 ואני לא יודע מה המאזן הנטרלי שלי אבל נניח שזה 2000 קלוריות ואני עושה אימוני כח תוך כדי(עושה fullbody 3 פעמים בשבוע) ורוצה לעלות קצת במסה... עכשיו אני בתכנית הזאת כבר יותר מחצי שנה ואני רואה שאני נהיה קצת שרירי יותר ומחוטב יותר אוכל מספיק חלבון(הרכב גוף כנראה השתנה) אבל ממשיך לרדת במשקל השאלה שלי היא אם בשביל לגדול פיזית בימים שאני רץ בין 10-40 ק"מ (4-5 ימים בשבוע) אני צריך להוסיף את הקלוריות ששרפתי על הנטרלי??

נערך לאחרונה:
@כצמן הנחת היסוד והטיעון המרכזי שלך שהוא ניסיון = ידע
זו אמנם משוואה שמתקיימת אבל לא תמיד ולא בהכרח.

לא משנה אם זה בפיתוח גוף, ענפי סיבולת, מכונאות רכב או אינסטלציה, אנשים יכולים לעסוק בתחום 15 שנה ועדיין לא לדעת כלום.

הערך המוסף היחיד שיש בפורומים מסוג זה הוא האפשרות לחלוק נסיון. אחרת כל בן 15 עם גישה לגוגל הוא אותוריטה לחלוק עצות בכל תחום.
כן, בתאוריה ולעיתים במציאות, ילד בן 15 שקרא מספיק חומר יכול לתת יותר ערך מוסף מאשר לצורך העיניין באדי בילדר בן 40 עם 25 שנות וותק שכל הידע שלו הוא חצאי אמיתות שהוא שמע לפני 25 שנה ממישהו אחר.
האם הניסיון של בן ה40 שווה יותר מכל הידע על הנייר של הבן 15? אולי כן ואולי לא. מה שבטוח הוא שכמות השנים שלך בתחום מסויים לא בהכרח מעידה על הידע שלך בו.

ואם להתייחס לדיון, הוצגה בפניך טענה מסויימת, משלא הצלחת לבסס את הטיעון הנגדי שלך בעזרת מדע (ההפך, הצדקת את הטיעון ההופכי בעזרתו) הטיעון חזר ל"לי יש ניסיון, לך לא, אז אתה טועה"

@כצמן אני חייב לחזק אותך. אני לא מבין את ההתעקשות המיותרת נגדך. ברור שסטייה של אחוזים בודדים עדיפה על ניסוי וטעייה.
אם הבחור רץ בשבוע מסוים 100 ק''מ ובשבוע אחר 40 ק''מ, מתאמן אינטרוולים או ריצות ממושכות, או בכל מיני דרכים שונות, העניין הוא שהוא מגוון, וההוצאה שלו כל שבוע יכולה להשתנות כל כך הרבה, להגיד לו תאכל 3200 ותראה אם אתה עולה או לא, ותשחק עם הצריכה הקלורית לפי התגובה של המשקל, לבחור כזה זה תלוש לחלוטין מהמציאות.

סתם דעה של אדם מהצד. רואים שהניסיון משחק פה תפקיד. תודה על תגובות ענייניות אח.

לפותח האשכול @ליאור ליאור אני הייתי שואל את השאלה בעוד מקום, פונה לחברה שמתעסקים בזה, או פונה לכצמן בפרטי.
זו ההמלצה שלי אם אתה שואל אותי.

אני שם בצד את הדיון על המחקרים, כי אין לי רצון לטחון מים
אוי, זה גדול.
זה המשפט המושלם שאדם שאינו לא שום ידע ושום דבר יכול לכתוב בשביל להתחמק ויכוח בלי להודות שהוא טועה ולא יודע על מה הוא מדבר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית